Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

μπα που να καεί το pc μου θέλω και εγώ..έχω και εξοπλισμό..αλλά δεν έχω χρόνο να έρχομαι Αθήνα...οταν είναι και πάτε πείτε να σας στείλω μπίλιες ειδικά για intelades (σκάνε πάνω τους και γράφουν "prescott-οτon κάτω") :p

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

αμα σου ερθει στο λαιμο μετα θα εισαι ετσι

:sick: Μιχαλη και εγω ετσι:coax::hehe: :hehe: :hehe:

Υou have no idea with who you are messing kid.... :baby: :hehe: :baby:

λοιπόν, να δηλώσουμε ως Δευτέρα συμμετοχές για το επόμενο Σ/Κ? θα ψηφίσουμε μέρα. Ώστε να πάμε μια τώρα και ξανακανονίζουμε κ σε κανα μήνα που θα τελειώσουν οι εξεταστικές...

Να δούμε πόσοι μαζευόμαστε εδώ, πόσοι μπορούμε να είμαστε κ ύστερα κανονίζουμε κ για φίλους κλπ που θέλουν να έρθουν...

get ready for action:devil:

Αρχική απάντηση από Voudas

λοιπόν, να δηλώσουμε ως Δευτέρα συμμετοχές για το επόμενο Σ/Κ? θα ψηφίσουμε μέρα. Ώστε να πάμε μια τώρα και ξανακανονίζουμε κ σε κανα μήνα που θα τελειώσουν οι εξεταστικές...

Να δούμε πόσοι μαζευόμαστε εδώ, πόσοι μπορούμε να είμαστε κ ύστερα κανονίζουμε κ για φίλους κλπ που θέλουν να έρθουν...

get ready for action:devil:

δηλώνω συμμετοχή!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.