Jump to content

The 6600 simple/GT/SLI 3DMark05 Scores

Necro

Recommended Posts

Σκεφτηκα να ανοιξω αυτο thread για ολους τους 6600αριδες ωστε να ιενια ολα τα score μαζεμενα και ο καθενας να μπορει να συγκρινει(πολυ χρησιμο για καποιον που θελει να κανει πχ μετρησεις).....σε λιγο και το δικο μου, προς το παρον για να δουμε τι λενε οι 6600 σας.Απαραιτητη προυποθεση να αναφερονται οι drivers και το αν εχουν oc/stock.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

2793

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=902058

GPU:440

RAM:660

Drivers:71.89

Δυστυχώς λόγω βλακείας, δεν δημοσίευσα το καλύτερο μου σκορ με overclocking 520/675 και την κάρτα την έδωσα οπότε δε μπορώ να ξαναμετρήσω. Πάντως ήταν κοντά 3000Marks

msipower4fk.th.jpg

ενεργοποιωντας το dual channel τρεχω μια το benchmark ομως μολις ειχα βαλει το service pack 2 (windows) και τα χε ψιλοπαιξει το pc....εβγαλε 3523...μετα απο λιγη ωρα που το ξανατρεξα βρεθηκα προ ευχαριστης εκπληξεως! 3572!

την εχεις και αλλο oc εκτος απο τη μαμα της? εμενα σε idle εχει 48 και σε full load 64 ομως ειδα και 70!(βεβαια ειναι ο καημενουλης ανοιχτος απο τις 9:30.......) χρησιμοποιω τους 72.12....εχουν το temp bug? αν και πιανει μεχρι και 70 εχει χωρο για oc η καρτα μου?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ....SNIFF

την εχεις και αλλο oc εκτος απο τη μαμα της?...

Ακόμα δεν την έχω πειράξει.όταν πάρω κανένα καλό cooler-ακι θα της αλλάξω τα φώτα.Πάντως το εργοστασιακό cooler-ακι της ψιλοκαίει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.