Jump to content

The 6600 simple/GT/SLI 3DMark05 Scores

Necro

Recommended Posts

Η κάρτα έιναι στοκ (ούτε πάστα έχω αλλάξει ούτε τπτ...όπως βγήκε απο το κουτί)

Το χειρότερο που έχω δει είναι 72-73? κάτι τέτειο...

Βράζει εννοώ οτι κάνει ζέστη τώρα το καλοκαίρι και βράζει γιατί όλα στοκ έινα...και η ψύξη της κάρτας και ο cpu που έχει στοκ ψύκτρα και με default vcore πάει και 54*C ώρες ώρες...

Όταν το ρπωτοέστεισα το μηχάνημα είχε πιο δροσιά και ο cpu ηταν στους 48 και η κάρτα δεν έπιανε πάνω απο 60

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
Η κάρτα έιναι στοκ (ούτε πάστα έχω αλλάξει ούτε τπτ...όπως βγήκε απο το κουτί)

Το χειρότερο που έχω δει είναι 72-73? κάτι τέτειο...

Βράζει εννοώ οτι κάνει ζέστη τώρα το καλοκαίρι και βράζει γιατί όλα στοκ έινα...και η ψύξη της κάρτας και ο cpu που έχει στοκ ψύκτρα και με default vcore πάει και 54*C ώρες ώρες...

Όταν το ρπωτοέστεισα το μηχάνημα είχε πιο δροσιά και ο cpu ηταν στους 48 και η κάρτα δεν έπιανε πάνω απο 60

κατασκευαστης?

ξεπερνωντας τη προκαταληψη μου για τους 77.72 τους εβαλα (της MSI παντα) και εκτος απο το ωραιο MSI Starforce 6600GT που γραφει πια το 3dmark05 εβγαλα και 3620!τρομερο καθως ολα ειναι stock ενω με ενα παρα πολυ μικρο oc που εκανα με τους 72.12 δεν εβγαλε πανω απο 3610! msipower6ss.th.jpg

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

αν οντως δεν αφηνει το riva τους drivers να ανεβασουν αλλο συχνοτητα απλα στο riva πατας power user >nvidia/overclocking>DisableInternalClockTest πατας click στο κενο δεξια και βαζεις τιμή 1........ετσι οταν φτασεις σε καποια ασφαλη ορια που βαζει το riva δε σε ρωταει καν και αφηνει οτι συχνοτητα του βαζεις...αυτο βεβαια απαιτει προσοχη καθως οτι τιμη πανω απο 600/1200 στρεσαρει πολυ τη καρτα και το προτεινω μονο με καποια silencer/zalman ψυκτρα.....παντως σε αυτες τις συχνοτητες η καρτα πεταει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.