Jump to content

Dual Channel σε MSI K8N PLATINUM SLI

Necro

Recommended Posts

ειναι στο 1 και στο 3 ομως για αλλες οπως πχ msi k8n neo4 λεει πως μπαινουν στα 1 και 2 τα οποια ειναι διαφορετικα χρωματα(αυτος ειναι ο ''κανονας'' )(μπλε/πρασινο) και οι δικες μου ειναι τοποθετημενες στα 1/3 που ειναι το ιδιο χρωμα ....τωρα απο οσα καταλαβαινω απο το manual.....δεν καταλαβαινω και πολλα...αλλα πρεπει η μια μαλλον να ειναι σε channel A και η αλλη σε channel B ....αν ισχυει αυτο τοτε πρεπει να μπουν στα 1/2 slots για dual......μπορω να βγαλω μονος μου τη μνημη και να τη βαλω σε αλλο slot η ειναι δυσκολο?παντως δειτε εδω..... http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1652&page=2

• 2 weeks later...

Εμένα πάντως ένα βραδυ ξαφνικα έπαψε ο Η/Υ να ανοιγει χωρίς να το πειραξω. Εφταιγε το dual channel 1-3 τα εβαλα 1-2 και τωρα δουλευει single.

Και ο νεος που πήρα Amd 3500+ αρνείται να δει τισ μνήμες dual 1-3 οπως λεει to manual τις βλεπει μονο 1-2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.