μαγκούστα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2005 Καλησπέρα, Αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, συγκεκριμένα εναν WD 250 GB USB 2.0.Θέλω να τον χρησιμοποιώ σε 2 PC, πότε στο ένα και πότε στο άλλο.Το πρόβλημα είναι ότι το ένα είναι παλιό.Πρόκειται για έναν PIII 500MHz, M/B Elite P6BAT-A+, 384Mb RAM, HDD WD40GB, και λειτουργικό Win XP SP2.Επειδή η Μ/Β δεν έχει USB 2.0 ports πήρα μια PCI card με 4 USB 2.0 ports της TRUST,η οποία δουλεύει μια χαρα με USB 2.0 συσκευές.Το πρόβλημα είναι πως όταν συνδέω τον δίσκο, κολλάει όλο το σύστημα και η μεταφαρά αρχείων είναι πιο αργή και από USB 1.1ακόμα και στον σκληρό που έχει πάνω το μηχάνημα αν κάνω copy paste ενα αρχείο αντιγράφει αργά πάρα πολύ αργά.Το έψαξα λίγο και μου είπαν πως ίσως το πρόβλημα λυθεί αν ο controller είναι σε bus master και δεν λειτουργεί κάποια άλλη κάρτα PCI μαζι με αυτόν.δεν πολυκαταλάβα γι'αυτο και ζητάω βοήθεια.Οποιος μπορεί ας βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούλιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Το πιο απλό είναι να δοκιμάσεις και να βάλεις την κάρτα σε άλλο pci slot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.