Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Νομίζω κι ότι ο Κοπρίτης έχει εμπειρία από PaintBall οπότε μπορεί να μας πει κι αυτός τι και πως :jump1:

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Μεσα παιδια αν και θα ειμαι ευκολος στοχος.(αν και σκεφτομαι να πω στο hipro να μου μονταρει το οπλο οποτε θα σας σκισω...απο εδω και περα να με λετε Rampo)

Aν δεν ειμαι ''μεσα'' στα στρατοπεδα ευχαριστως να σας δειξω την hyper/dooper/killer εκπαιδευση που κανει ο ελληνικος στρατος στους φανταρους του με τα G3A3 :D

Αρχική απάντηση από Vadergr

Aν δεν ειμαι ''μεσα'' στα στρατοπεδα ευχαριστως να σας δειξω την hyper/dooper/killer εκπαιδευση που κανει ο ελληνικος στρατος στους φανταρους του με τα G3A3 :D

:D:D:D:D:D

Σκοπευω να κανω την πανεμορφη καραφλα καποιου (θυμασαι το xbox punk :) ) ουρανιο τοξο :D

Ηeadshot only !!!:jump:

Σκοπευω να κανω την πανεμορφη καραφλα καποιου (θυμασαι το xbox punk :) ) ουρανιο τοξο :D

show mercy!!! χαχαχα

you are banked χοχοχοχοχοχοχ

Αν το κάνετε κάποια μέρα που θα είμαι Αθήνα (αρχές Φεβρουαρίου) θα παραβρεθώ!

Γαμώτο πολύ χαλαρα θα ήμουν μέσα. Παντα ηθελα να παιξω μια φορά. Αν κανονίσουμε τιποτα οι βορειοι ειμαι μεσα anyway.

Ωραία πράγματα....δεν το κάνετε για μετά την εξεταστική για να μπορέσει να έρθει κανένας ακόμη αθήνα??

Θα παίξετε team deathmatch ή και σκέτο deathmatch?

An υπάρχει και καμιά βόμβα ψήνομαι παραπάνω ....(μ' έχουν φάει τα FPS)

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 14:17]

χαχαχαχαχαχα...Νεουλι κοιτα να απολυθεις και μετα ελα να μας κανεις εκπαιδευση...Στις διαβιβασεις σας μαθανε την σκληρη εκπαιδευση?lol lol :D :D

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Ειπε ο νεος τον νεο νεο

ΛΟΛ:)

Εντάξει, θα το πάμε με βάση τις ειδικότητες.. ο vader θα έχει τις επικοινωνίες aka θα φυλάει τα κινητά μας :rofl:

*** spc μην χαίρεσαι, δεν ήμουν καψιμιτζής :flex:

Μαιος 2005 ΛΕΛΕ !!!

XAAXAXAXAXAX re Vader μην τα λες αποτομα αυτα....

Με το καλο ευχομαι παντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.