Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:18]

Προς όλους τους "νέους" : beware αν ο SLN σας ζητήσει βοήθεια στο "κούμπωμα".

:banging: :banging:

Ευτυχως ο φιλος μου Κωστακης με ειδοποιησε μεσα και εγω

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

13 ως τωρα. Για να ανεβει ο αριθμος...Ειναι γκαντεμικος (χωρια κ βαζελικο νουμερο :p)

YDinopoulos

greekfragma

DJD

Pieros

SLN (?)

Winters

GoMaR

F117

spresv

Κωστάκης

psilohac

fafoylis

Shidokajohn

Ρουχα δυστυχως δεν δινει το συγκεκριμενο πεδιο. Αλλα με μια φορμιτσα ειστε οκ :D

Απο 20-30 Ευρω, αναλογα την πιστα και ποσες μπιλιες θα ριξετε.

Ολα τα πεδια σου δινουν 200 να αρχισεις κ μετα χρεωνουν.

Αλλα ειναι για 4 ωρες...Οποτε πεφτει πραμα !

Μεχρι και την Δευτερα 11 του μηνου θα πρεπει να ξερω ποιοι θα ερθουν για να υπολογισω και να καταθεσω καποια προκαταβολη!

Οποτε θελω να αρχισω να μαζευω σιγουρες συμμετοχες !

για μενα δεν αλλαζει κατι..Αν τυχων ομως δεν ερθω για τον α η β λογο.....τα λεφτα τα δινω

Σαββατο 23 Φεβρουαριου.

Λιστα εως τωρα...

YDinopoulos

greekfragma

DJD

Pieros

SLN (?)

Winters

GoMaR

F117

spresv

Κωστάκης

psilohac

fafoylis

Shidokajohn

Τζώρτζης

Kokolikos

Αν βρεθεί κάποιο καλό παιδάκι να με βοηθήσει στο πήγαινε έλα, είμαι κι εγώ μέσα. Όποιος προτίθεται να βοηθήσει, ας στείλει πμ. Είμαι από Μαρούσι μεριά

εννοειται κι εγώ μπορώ να μεταφερθώ όπου πάει ο ηλεκτρικός, το μετρό, και ο Proastiakos στις στάσεις "The Mall" - Κηφισίας - Πεντέλης - Δουκ.Πλακεντίας

παιδια εχω και εγω αμαξι...οι περισσοτεροι εχουμε αμαξι.μοιραζομαστε την βενζινα και παμε..no prob

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.