storm_xak Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2005 Θα ήθελα την βοήθεια σας στο να μου πείτε πως και τι να κάνω overclocking στο σύστημα μου :cpu-amd64 athlon 3000+ (2010Mhz)m\b-K8N Νeο-fsr (nForce3)μνήμες:2x512Mb buffalodvd rw: dvd ram LG dvd rom: plextor 16xHDD:Wester Digital WD1200JDκάρτα γραφικών:GeForce FX 5600-LE 256Mbtv tuner: pctv rave pinnacleκουτί:ένα απλό με τρεις ανεμιστήρεςτροφοδοτικο:herolchi 420wattΕπίσης επειδή πρόσφατα έβαλα Adsl 384Kbps και δεν ξέρω πως να την αξιοποιήσω για δώστε μου μερικές ιδέες. thnx εκ των προτερων
PlanetmanR5 Ιούλιος 24, 2005 #2 Ιούλιος 24, 2005 Υπαρχουν αρκετοι οδηγοι που θα σε βοηθησουν στο θεμα του overclocking αν ψαξεις θα βρεις και θα βοηθηθεις αρκετα!
emnezia Ιούλιος 25, 2005 #4 Ιούλιος 25, 2005 Φιλε Storm_xak καλωσήρθες στο forum.Η ερώτηση σχετικά με το πως να κανεις overclock είναι τρομερά γενική.Όπως σου είπαν ψάξε μέσα στο forum και θα βρεις αρκετές πληροφορίες.Σχετικά με το adsl, έχεις πολλές επιλογές.Πχ online games, p2p για προγραμματα για να ανταλλάσεις πραγματα με φίλους σου, voice-chat με γνωστους που μένουν μακρια.
SLN Ιούλιος 25, 2005 #5 Ιούλιος 25, 2005 Θα ήθελα την βοήθεια σας στο να μου πείτε πως και τι να κάνω overclocking στο σύστημα μου :cpu-amd64 athlon 3000+ (2010Mhz)m\b-K8N Νeο-fsr (nForce3)μνήμες:2x512Mb buffaloΑποψη μου επειδη εχεις ενα καπως "ζορικο" συστημα για oc, με μητρικη που δεν ειναι και ο ορισμος της oc-friendly και μνημες με αγνωστες δυνατοτητες κλπ κλπ.... καλο θα ηταν αν εχεις κανα φιλαρακι που να σκαμπαζει απο τετοια, να τον κερασεις ενα καφε και κανα σπιτικο νερατζακι (αν κερνας... κοντοσουβλι θα σου ερθει κοτζαμ webmaster), να ερθει σπιτι να σου δειξει 5 πραγματα απο κοντα. Αλλιως το "oc δια αλληλογραφιας" εχει διαβασμα...
storm_xak Ιούλιος 25, 2005 Author #6 Ιούλιος 25, 2005 ρε παιδιά δεν καταλάβατε "ψιλοσκαμπαζο" από overclocking αλλα θέλω να μάθω μέχρι που μπορεί να γίνει με ασφάλεια φυσικά overclocking το συγκεκριμένο σύστημα και πια μέρη να προσπαθήσω να overclockarο. π.χ άμα υπάρχει κανένα software upgrade για το σύστημα(καρτα γραφικων απο 5600 να γινετε 6800..ναι λεμε τωρα) , κάτι πολύ σημαντικό που μου διαφεύγει (που δεν νοείται να μην το έχω κάνει)
varelasj Ιούλιος 26, 2005 #7 Ιούλιος 26, 2005 Aν εισαι με αερα και με τη μαμα ψυκτρα τοτε ενα vcore της ταξης του 1,55 θα ηταν ασφαλες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.