Jump to content

NV Silencer 6 (Rev. 2) for 6600GT pci-e...λεει?

Necro

Recommended Posts

αν χρησιμοποιησω αυτο! θα πεσουν οι θερμοκρασιες στην 6600gt της MSI που εχω?θα χασω την εγγυηση?πρεπει να μπει arctic παστουλα πριν ? θελω η καρτα να μεταβει σε αυτη την εποχη!!>>>>>> :114:

...μηπως η προταση της zalman συμφερει??zalman vf700-cu

Οσο για την silencer απο οσους την πηραν εχω ακουσει καλα λογια. Ειναι αρκετα αθορυβη και η λειτουργια της σε ενα νορμαλ pc ειναι ανεπαισθητη...βασικα αν δεν επερνα το μπλοκ του 11 θα την επερνα και εγω.

εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα νομιζω οτι η zalman ειναι λιγο καλυτερη..

τωρα για την εγγυηση που λες δεν ξερω... για να ακουσουμε γιατι κ εγω σκεφτομαι να αλλαξω ψυκτρα στην ιδια καρτα

και γω πιστευω πως η zalman ειναι λιγο καλυτερη...αλλα ειναι και αρκετα πιο ακριβη εως και 10 ευρω και πανω ενω ειναι αποσο βλεπω αρκετα δυσκολοτερη στην εγκατασταση....βλεπετε εφοσον οντως παρω καποια απο τις 2 δεν θα την βαλω εγω τα πραγματα ειναι ακομα καινουργια και δε τα πειραζω....αλλα αν πρεπει τοτε ας ειναι ευκολο να μπει και να βγει...κοιταξτε και εδω τι λενε για την εγγυηση ......παρακαλω καποιος που χρησιμοποιει τετοιες ψυκτρες να απαντησει παιδια !!καιγομαστε!!!!!!!!!!!!!τσουρουφλανε οι καρτες!!!

Στην καρτούλα της υπογραφής έβαλα την arctic silencer περισσότερο για να μειώσω τον θόρυβο παρά για τις θερμοκρασίες. Είδα τρομακτική βελτίωση και στα 2 (θόρυβος που είσαι ακούγεται με ανοικτό το κουτί, και temps από 15-20 βαθμούς κάτω). Το καλό με την silencer είναι ότι βγάζει τον ζεστό αέρα έξω (αλλά πιάνει χώρο όσο 2 κάρτες).

Στην δικιά σου περίπτωση με το κουτί που έχεις και τον ανεμιστήρα περίπου στο ύψος της VGA ίσως η πατέντα της silencer (που βγάζει τον ζεστό αέρα από ειδικό κανάλι πίσω από το κουτί) να μην προσθέτει πολλά και να σε ικανοποιήσει και η zalman.

Όσον αφορά το θέμα της εγγύησης σίγουρα την χάνεις με το που βάλεις χέρι πάνω στο hardware.

Βέβαια, όταν εγκατέστησα την δικιά μου silencer δεν χρειάστηκε να αφαιρέσω (ή να σκίσω) κάποιο αυτοκόλλητο του κατασκευαστή βγάζωντας την μαμά ψύκτρα έτσι ώστε να δείχνει ότι πειράχτηκε. Αν και στην δικιά σου κάρτα δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίζει την αφαίρεση της μαμάς ψύκτρας, βγάλτην άφοβα και αν (χτύπα ξύλο πάθει κάτι) την ξαναβάζεις και την δίνεις πίσω στην εγγύηση. Προσοχή μόνο μην βάλεις άλλη πάστα γιατί αυτό μάλλον θα σε προδώσει ότι της έβαλες "χέρι".

Όσον αφορά το θέμα της εγγύησης σίγουρα την χάνεις με το που βάλεις χέρι πάνω στο hardware.

