nickthegreek21 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2005 Προκειμενου να ξαναεκγαταστισώ τα ΧΡ, έθεσα σαν primary boot device το CD rom (αρχικά ήταν Floppy, Hard Disk, CD rom). Στην συνεχεια όταν ξαναέβαλα το Folppy για default δεν έκανε boot με τίποτα. Αναγκαστικά να ksanavalo το CD rom πρώτο και να έχω μόνιμος μέσα στο drive ένα bootable CD...Έχετε κάποια λύση για να ξαναφτιάξω το BIOS??υγ: μήπως φταίει το ότι προσέθεσα έναν σκληρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούλιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Μήπως έχεις ξεχάσει καμμια δισκέτα μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek21 Ιούλιος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Τα ελεξα όλα, τίποτα από αυτά που μου είπατε δεν είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούλιος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Όταν κάνει βοοτ το σύστημα , ο δίσκος αναγνωρίζεται ώς master? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Ιούλιος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος με το mbr?Όπως είσαι με το CD κάνε repair και από την κονσόλα δώσε το fixboot ή και το fixmbr….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek21 Ιούλιος 21, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 fixboot δεν είναι για όταν δεν έχουμε πρόσβαση στα αρχεία τον windows? και το repair έχει καμια σχέση με τα BIOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούλιος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Λοιπόν επειδη χτές μου έτυχε και έφαγα 3 ώρες τσάμπα, κοίτα λίγο το jumper του δίσκου να είναισ την σωστή θέση.Εγώ χτές είχα βάλει στην θέση primary with slave ενώ είχα βγάλει τον δεύτερο οπότε έτρωγα fail και τον έβλεπα μόνο από το boot cd. Μόλις τον έβαλα Master only έκανε βοοτ άμεσα και ααααβίαστααα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek21 Ιούλιος 21, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Greek και Orthodox είχατε και οι δυο δίκιο :023: :023:, έβαλα στα ΒIΟS τον σωστό σκληρό ως master και μετά με την κονσόλα τον windows έκανα fixboot.Να σται καλά παιδιά, ευχάριστο πολύ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούλιος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Χαίρομαι που βρήκες την λύση... Άντε και σε ανώτερα προβλήματα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.