Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

τι είναι το rec και το speed? τεχνική ορολογία?

αν ψήσω τον feanorian θα έρθουμε για snipers.

(αν και πολύ χλωμό το κόβω.....)

facing towers έχει?????

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

snipers με την ακριβή ορολογία λίγο δύσκολο έτσι κι αλλιώς... ίσως καλύτερα να έρθετε για "περίπτερο"... τί σας αγχώνει? μή κουραστείτε?

speedball είναι το αγωνιστικό paintball σε πίστα σα 5χ5 γήπεδο...

rec (recreational) είναι οι υπόλοιπες μορφές, πχ σε δάσος ή σε σπίτια κλπ...

Ωραια το κλεισαμε... Μ Ε Γ Α Ρ Α!!

Κυριακη τλκ? Σαββατο δεν μπορω θα παιζω speedball στο dexon...πλιιιιιιιιιζ!!

Αρχική απάντηση από Voudas

τί σας αγχώνει? μή κουραστείτε?

δεν είμαι και για πολλά τρεξίματα προσωπικά... γενικά με τα αθλητικά δεν τα πάω και πολύ καλά:D

Καλα ντε δεν θα τρεχεις συνεχεια...μπορεις να καθεσαι κ για οπισθοφυλακη...χαχαχα!

Ελα ειναι πολυ ωραια εμπειρια!

Θελω πολυ να ερθω αλλα δε μπορω να ξερω πριν τη Πεμπτη το βραδυ :(

Ειδικα αμα ειναι να παμε κ για μασα μετα ειμαι μεσα deep για deep :D

Από τη χαρά μου ξέχασα πως αυτή είναι η μοναδική Κυριακή που ΔΕΝ μπορώ να έρθω :cry: :weep:

Αλλάζουμε ένα server στη δουλειά και την Κυριακή θα πρέπει να αλλάξουμε ρυθμίσεις σε 130 pc :(:slap:

Δεν γίνεται να αναβάλουμε το Paintball για την άλλη Κυριακή? :help:

Γαμώτο, και πριν λίγο μπρίζωσα και 3 φίλους να έρθουν! ’ντε τώρα να τους πω πως δεν θα έρθω εγώ...

προσωπικά το ίδιο μου είναι, αλλά ο τζώρτζης έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί τους...

Αρχική απάντηση από Voudas

προσωπικά το ίδιο μου είναι, αλλά ο τζώρτζης έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί τους...

Ουτε εγω εχω προβλημα...οι αλλοι τι λενε??

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

παιδιά χρειάζομαι μια ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ εντός ώρας.....

αν δεν απαντήσουν οι υπόλοιποι (που φαντάζομαι οι περισσότεροι δύσκολα να είναι online ως τότε) ισχύει ότι έχουμε ήδη πει... γιατι είναι κρίμα να μην μπορούν αυτοί την επόμενη και να γίνει μπάχαλο...

μόλις μίλησα με τον εκεί υπεύθυνο

Θα με πάρει τηλέφωνο τη Πέμπτη το πρωί για να μου πει πως σίγουρα 100% θα υπάρχουν θέσεις για 15 άτομα.

Εντάξει, δεν περίμενα να αλλάξει το πρόγραμμα τόσων ανθρώπων για μένα :) Μην τρελαθούμε κι όλας :)

Θα τα πούμε την επόμενη φορά :)

Να ενημερώσω πως έκλεισε για Κυριακή πρωί 10:00 Μέγαρα αλλά πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή της τάξης των 5ε/ατομο με και 10ε/ατομο χωρίς εξοπλισμό ώστε να εξασφαλιστεί και ο εκεί υπεύθυνος πως θα πάμε και δε θα κλείσει το πεδίο άδικα.

οπότε ας οργανωθούμε καλύτερα...

Αρχική απάντηση από georgeadams

Εντάξει, δεν περίμενα να αλλάξει το πρόγραμμα τόσων ανθρώπων για μένα :) Μην τρελαθούμε κι όλας :)

Θα τα πούμε την επόμενη φορά :)

αδερφέ αν βόλευε όλους σιγά, άλλωστε είσαι περιζήτητος paintballer:p απλά που να βρεθούν όλοι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να συμφωνήσουν...

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

Να ενημερώσω πως έκλεισε για Κυριακή πρωί 10:00 Μέγαρα αλλά πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή της τάξης των 5ε/ατομο με και 10ε/ατομο χωρίς εξοπλισμό ώστε να εξασφαλιστεί και ο εκεί υπεύθυνος πως θα πάμε και δε θα κλείσει το πεδίο άδικα.

οπότε ας οργανωθούμε καλύτερα...

Τζώρτζη τώρα είδα κ το μήνυμα, τα έπινα έξω άνευ κινητού:p

να κανονιστεί ως αύριο ο τελικός αριθμός και κανονίζουμε για τα χρήματα. εσύ θα φέρεις κανέναν?

από τα διόδια πόση ώρα είναι?

ραντεβού λοιπόν στα διόδια Κορίνθου στις 9.30...

ενημερώθηκα ότι ο Greekfragma θα φέρει 18άρα!!!

σας ψάρωσα, δεν εννοώ πιτσιρίκα αλλά 18 άτομα! οπότε πάμε για 25+ με κάποια πιθανή απώλεια τελευταίας στιγμής...

την δική τους προκαταβολή την αναλαμβάνουν εκείνοι και θα την καταθέσουν αύριο...

επίσης θα πρέπει να καταθέσουμε κι εμείς...

εγώ θα πληρώσω για: Voudas +2, FanisK + Tzwrtzis + Trooper

αν είναι οριστικό για Rootx, Spc να μου πουν ως αύριο το μεσημέρι να πληρώσω και για αυτούς...

και μένουν όσοι δεν ξέρουν: Samael & pc-corner. ας επικοινωνήσουν κι αυτοί μαζί μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.