ΓιαγκΤ Ιανουάριος 31, 2005 #581 Ιανουάριος 31, 2005 Όποιος αισθάνεται μειονεκτικά, KOYO οι μπίλιες που δίνουν την υπεροχή!!Αντιπρόσωπος: Δονουπογλου, Ρετσίνα 33Όποιος θέλει έχω έκπτωση 40%
georgeadams Ιανουάριος 31, 2005 #582 Ιανουάριος 31, 2005 Η περίφημη ατζέντα σου περιέχει ΚΑΙ μαγαζιά για Paintball supplies?! :worship:
fanisk Ιανουάριος 31, 2005 #583 Ιανουάριος 31, 2005 KOYO?? Απο ποιοτητα κλπ ειναι αντιστοιχες των Tomahwak και Severe??Θελω μια κουτα να τις δοκιμασω αν μπορεις...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 31, 2005 #584 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 16:50] Η περίφημη ατζέντα σου περιέχει ΚΑΙ μαγαζιά για Paintball supplies?! :worship: Δεν είναι ακριβώς για Paintball αλλά μια χαρά τις ρίχνει το όπλο.
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 31, 2005 #585 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 16:50] KOYO?? Απο ποιοτητα κλπ ειναι αντιστοιχες των Tomahwak και Severe??Θελω μια κουτα να τις δοκιμασω αν μπορεις... Όχι και μια κούτα, πόσους μισείς ποια!!
fanisk Ιανουάριος 31, 2005 #586 Ιανουάριος 31, 2005 Εχω κατι λογαρισμους ανοιχτους μετα τις balls που εφαγα απο τον Titos...να τις κανουμε 2 τις κουτες?? :p ΥΓ:Εχω αλλες 1250 τωρα στο κουτι... :p
spc Ιανουάριος 31, 2005 #587 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Βρε δεν πα να λες ότι θέλεις, αυτό που ξέρω (και γνωρίζουν όλοι βεβαίως-βεβαίως) είναι ότι λούφαξες για 2η φορά Να πω την αλήθεια είχα βάλει το ξυπνητήρι στις 8:00 αλλά δεν άντεχα να σηκωθώ Τώρα που το σκέφτομαι, εγώ ήμουνα κάτω από την κουβερτούλα μου και εσύ κυλιόσουν στις λάσπες...... Σοφώς έπραξα νομίζω
Shidokanjohn Ιανουάριος 31, 2005 #588 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από spc Να πω την αλήθεια είχα βάλει το ξυπνητήρι στις 8:00 αλλά δεν άντεχα να σηκωθώ Τώρα που το σκέφτομαι, εγώ ήμουνα κάτω από την κουβερτούλα μου και εσύ κυλιόσουν στις λάσπες...... Σοφώς έπραξα νομίζω Εδω θα συμφωνησω με τον Φανη Ξαφνικα μεσα στο πεδιο βρεθηκαν 2 κοτες.....η μια φοβηθηκε μαλλον απο το προηγουμενο παιχνιδι ,η αλλη φοβηθηκε μαλλον τις ικανοτητες που ειχε ακουσει του ανμιν :P
voudas Ιανουάριος 31, 2005 Author #589 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Όποιος αισθάνεται μειονεκτικά, KOYO οι μπίλιες που δίνουν την υπεροχή!!Αντιπρόσωπος: Δονουπογλου, Ρετσίνα 33Όποιος θέλει έχω έκπτωση 40% αν κρίνω από την περιοχή αλλά και το ποιος το γράφει, μάλλον να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε μεταλλικές μπίλιες για ρουλεμάν??? φοβερή υπεροχή όντως!!!
fanisk Ιανουάριος 31, 2005 #590 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas αν κρίνω από την περιοχή αλλά και το ποιος το γράφει, μάλλον να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε μεταλλικές μπίλιες για ρουλεμάν??? φοβερή υπεροχή όντως!!! Χαχαχα πες του Τιτου οτι θα του ριξω κ με αυτες αν χρειαστει!!
fanisk Ιανουάριος 31, 2005 #593 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Σίγουρα δεν είναι για paintball πάντως, link. Το καλο το marker ολα τα ripparei...αν κ με αυτα τα balls δεν θα εχουμε καθολου chop...πιθανοτερο ειναι να σπασουν ολα τα υπολοιπα παρα αυτα!!
spc Ιανουάριος 31, 2005 #594 Ιανουάριος 31, 2005 τα καλύτερα σφαιράκια - εγγυημένη επικράτηση ενάντια στην εξουσία (θα πέφτει οικιοθελώς στη πορεία τους - ελπίζω να μην υπάρχει απορία για το ''ποιος''): www.paintball.for.admins.com LOL προσέξτε τις τιμές σε USD!
Fireknight Ιανουάριος 31, 2005 #595 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από spc τα καλύτερα σφαιράκια - εγγυημένη επικράτηση ενάντια στην εξουσία (θα πέφτει οικιοθελώς στη πορεία τους - ελπίζω να μην υπάρχει απορία για το ''ποιος''): www.paintball.for.admins.com Βλεπω οτι εξελιχθηκατε πολυ στο αθλημα...Εχετε και οπλα μαζικης καταστροφης .....
greekfragma Ιανουάριος 31, 2005 #596 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:26] τα καλύτερα σφαιράκια - εγγυημένη επικράτηση ενάντια στην εξουσία (θα πέφτει οικιοθελώς στη πορεία τους - ελπίζω να μην υπάρχει απορία για το ''ποιος''):www.paintball.for.admins.com :giveup:
fanisk Φεβρουάριος 1, 2005 #597 Φεβρουάριος 1, 2005 Ρε παιδια στο πεδιο που παιζαμε "κρυμμενη σημαια" στον πρωτο γυρο, καποια στιγμη ημουν σε ενα θαμνο κ εριχνε ααααααααπεεεεεεεναντι σε 3 ατομα κ προσπαθουσα για headshot... Κ μετα ηρθε ενας απο τα πλαγια κ με καθαρισε.. Ποιοι ηταν αυτοι οι 3? Εκεινος που μου ειπε τι σημαδι εχω,οτι δεν σταματησα να ριχνω κ εριχνα πολυ γρηγορα και τον ειχα κανει καταπρασινο ποιος ηταν? Ελπιζω να το διαβαζει για να μου πει ποιος ηταν.. Εχω να του πω πως ελυσα το προβλημα σχετικα με το οτι πατουσα κ δεν εριχνε...απλα ειχα βαλει το πολυ σκληρο ελατηριο!! Το εφτιαξα μολις.. Αν διαβαζεις, ετοιμασου για την επομενη φορα!!
fanisk Φεβρουάριος 1, 2005 #598 Φεβρουάριος 1, 2005 Το αλλο παιδι ηταν αυτο... Ποιο ηταν τελικα αυτοι οι 2??? Εχω να πω πως ελυσα το προβλημα...στο επομενο τρεχατεεεεεε!! Επισης στο επομενο θελω να ξαναερθει αν μπορει ο Χαρης? αν δεν κανω λαθος.. Χεχε πολυ γελιο!!
Shidokanjohn Φεβρουάριος 1, 2005 #599 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Επισης στο επομενο θελω να ξαναερθει αν μπορει ο Χαρης? αν δεν κανω λαθος..Χεχε πολυ γελιο!! Εγινε.
fanisk Φεβρουάριος 1, 2005 #600 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Εγινε. Ναι ναι ναι!! Να ερθει!!Οι αλλοι 2 στις φωτο ξερεις μηπως ποιοι ειναι??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.