Jump to content

ανταπτορας τροφοδοσιας απο molex σε 6 pin pci express

geoal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω ανταπτορα τροφοδοσιας απο molex σε 6 pin pci express. Βλεπετε το τροφοδοτικο μου δεν εχει τον καινουριο τυπο τροφοδοσιας για καρτες γραφικων και απο οτι ειδα στο εξωτερικο παιζουν κατι καλωδιακια που κανουν την μετατροπη. Το θεμα ειναι που τα βρισκουμε εδω.Οποιος ξερει ας μας πει. Ευχαριστω

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου τέτοιο καλώδιο στα Multirama.

Αυτά τα τύπου UV της AC-RYAN

Μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου αν σου περισσεύει η...δεξιά γωνία από ένα περισσεύον/παλιότερο 20/24 pin ATX PSU.

Ο connector εκεί είναι ακριβώς ίδιος με των PCI Express.

ΈΠειτα, 3 grounds & 3 +12V από το PSU σου, και έτοιμος ο connector.

Αρκεί να μην έχεις PSU 300W noname έτσι ? :D

Ευχαριστω πολυ Τασουλη μου ησουν κατατοπιστικοτατος.

Μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου αν σου περισσεύει η...δεξιά γωνία από ένα περισσεύον/παλιότερο 20/24 pin ATX PSU.

Ο connector εκεί είναι ακριβώς ίδιος με των PCI Express.

ΈΠειτα, 3 grounds & 3 +12V από το PSU σου, και έτοιμος ο connector.

Αρκεί να μην έχεις PSU 300W noname έτσι ? :D

Το pinout ποιο ειναι ομως?Βρηκα 2 διαφορετικα σε ενα ψαξιμο και δεν θελω να ρισκαρω να καταστρεψω την καρτα.

Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες και το ενδιαφερον αλλα το παλικαρι που μου πουλησε την καρτα βρηκε το καλωδιακι της τροφοδοδιας και θα μου το στειλει.

Εγω παλι θελω ακριβως το αντιθετο,εχω ενα τροφοδιτικο που εχει 6πινο για καρτα γραφικων και η καρτα γραφικων εχει 4πινο.

Κοιταξα στα παραπανω αλλα δεν ειδα τιποτα.

Υπαρχει η πρεπει να φτιαξω;

το τροφοδοτικο σου εχει τετραπινο... Ενα απλο μολεξ ειναι σαν αυτο που συνδεεις στα cd-rom σου...

Ναι το ξερω οτι εχει,μια τετοια εχω συνδεσει τωρα,αλλα νομιζω οτι η γραμμη που εχει το τροφοδοτικο για καρτα γραφικων θα ειναι πιο σταθερη και δυνατή γι αυτο θελω να συνδεσω την καρτα εκει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.