stamatas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 για να στειλω κατι με αντικαταβολη οπως το eshop τι πρεπει να κανω? υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 βεβαια...απλα θα σου αργησουν λιγο...Θα πας ή στα ELTA ή στα Courier και θα τους πεις ακριβως αυτο....Θελω να στειλω αυτο με αντικαταβολη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Μπορείς μέσω ταχυδρομείου ή μέσω courrier. Το ταχυδρομείο είναι γρηγορότερο στο να πάρεις τα χρήματα σου, μία βδομάδα χονδρικά από την ημερομηνία που παρέλαβε και πλήρωσε αυτά που έστειλες ο παραλήπτης.Τα courrier είναι πιο δύστροπα, μπορεί να τα πάρεις και μετά από μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ταχυδρομείο και πόρτα-πόρτα είναι ότι καλύτερο...Μπορείς να κάνεις/ει και αγορά μέσω αυτής της υπηρεσίας ώστε να πάρεις/ει τα χρήματα αμέσως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από RootX.......μπορεί να τα πάρεις και μετά από μήνα. 'Η και μετα απο κανα διμηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 οποτε με τα ΕΛΤΑ καλυτερα. ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Σου προτείνω πάντως να μην στείλεις κάποια κάρτα γραφικών ή καμιά mobo π.χ. με ΕΛΤΑ γιατί πιθανότατα θα σε κυνηγάει ο άλλος και θα σου λέει οι του έστειλες σπασμένη κάρτα! Κάπου νομίζω είχα δεί μια σχετική φωτογραφία που πιάνανε τα πακέτα και τα πετούσανε κυριολεκτικά στο φορτηγό. Για καλό και για κακό πάντως ότι κι αν στείλεις περιποιήσουτο στη συσκευασία γιατί είναι αμαρτία να γίνει κάτι κατα τη μεταφορά... ’σε που μετά θα ψάχνετε να βρείτε το δίκιο σας έτσι και γίνει τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Από τα ΕΛΤΑ έχω μήνει ευχαρηστημένος είχα τα χρήματα 4 μέρες από την αποστολή του δέματος, 2μέρες μέχρι να πάει και 2 μέχρι να έρθει η ειδοποίηση για να πάω να πάρω τα χρήματα!(για εργάσημες μέρες μηλάω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Είναι να σου κάτσει... Όχι μόνο στα ΕΛΤΑ αλλά παντού. Π.χ. εμένα μου ενεργοποίησαν τη DSL μέσα σε τρείς μέρες ενώ έχω ακούσει και περίπωση που την ενεργοποιήσανε μετά από μήνα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.