Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

χωρις πλακα.........θα κατεβει λαος απο τη μερια μου.

και ειναι ολοι 100% χωρις κολπα και θα δειξει και δεν ξερω ακομα.

καποιος να φερει οπωσδηποτε καμερα να μοιραστουμε δισκακια μετα γιατι ΔΕΝ πρεπει να τα αφησουμε ετσι τετοιο πανηγυρι............αντε δηλωστε συμμετοχη ρεεεεεεε.....να πιασουμε την 50αρα να τρελαθουμε ολοι ομαδικωςςςςςςς

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

η δική μας προκαταβολή πληρώθηκε... (Παιδιά μη φοβάστε, δε χρεώνω πολύ πιο πάνω από το μέσο τοκογλυφικό επιτόκιο της "αγοράς")

κανονίστε τις μεταφορές σας κλπ και κανονίστε και για κάμερα

YESSSS! Κάτσαμε σήμερα από το πρωί και τελειώσαμε τη δουλειά! Αύριο είμαι ελεύθερος! :jump1:

Υπάρχει περιορισμός στις συμμετοχές, ή να έρθω κι εγώ?? :unsure:

Αρχική απάντηση από georgeadams

YESSSS! Κάτσαμε σήμερα από το πρωί και τελειώσαμε τη δουλειά! Αύριο είμαι ελεύθερος! :jump1:

Υπάρχει περιορισμός στις συμμετοχές, ή να έρθω κι εγώ?? :unsure:

Θα ερθεις στη θεση μου αν υπαρχει περιορισμος...

Δυστυχως θα ειμαι κριτης στο PBM 05 του ΔΕΞΟΝ και δεν θα ερθω..:(

Κρίμα που δε θα 'ρθεις :(

Πάντως εγώ θα έρθω έτσι κι αλλιώς, έστω και σαν θεατής (και εικονολήπτης) ;)

Αρχική απάντηση από Voudas

ραντεβού λοιπόν στα διόδια Κορίνθου στις 9.30...

Φαντάζομαι πως εννοείς τα διόδια Ελευσίνας στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου.

θα παρω 4 ατομα στο αμαξι μου και θα συναντησω τα υπολοιπα 15 απο τη μερια μου στα 1α διοδια(ελευσινας)..................9:20 δωσαμε ραντεβου εκει αρα απο αθηνα ξεκιναμε καπου στις 9.

@georgeadams Voudas etc.....απο οτι καταλαβα ολοι εκει θα βρεθουμε?εαν δειτε το μηνυματακι το πρωι πριν ξεκινησετε παρτε με ενα τηλεφωνακι αμεσα να κανονισουμε.θενκς

Μπα, στο Greek Paintball στην Κερατέα (αλλά ακόμα και στο Dexon στην Ανάβυσο) είχα διασκεδάσει περισσότερο...

Μπα, στο Greek Paintball στην Κερατέα (αλλά ακόμα και στο Dexon στην Ανάβυσο) είχα διασκεδάσει περισσότερο...

Γιατι??

Παιδια ηθελα παρα πολυ να ερθω αλλα ημουν κριτης στο DEXON και δεν μπορουσα να φυγω....

Πειτε τι εγινε!!

(Πριν λιγο γυρισα...)

Εε, το πεδίο ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ, με πολλά κτήρια και ακόμα και με 15 παίχτες στην κάθε ομάδα δεν είχε τη συνεχή δράση που είχαν τα άλλα. Ήταν περισσότερο παιχνίδι στρατηγικής (που εμείς δεν είχαμε :) ) Φαντάσου πως σήμερα έριξα μόνο γύρω στις 150 σφαίρες!

Αλλά μου την έσπασαν και λίγο οι αντίπαλοι. Θυμάσαι στην Κερατέα που ήρθαν και μπήκαν στο παιχνίδι μας και 2-3 άτομα με παραλλαγές, όπλα με laser pointers, φιάλες στην πλάτη και ασύρματους? Ε, αυτοί ήρθαν και σήμερα και πήγαν με τους αντίπαλους και αφενός ήξεραν πολύ καλά το πεδίο, τις κρυψώνες κλπ, αφετέρου ήταν και λίγο ψιλομ@λ@κες.

Πχ, ενώ παραφύλαγα σε μια σκάλα, πήγε να μπει ένας τους και ανταλλάξαμε βολές. Με πήρε λίγο σπραυ και ο κριτής που έτυχε να είναι δίπλα μου, ήρθε να με τσεκάρει. Αυτός, αντί να περιμένει και αν δεν είχα χτυπηθεί να συνεχίσουμε, πήγε να με προσπεράσει για να μπει μέσα στο κτήριο και να χτυπήσει από πίσω τους υπόλοιπους της ομάδας.

Και αργότερα, στα τελευταία λεπτά, βλέπω πάλι έναν από αυτούς να προχωράει ακάλυπτος προς το deadbox με το οπλο χύμα στο πλάι και να ρυθμίζει αδιάφορος τις εξαρτήσεις του. Και μόλις φτάνει δίπλα μου, λέει "είσαι νεκρός, δεν είχα το χέρι σηκωμένο, δεν έπρεπε να με αφήσεις να σε πλησιάσω". Εε, χέσε μας ρε φίλε, έτσι ξέρω να παίζω κι εγώ!

Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 19:45]

Και αργότερα, στα τελευταία λεπτά, βλέπω πάλι έναν από αυτούς να προχωράει ακάλυπτος προς το deadbox με το οπλο χύμα στο πλάι και να ρυθμίζει αδιάφορος τις εξαρτήσεις του. Και μόλις φτάνει δίπλα μου, λέει "είσαι νεκρός, δεν είχα το χέρι σηκωμένο, δεν έπρεπε να με αφήσεις να σε πλησιάσω". Εε, χέσε μας ρε φίλε, έτσι ξέρω να παίζω κι εγώ!

