Jump to content

Athlon 64 3000+ venice vs 3200+ venice

superduke

Recommended Posts

Από περιέργεια,το τελευταίο 2-ήμερο ψάχνω στο net,επιδόσεις των Venice και κατα πόσο είναι καλοί στο O/c.Τις ποιό μεγάλες εντυπώσεις έχουν κλέψει οι 3000+,με δεύτερους τους 3200+.Κερδίζουν στο τομέα απόδοση/τιμή.Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο θα "ανέβει" η cpu που θα έχεις στα χέρια σου.Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επιρεάζουν επίσεις το O/c της,εκτός το να είσαι τυχερός και να πάρεις καλό κομμάτι,όπως

το m/b,οι μνήμες,το psu,η ψύξη....Πάντως αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι αυτοί που έχουν 3000+ και οι 3200+ έχουν ανάλογα αποτελέσματα με αυτούς που έχουν 3500+ και μερικές φορές και 3800+!Δεν ξέρω άμα συμφωνούν οι ποιό έμπειροι χρήστες από εμένα....Αυτά τα ολίγα από εμένα :001:

Δεδομένου ότι ξεκινάς από χαμηλότερα ενδέχεται να έχεις καλύτερο πηλίκο επιτευχθείσας συχνότητας προς μαμά. Βέβαια εξαρτάται πάντα από το κομμάτι. Μπορεί με τον 3 να πας 2550 και με τον 32 2450 και αντιστρόφως, ή απλά κανένας να μην πάει πάνω από 2300. Πώς θα σου κάτσει είναι. Απλά ο 3000 κάνει λίγο πιο δύσκολο το 1:1 σε περίπτωση που πέσεις σε κομμάτι

O 3000+ έχει divider 9x200 και εγώ τον δουλεύω στα 8x320! O 3200+ εχει divider 10x200 και αν είναι να το κατεβάσεις στα 8x καλύτερα πάρε τον 3000+ για να έχεις μεγαλύτερο FSB και ως εκ τούτου γρηγορότερη μνήμη!

Παρε τον 3000+ εχει πιο καλη αποδοση τιμη και ανεβαινει περιπου το ιδιο με τον 3200+.Ασε που θα κατεβασεις το Multiplier οποτε πιος ο λογος να παρεις το 10χ200 (3200+).ψαξε απλως να βρεις κανενα καλο stepping!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.