Jump to content

Αντί για Norton Ghost τι;;;

raptorsgr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

θέλω να κοπιάρω, ΑΚΡΙΒΩΣ τον σκληρό μου, που μου τελειώνει από μηχανισμό, σε έναν άλλον που θα αγοράσω. Το μόνο πρόγραμμα που ξέρω και το κάνει αυτό είναι το Norton Ghost. Eίμαι, όμως, φανατικά πολέμιος της Symantec και των εξωφρενικά "επιθετικών" προγραμμάτων της, που πάνε και δεσμεύονται παντού, και από την στιγμή που θα πατήσεις "install" τους χάρισες το PC!....

Γι' αυτό, λοιπόν, παρακαλώ να μου πείτε κάποιο άλλο πρόγραμμα, πιο φιλικό, για να φτιάξω ένα mirror του δίσκου μου και να τον βάλω να δουλέψει μόνος του μετά.

Ευχαριστώ.

Acronis True Image 4 στα 4 λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ όλους.

Και μια ακόμα πολύ σημαντική ερώτηση που ξέχασα να κάνω πριν.

Ο δίσκος που σκοπεύω να αγοράσω θα είναι SATA. Ο δίσκος που έχω τώρα είναι PATA. Θα υπάρχει πρόβλημα στην αντιγραφή του παλιού στον νέο δίσκο;

Αυτά. Ευχαριστώ και πάλι.

Eγω δουλευω το Ghost 9

Οταν τελειώσω το disk image σε DVD ή όπου αλλού θέλω το ξεστηνω

• 1 month later...
ACRONIS TI8 IS THE BEST

ΞΕΧΝΑ ΤΟ GHOST... :073: εκτος και εχειs κανει dynamic volume to boot partition ... τοτε θες ghost9 kai ligo τυχη..k

επειδη σκεφτομαι να κανω ενα backup με το παραπανω προγραμμα τι ακριβως ειναι το dynamic volume και πως ξερεις αν ειναι ετσι το boot particion???

Εμενα στο disk managment λεει απλα αυτο που φενεται παρακατω..

post-84-1442174193,8398_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.