Jump to content

Επιλογη MB για AMD XP 2600+

RaNd

Recommended Posts

Ακουσα πολλα και διαβασα ακομα πιο πολλα... Και τελικα πελαγωσα...

Μια μητρικη κατω απο 100, σταθερη, με καλη ποιοτητα κατασκευης, και να αντεχει

"λιγο" OC...

Plz... βγαλτε με απο το αδιεξοδο ... :help:

Η Gigabyte ειναι λυση για σταθεροτητα και πολυ μετριο o/c,σε αντιθεση με την DFI(την οποια και ειχα) και ειναι απ'τις κορυφαιες για o/c(με τα προβληματακια της ομως..κυριως για το BIΟS corruption).Εσυ επιλεγεις τι θες...παντως και η ABIT που προταθηκε ειναι μια εξαιρετικη λυση!!

NF7-S rev2.0 προτεινω εγω και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ετεθη θεμα σταθεροτητας στην εν λογω μητρικη.

Και με κλειδωμενο(?) AthlonXP 2600 μην περιμενεις και ιδιαιτερα πραγματα. Οποτε και το ρισκο που ενεχει η αγορα της κορυφαιας απο θεμα υπερχρονισμου DFI δεν εχει ιδιαιτερη βαση.

Εγώ έχω τις εξής μητρικές για Athlon σε PC που δουλεύουν 12-14ώρες/ημέρα και τα οποία συντηρώ σε καθημερινή βάση: MSI K7N2-Delta ILSR, Asus A7N8X-X Deluxe, Asus A7V8X, Gigabyte Ga-7N400 Pro2, MSI KT4V, Abit NF7-S. Από όλες αυτές για ταχύτητα στα Windows θα διάλεγα την Asus A7V8X, για ταχύτητα στα παιχνίδια τη ΜSI K7N2, για πλούσια χαρακτηριστικά και σταθερότητα την Gigabyte, για ο/c την Abit. Διάλεξε λοιπόν και πάρε!

Αρχική απάντηση από Hellrider

Να παρει asus για overclocking?

Με τοσα κουλα που εχω δει απο αυτην την μητρικη την ακουω και βγαζω καντηλες!!!

Αμα θες μητρικη για overclocking dfi nf2 ultra b

διαβάστε και λίγο τι ζητάει ο άνθρωπος! λέει λίγο o/c. Μόλις ακούνε μερικοί για μητρικές nf2 αρχίζουν την καραμέλα για nf7-s και dfi λες και όλοι θέλουν να το ξεσκίσουν το σύστημα σε o/c ή είναι διατεθημενοι να αγοράσουν μητρική που χαλάει με το παραμικρό.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.