Jump to content

αντικαταβολη

stamatas

Recommended Posts

Μπορείς μέσω ταχυδρομείου ή μέσω courrier. Το ταχυδρομείο είναι γρηγορότερο στο να πάρεις τα χρήματα σου, μία βδομάδα χονδρικά από την ημερομηνία που παρέλαβε και πλήρωσε αυτά που έστειλες ο παραλήπτης.

Τα courrier είναι πιο δύστροπα, μπορεί να τα πάρεις και μετά από μήνα.

Σου προτείνω πάντως να μην στείλεις κάποια κάρτα γραφικών ή καμιά mobo π.χ. με ΕΛΤΑ γιατί πιθανότατα θα σε κυνηγάει ο άλλος και θα σου λέει οι του έστειλες σπασμένη κάρτα! Κάπου νομίζω είχα δεί μια σχετική φωτογραφία που πιάνανε τα πακέτα και τα πετούσανε κυριολεκτικά στο φορτηγό. Για καλό και για κακό πάντως ότι κι αν στείλεις περιποιήσουτο στη συσκευασία γιατί είναι αμαρτία να γίνει κάτι κατα τη μεταφορά... ’σε που μετά θα ψάχνετε να βρείτε το δίκιο σας έτσι και γίνει τπτ...

Από τα ΕΛΤΑ έχω μήνει ευχαρηστημένος είχα τα χρήματα 4 μέρες από την αποστολή του δέματος, 2μέρες μέχρι να πάει και 2 μέχρι να έρθει η ειδοποίηση για να πάω να πάρω τα χρήματα!

(για εργάσημες μέρες μηλάω)

Είναι να σου κάτσει... Όχι μόνο στα ΕΛΤΑ αλλά παντού. Π.χ. εμένα μου ενεργοποίησαν τη DSL μέσα σε τρείς μέρες ενώ έχω ακούσει και περίπωση που την ενεργοποιήσανε μετά από μήνα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.