E? Πρεπει να με ειδανε καπως και μου εχουν αλλαξει μια 9600pro που της ειχα βαλει silencer.... :042:

Στην καρτούλα της υπογραφής έβαλα την arctic silencer περισσότερο για να μειώσω τον θόρυβο παρά για τις θερμοκρασίες. Είδα τρομακτική βελτίωση και στα 2 (θόρυβος που είσαι ακούγεται με ανοικτό το κουτί, και temps από 15-20 βαθμούς κάτω). Το καλό με την silencer είναι ότι βγάζει τον ζεστό αέρα έξω (αλλά πιάνει χώρο όσο 2 κάρτες).

Στην δικιά σου περίπτωση με το κουτί που έχεις και τον ανεμιστήρα περίπου στο ύψος της VGA ίσως η πατέντα της silencer (που βγάζει τον ζεστό αέρα από ειδικό κανάλι πίσω από το κουτί) να μην προσθέτει πολλά και να σε ικανοποιήσει και η zalman.

Βέβαια, όταν εγκατέστησα την δικιά μου silencer δεν χρειάστηκε να αφαιρέσω (ή να σκίσω) κάποιο αυτοκόλλητο του κατασκευαστή βγάζωντας την μαμά ψύκτρα έτσι ώστε να δείχνει ότι πειράχτηκε. Αν και στην δικιά σου κάρτα δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίζει την αφαίρεση της μαμάς ψύκτρας, βγάλτην άφοβα και αν (χτύπα ξύλο πάθει κάτι) την ξαναβάζεις και την δίνεις πίσω στην εγγύηση. Προσοχή μόνο μην βάλεις άλλη πάστα γιατί αυτό μάλλον θα σε προδώσει ότι της έβαλες "χέρι".

απο οσο βλεπω δεν υπαρχει καποιο αυτοκολλητο που να πρεπει να σκιστει...αλλα αν αλλαχτει σιγουρα θα βαλω arctic παστα....εαν δε βαλω arctic μπορει να μπει η νεα ψυχτρα ? ξερετε κανα μαγαζι που να μπορει υπευθυνα να κανει αυτη την αλλαγη γιατι εμενα δε με βλεπω ψυχραιμο για τετοια....

Ελα ρε! Πλακα μου κανεις?! 3 πλαστικα πραγματακια βγαζεις, βγαζεις την ψυκτρα, βαζεις την silencer! Τι ποιο απλο?! Οσον αφορα την παστα βαλε ceramique που ειναι ασπρη και δεν φαινεται διαφορα. Σε εμενα η 6600 gt ειχε μια ασπρη πανω την εβγαλα και εβαλα την ceramique. Απλα.

Ελα ρε! Πλακα μου κανεις?! 3 πλαστικα πραγματακια βγαζεις, βγαζεις την ψυκτρα, βαζεις την silencer! Τι ποιο απλο?!

Πολύ σωστά. Τοποθέτηση με τα βάλε-βγάλε, άνοιξε-κλείσε 5-6 λεπτά. Και κανά δίλεπτο να ανοίξεις την συσκευασία και να διαβάσεις τις οδηγίες (προαιρετικά το τελευταίο).

sniff μη με παροτρυνετε γμτ το φοβαμαι μη με βαζετε σε πειρασμο ερυηνιες!!!!!!!!πχ δε ξερω θελει κατσαβιδι?/πως αλειφω τη παστα/ποια παστα να παρω?/αν το κανω λαθος?/αν χαλασει η καρτα και πρεπει να την αλλαξω τι θα κανω με την παστα /αν το καταλαβουν οτι αλλαχθηκε η παστα?/μηπως αξιζει περισσοτερο η zalman?/ειναι δυσκολοτερη στην εγκατασταση ε?///ουφ.... :102:

αμα δειτε http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=456&page=4 <<<εδω ο τυπος εχει βαλει αλλα heatsinks στη ram της καρτας αυτα τα εχει η ψυχτρα μαζι της? γενικα ουτε εμενα μου φαινεται δυσκολ ηεγκατασταση ομως δε θα προτιμουσα να τα αγγιξω εγω...δε με εμπιστευομαι

• 1 month later...

