Iannis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2005 www.overclockers.gr ?????πηγα εδω απο IE με favorites και μου εβγαλε μια σελιδα με Well come to ApachOS κλπ κλπ Μήπως κολησα virus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Ιούλιος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 προφανές hi-jacking! Απο τα κλασικά παραδείγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek21 Ιούλιος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 www.overclockers.gr ?????πηγα εδω απο IE με φαβορίτες και μου εβγαλε μια σελιδα με Well come το ’παχος κλπ κλπ Μήπως κολησα virusΕίναι λογικό αυτό??? και εγώ πριν που προσπαθούσα να μπω στο pctechnology μου έβγαζε ένα τέτοιο. Μπορεί κανένας admin, webmaster να μας εξηγήσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Κατι παρομοιο μου ελεγε και εμενα το pctechnology πριν λιγοΚατι για CentOS κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Ιούλιος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Κατι παρομοιο μου ελεγε και εμενα το pctechnology πριν λιγοΚατι για CentOS κτλΑκριβώς CentOS Τι εγινε παιδες? Χακερωσανε το site?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούλιος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 αποσο καταλαβα κατι για συντηρηση στο site ελεγε το κειμενο που χε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpulio1416003173 Ιούλιος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Είναι λογικό αυτό??? και εγώ πριν που προσπαθούσα να μπω στο pctechnology μου έβγαζε ένα τέτοιο. Μπορεί κανένας admin, webmaster να μας εξηγήσει ?Παραθέτω μέρος του σχετικού e-mail που μας απέστειλε η εταιρεία hosting.Το site σας εμφανίζεται ξανά κανονικά.Πήραμε backup στον Server και διορθώσαμε την ασφάλεια της PHPΕίμαστε στην διάθεσή σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.