Χαχαχαχαχα!! Κορυφαιο... Cartoon-ιστικο σκηνικο!

Φανταζομαι την φατσα σου.... μολις στο ειπε :D :D

Εε, το πεδίο ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ, με πολλά κτήρια και ακόμα και με 15 παίχτες στην κάθε ομάδα δεν είχε τη συνεχή δράση που είχαν τα άλλα. Ήταν περισσότερο παιχνίδι στρατηγικής (που εμείς δεν είχαμε :) ) Φαντάσου πως σήμερα έριξα μόνο γύρω στις 150 σφαίρες!

Αλλά μου την έσπασαν και λίγο οι αντίπαλοι. Θυμάσαι στην Κερατέα που ήρθαν και μπήκαν στο παιχνίδι μας και 2-3 άτομα με παραλλαγές, όπλα με laser pointers, φιάλες στην πλάτη και ασύρματους? Ε, αυτοί ήρθαν και σήμερα και πήγαν με τους αντίπαλους και αφενός ήξεραν πολύ καλά το πεδίο, τις κρυψώνες κλπ, αφετέρου ήταν και λίγο ψιλομ@λ@κες.

Πχ, ενώ παραφύλαγα σε μια σκάλα, πήγε να μπει ένας τους και ανταλλάξαμε βολές. Με πήρε λίγο σπραυ και ο κριτής που έτυχε να είναι δίπλα μου, ήρθε να με τσεκάρει. Αυτός, αντί να περιμένει και αν δεν είχα χτυπηθεί να συνεχίσουμε, πήγε να με προσπεράσει για να μπει μέσα στο κτήριο και να χτυπήσει από πίσω τους υπόλοιπους της ομάδας.

Ναι το ηξερα οτι θα ερθουν κ αυτοι(πριν το ΔΕΞΟΝ σταματησαμε στη Κερατεα και δεν ηταν εκει_...ναι το πεδιο των Μεγαρων κ της Κερατεας τα ξερουν πολυ καλα οι συγκεκριμενοι...καθε Σ/Κ εκει παιζουν!!

Απλα μην ασχολειστε με αυτους...αλλη νοοτροπια!

Και στη ΔΕΞΟΝ εκανε πολυ κρυο κ φυσαγε παρα πολυ!!Γενικα το τουρνουα σημερα πηγε πολυ καλα κ ολα ηταν αψογα...σταματησε καπως κ ο αερας...ωραια ηταν!!

(16-17 εχω αγωνα πρωταθληματος σαν παικτης οχι κριτης...θα ερθετε για κερκιδα εεεεεεε??χαχαχαχ)

γενικά την είχαν δει ΚΑΠΩΣ...

τεσπα, μια χαρά ήταν, απ'όλα είχε, τρέξιμο, γέλιο & πόνο... λολ

για μένα το βασικό μείον ήταν ο τρόπος παιξίματός μας... αν ξέραμε το πεδίο κι εμείς θα ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικά ώστε να είχαμε στρατηγική...

ΤΕΡΑΣΤΙΟ πεδίο, επιβλητικό κλπ αλλά pure action είχαμε μέχρι τώρα πιο πολύ στην Κερατέα...

Κωστα απλα μην ασχολειστε με αυτους....αγνοηστε τους!

Οσες φορες εχω παει ΔΕΞΟΝ λογω ref κ προπονησεων σαν παικτης speedball σταματαμε κ στη Κερατεα να χαιρετησουμε το Νικο κλπ, κ ΚΑΘΕ φορα καποια ομαδα θα εχει προβλημα...

Ας κανουμε κ ενα sum up...

Μεχρι στιγμης ποιο σας αρεσε?? Με δεδομενο οτι τωρα εχουμε δικο μας εξοπλισμο, μου αρεσε η πρωτη πρωτη πιστα...θελετε να ξαναπαμε εκει??

Κ να ανοιξει κ τη μερια στο ποταμι....πρεπει να ειμαστε πολλοι!!

Ναι, ωραίο το πρώτο, ειδικά αν ανοίξει όλο, αλλά είχε πανάθλιες μάσκες (ε, και τα όπλα έτσι κι έτσι ήταν). Δικές μας μάσκες έχουμε μόνο 5-6 άτομα. Οι υπόλοιποι τι θα κάνουν?

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, μου άρεσε καλύτερα στην Κερατέα. Και το Dexon ήταν καλό αλλά παίζαμε τόσες ώρες την ίδια πίστα ενώ στην Κερατέα είχε κι άλλες.

μου την δινει οταν ειμαι γκρινιαρης αλλα τι να κανω..........μονο οι εγκαταστασεις ελεγαν.για να φχαρστηθεις εκει θελει καθε ομαδα να ειναι και 30ατομα.η διαρκεια ηταν μικρη.τα οπλα καπως χειροτερα απο πιτμαν.και πολυ κρυο..........

οσο για τα παλικαρια που ηρθαν ξεμπαρκοι απλα χαλασαν οποιο παιχνιδι καναμε μετα το 1ο σεναριο.γενικα για μενα δεν αξιζε το σημερινο........

απο ολα που εχουμε παει επιμενω οτι το καλυτερο ηταν στην Παρνηθα διπλα στο σπλατ λογω χωρου(ασχετως τιμων) και 2ο το Dexon(παλι ασχετως τιμων)..........

• 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.