Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

........................................................:devil: ARMED AND READY:devil:.....................................................

LETS ROCK:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chill-out

Εχασα τα παιδακια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :cry: :cry: :cry:

καλά να πάθεις... για να βαράς έτσι ανελέητα:p και δεν έχασες μόνο παϊδάκια αλλά όλο το σετ (κοκορέτσια, κοντοσούβλια, γλυκάδια κλπ κλπ):p

Ηταν κ γ@μω τα σκηνικα παντος :D

Ολα ηταν αψογα εκτως απο τα 32+μπαλες που ετσουξαν καπως :...:

Αμα δεν ηταν τοσο θα πηγεναμε χαλαρα καθε Σ/Κ :D

Περιμενω με αγωνια να δω κ το βιντεο που τραβηξε ηρωικα ο Chillout :hehe:

μπα... όλοι ντούροι... (και στο φαγητό)...

απίστευτη σκηνή το έρπην του ρουτ (το έχασες, όλα τα λεφτά) που 3 άτομα σταματήσαμε να παίζουμε (με φόβο να πεθάνουμε) γιατί σκάσαμε σε γέλια που άκουσε όλη η βαρυμπόμπη...

πάντως στο φαγητό είμαι περήφανος να αναφέρω ότι το δεξιά τραπέι με μένα, shido, djd & root έγειρε κανονικά σε σχέση με την άλλη πλευρά...

Αρχική απάντηση από Samael

Ηταν κ γ@μω τα σκηνικα παντος :D

Ολα ηταν αψογα εκτως απο τα 32+μπαλες που ετσουξαν καπως :...:

Αμα δεν ηταν τοσο θα πηγεναμε χαλαρα καθε Σ/Κ :D

με δικά μας σφαιράκια α παίζαμε αρκετά περισσότερο με μικρότερο κόστος στις έξτρα σφαίρες... το καινούριο που πήγαμε πρώτα καταλάθος έχει πολύ καλύτερες τιμές;)

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 17:43]

απίστευτη σκηνή το έρπην του ρουτ (το έχασες, όλα τα λεφτά) που 3 άτομα σταματήσαμε να παίζουμε (με φόβο να πεθάνουμε) γιατί σκάσαμε σε γέλια που άκουσε όλη η βαρυμπόμπη...

τώρα θες να με κάνεις να το σκυλομετανιώσω που δεν ήρθα (αν και ήταν πράγματι αδύνατο)

σίγουρα ήταν έρπην; μήπως ήταν κατρακυλίζειν; :p

ελπίζω να υπάρχει σε βίντεο (αν και ακόμα και μία φωτό με την παραλλαγή μου είναι αρκετή - θα την βάλω δίπλα σε αυτήν με το μπαλέτο για να έχω όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς του: Από την μία τον εκλεπτυσμένο και ευαίσθητο νέο και από την άλλη τον ατρόμητο καταδρομέα :D )

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 17:43]

πάντως στο φαγητό είμαι περήφανος να αναφέρω ότι το δεξιά τραπέι με μένα, shido, djd & root έγειρε κανονικά σε σχέση με την άλλη πλευρά...

περί τούτου δεν έχω καμία αμφιβολία....:D

ρε άκου σκηνικό, είμαστε 3 άτομα πίσω από έναν ξύλινο τοίχο και είμαστε καθηλωμένοι από αντίπαλα πυρά από 2 μεριές, τα οποία δεν έχουμε οπτική επαφή να ανταποδώσουμε... Ξαφνικά με ην άκρη του ματιού μας νιωθουμε κίνηση πίσω δεξιά μας μια ανεπαίσθητη κίνηση... κοιτάμε και βλέπουμε το πιο ύπουλο & stealth έρπην που έγινε ποτέ με σκοπό να φτάσει στον εχθρό απαρατήρητος... ο ρεαλισμός της όλης φάσης μας άφησε μαλ@κες και σκάσαμε στα γέλια...

Αρχική απάντηση από spc

πολύ ''αναπαίσθητα'' και ''αέρινα'' τα ακούω και κάτι δεν μου κολλάει.....:hehe:

θα δεις διάφορα βίντεο και φωτο και θα πεισθείς!

Θα δεις και τους Super Mario Brothers (RoutX & DJD δίπλα-δίπλα, φορώντας τις ολόσωμες φόρμες που μας είχαν δώσει) :hehe:

Αρχική απάντηση από Voudas

θα δεις διάφορα βίντεο και φωτο και θα πεισθείς!

τις DFI μου για ένα καλό βίντεο!

Αρχική απάντηση από georgeadams

Θα δεις και τους Super Mario Brothers (RoutX & DJD δίπλα-δίπλα, φορώντας τις ολόσωμες φόρμες που μας είχαν δώσει) :hehe:

get busy:P

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:03]

ρε άκου σκηνικό, είμαστε 3 άτομα πίσω από έναν ξύλινο τοίχο και είμαστε καθηλωμένοι από αντίπαλα πυρά από 2 μεριές, τα οποία δεν έχουμε οπτική επαφή να ανταποδώσουμε... Ξαφνικά με ην άκρη του ματιού μας νιωθουμε κίνηση πίσω δεξιά μας μια ανεπαίσθητη κίνηση... κοιτάμε και βλέπουμε το πιο ύπουλο & stealth έρπην που έγινε ποτέ με σκοπό να φτάσει στον εχθρό απαρατήρητος... ο ρεαλισμός της όλης φάσης μας άφησε μαλ@κες και σκάσαμε στα γέλια...

Ο Rootακος εχει προιστορια στα ερπην....Λιγο σεβασμο στον Ανθυπολοχαγο Rootx....Εχω ακουσει ιστοριες κατα τη διαρκεια της θητειας του (σαν εφεδρος δοκιμος) να κανει ερπην βραδυατικα και να περνει οπλα απο τους σκοπους....Ναι κυριοι , οπως καταλαβατε εχουμε ενα μαχιμο admin αναμεσα μας..... :)

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 19:11]

Ο Rootακος εχει προιστορια στα ερπην....Λιγο σεβασμο στον Ανθυπολοχαγο Rootx....Εχω ακουσει ιστοριες κατα τη διαρκεια της θητειας του (σαν εφεΡΔρος δοκιμος) να κανει ερπην βραδυατικα και να περνει οπλα απο τους σκοπους....Ναι κυριοι , οπως καταλαβατε εχουμε ενα μαχιμο admin αναμεσα μας..... :)

εφεΡΔρος ξε-εφεΡΔρος, εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι μύθος και το μόνο έρπην το οποίο πιθανόν να έκανε ήταν προς τα μαγειρεία (και αυτό φυσικά με σκοπό όχι την υφαρπαγή όπλων αλλά κανενός extra κοτοπούλου) :p

Ωχ λες να ειναι ετσι τα πραγματα και να μου πουλαγε παραμυθι ο ατιμος για το ποσο μαχιμος ηταν στα νιατα του... Root με βαζει σε σκεψεις ο SPC....... :confused:

Y.Γ Ενα Ρ παραπανω εβαλα βρε απο την βιασυνη....αμεσως να το κανεις bold....σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι :devil:

Θελω να αναφερω οτι ενα ημουν ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ.....με ολα τα σεα μου και τα μεα μου (μασκα-θωρακα-και καμερα) ο DJ ALEX.....μου εριξε.

Μηπως πρεπει να γινει BAN....ετσι για παραδειγματισμο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.