firefox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2005 με έχει κούραση το keyboard του desktop είναι ένα logitech των περίπου 15-20euro αν θυμάμαι καλά. το βρίσκω αρκετά βαρυ και όχι τόσο καλή αίσθηση κατά βάση, όχι ξεκούραστο εν τέλη.από την άλλη το keyboard του laptop IBM R50e το βρίσκω πολύ πιο ξεκούραστο και απαλό. ξέρι κανεις που μπορώ να βρω αντιστοιχων προδιαγραφών desktop keyboard? κάτι δοκιμασμένο όχι εκτίμησεις παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Ιούλιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Koιτα εγω ειμαι με ενα turbox της πλακας μαυρο απο το πλαισιο 4Ε, και στον καρπο ενα gelly stand επισης απο πλαισιο(δεν θυμαμαι τιμη παντως εκανε καπου στα 8 νομιζω), και ειναι τελειο για πολλες συνεχομενες ωρες γραψιματος. Δεν ημουν ποτε του ακριβου keyboard καθοτι στα fps ειμαι λιγο...νευρικος...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Προσωπικά, βρίσκω το μαλακό πληκτρολόγιο πιο κουραστικό από το σκληρό.Πάντως έχω ακούσει από χρήστες που ψάχνουν αυτό που θέλεις και προτείνουν το Logitech Ultra X. Δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα όμως ότι σου κάνει, καθώς δεν το έχω δοκιμάσει.http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=logitech+ultra+x&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&page= Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούλιος 20, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 ωραία λοιπόν κανεις που να έχει δοκιμάσει το Logitech Ultra X? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.