Η Zalman είναι κορυφαία...την έχω στην 6600GT και 1ον Δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ(με την αντίσταση τέρμα χαμηλά) και έγω τον πυρήνα στα 560. Επίσης έχει και 8 Ram Heatsinks...τα οποία δυστυχώς δεν μπαίνουν στην 6600GT λόγω του πώς κάθεται πάνω η ψύκτρα....

Ά και είναι UNIVERSAL....με λίγα λόγια άν μεθαύριο αγοράσω την X800 ή την 7800 πάλι θα μπαίνει....

Ενώ στην Silencer θές για κάθε κάρτα άλλη ψύκτρα.

ναι τη ξερω τη περίπτωση zalman αλλά όπως είπα μου φαίνεται πιο ''εύκολη'' η silencer και επίσης βγάζει τον αέρα έξω από το κουτί, κάτι πολύ σημαντικό για το midi μου.....ασε που είναι και φθηνότερη :D λοιπόν τι λέτε για το θέμα με τα ψυκτράκια στη ram?

Παρε οποια απο τις δυο σου αρεσει περισσοτερο μια χαρα ειναι κ οι δυο...

Ψυκτρακια παρε κ ξεχωριστα σιγα τωρα...

sniff μη με παροτρυνετε γμτ το φοβαμαι μη με βαζετε σε πειρασμο ερυηνιες!!!!!!!!πχ δε ξερω θελει κατσαβιδι?/πως αλειφω τη παστα/ποια παστα να παρω?/αν το κανω λαθος?/αν χαλασει η καρτα και πρεπει να την αλλαξω τι θα κανω με την παστα /αν το καταλαβουν οτι αλλαχθηκε η παστα?/μηπως αξιζει περισσοτερο η zalman?/ειναι δυσκολοτερη στην εγκατασταση ε?///ουφ....

Χαλαρωσε...

Εμενα τι να πει η καρτα που την εχω βιασει να πουμε...

Σιγα μη κατσει να κοιταξει κανενας αν εχει αλλαχτει η παστα...

Εμενα παντως η albatron μου ειχε συστησει να αλλαξω ψυκτρα στην ιδια της την καρτα ακομα κ να δω αν εχει θερμοαγωγιμη γιατι ετυχε να μην βαλουν σε αρκετες καν...

κακο ειναι να αλλαξεις ψυκτρα αν βαζουν μουφες?...

Λεει πουθενα οτι χαλαει η εγγυηση αν αλλαξεις παστα ?

Αρα coolαρε κ παρε ενα απο τα 2 coolερακια κ για την καρτα σου...δεν υπαρχει πιο απλο πραγμα...Εγω προσωπικα θα επερνα το Silencer γιατι ειναι φτηνοτερο(και το πηρα για την 6800 μου)αλλα δεν θα εχεις ψυκτρακια για τις ραμ...οποτε μετα πρεπει να παρεις κιολας αρα ερχετε στα ιδια λεφτα περιπου...

Οποτε παρε το zalman Κ απο εμενα...

εγώ επειδή λίγο πολύ έχω κατασταλάξει πως θα πάρω τη silencer απλά ήθελα να ξέρω αν χωράνε ψυκτρακια πάνω στη vga με το cooler....το hac shop εχει τη silencer εχει ομως και για μνημες ψυκτρακια?κάνουν αυτά? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806153

Εγω πιστευω πως δεν πρεπει να κολας.Ειναι ευκολα πραματα αυτα και μονος σου θα τα καταφερεις ευκολα.Πιο μικρος ηθελα να αλλαξω καρτα γραφικων και επειδη ειχα το ιδιο σκεπτικο με σενα και πηγα ολοκληρο το κουτι και ειδα τον τυπο να το ανοιγει και απλα να βγαζει μια βιδα και εφαγα ξενερα γιατι την αποσταση που διενησα :D

καλά κάρτα καταφερα και γω να βαλω :D:D:D:D:D:D και ο indiana μου έβαλε ceramique στη vga και ειδα πως το κανε περίπου αλλά μόνος μου τόσο ντελικατη δουλεια δε κάνω.....αφου την επιασα και ειχα ξεχασει να ''ξεφορτιστω '':D

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.