RaNd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 Ακουσα πολλα και διαβασα ακομα πιο πολλα... Και τελικα πελαγωσα... Μια μητρικη κατω απο 100, σταθερη, με καλη ποιοτητα κατασκευης, και να αντεχει "λιγο" OC... Plz... βγαλτε με απο το αδιεξοδο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Σε XP αναφέρεσαι; Αν ναι εγώ επιμένω ακόμα στην NF7-S Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αυτή μου φαίνεται μια καλή επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Για την ωρα και μετα απο διαβασμα ποοοολων review ειμαι αναμεσα σε Gigabyte Ga-7N400 Pro2 και DFI Lanparty Ultra .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Η Gigabyte ειναι λυση για σταθεροτητα και πολυ μετριο o/c,σε αντιθεση με την DFI(την οποια και ειχα) και ειναι απ'τις κορυφαιες για o/c(με τα προβληματακια της ομως..κυριως για το BIΟS corruption).Εσυ επιλεγεις τι θες...παντως και η ABIT που προταθηκε ειναι μια εξαιρετικη λυση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Προσοπηκά για οβερκλοκ σε Athlon XP θα επέλεγα τη DFI lanparty nf2 ultra b και μετά η Epox 8rda+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Ιανουάριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 αν θες σταθερότητα ξέχνα nf7-s και dfi (με τα αμέτρητα rma που έχουν). Πάρε μια asus a7n8x και θα είσαι οκ και από σταθερότητα και από o/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Να παρει asus για overclocking?Με τοσα κουλα που εχω δει απο αυτην την μητρικη την ακουω και βγαζω καντηλες!!!Αμα θες μητρικη για overclocking dfi nf2 ultra b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Epox rda(3)+ Οτι καλυτερο μπορει να βρει κανεις.Μετα η nf7s και σε καμμια περιπτωση dfi.Gigabyte ουτε κρυο ,ουτε ζεστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 H συγκεκριμενη epox(8rda3+) ειναι πατατα.Εχω ακουσει καλα πραγματα για την dfi και η nf7s δεν ξερω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιανουάριος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 NF7-S rev2.0 προτεινω εγω και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ετεθη θεμα σταθεροτητας στην εν λογω μητρικη.Και με κλειδωμενο(?) AthlonXP 2600 μην περιμενεις και ιδιαιτερα πραγματα. Οποτε και το ρισκο που ενεχει η αγορα της κορυφαιας απο θεμα υπερχρονισμου DFI δεν εχει ιδιαιτερη βαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Εγώ έχω τις εξής μητρικές για Athlon σε PC που δουλεύουν 12-14ώρες/ημέρα και τα οποία συντηρώ σε καθημερινή βάση: MSI K7N2-Delta ILSR, Asus A7N8X-X Deluxe, Asus A7V8X, Gigabyte Ga-7N400 Pro2, MSI KT4V, Abit NF7-S. Από όλες αυτές για ταχύτητα στα Windows θα διάλεγα την Asus A7V8X, για ταχύτητα στα παιχνίδια τη ΜSI K7N2, για πλούσια χαρακτηριστικά και σταθερότητα την Gigabyte, για ο/c την Abit. Διάλεξε λοιπόν και πάρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 14, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Μιας κ δεν θα το λιωσω στο O/C (?) δεν με ενδιαφερει τοσο.Η cpu εχει κλειδωμενο multi, απ'οτι ειδα με την Chaintech...Για την ωρα οδευω προς την Gigabyte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 14, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 MSI K7N2-Delta ILSR:TD: Καλός εξοπλησμός αλλά ούτε τρύπες για μπλόκ δεν έχει ούτε είναι καλή για οβερκλοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 14, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Μολις βρηκα την ASUS A7N8X-E με 60 used... Καλη αγορα φαινεται και εχει και Dolby 5.1 Που εψαχνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 15, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge...για ταχύτητα στα Windows θα διάλεγα την Asus A7V8X, για ταχύτητα στα παιχνίδια τη ΜSI K7N2... LMFAO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 15, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Τι εννοείς βρε chosen δεν κατάλαβα....για γράφτο ολόκληρο να το συζητήσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Ιανουάριος 15, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Hellrider Να παρει asus για overclocking?Με τοσα κουλα που εχω δει απο αυτην την μητρικη την ακουω και βγαζω καντηλες!!!Αμα θες μητρικη για overclocking dfi nf2 ultra b διαβάστε και λίγο τι ζητάει ο άνθρωπος! λέει λίγο o/c. Μόλις ακούνε μερικοί για μητρικές nf2 αρχίζουν την καραμέλα για nf7-s και dfi λες και όλοι θέλουν να το ξεσκίσουν το σύστημα σε o/c ή είναι διατεθημενοι να αγοράσουν μητρική που χαλάει με το παραμικρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιανουάριος 26, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Καινούρια A7N8X-Deluxe 88euro τελική τιμή με κλειστά μάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Ιανουάριος 26, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Μια χαρά είναι η NF7-S V2. Κάνε εσύ λίγο oc, κι άμα γουστάρεις αργότερα δώσε πράγμα. Εμένα μου δουλεύει πολύ καλά και τη έχω φορτώσει πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.