Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Voudas

έλα εσύ και τους αλλάζουμε το όνομα σε ότι θες...

θα προσπαθήσω αλλά φυσικά είναι γνωστό ότι θέλω συγκεκριμένη παρέα....:inlove:

Αρχική απάντηση από sotiris

μετά πηγαίνετε για φαί? αν είναι να έρθω στο φαί καμιά μέρα να βοηθήσω :p

άσε, έτσι την πάτησα και εγώ την τελευταία φορά και έμεινα νηστικός....:p

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

άσε, έτσι την πάτησα και εγώ την τελευταία φορά και έμεινα νηστικός....:p

κατάλαβα... :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από spc

θα προσπαθήσω αλλά φυσικά είναι γνωστό ότι θέλω συγκεκριμένη παρέα....:inlove:

oπότε θα σε φτιάξω μετονομάζοντας το θρεντ σε "Συγκέντρωση για group lineage στα Μέγαρα" και θα έρθει ΣΙΓΟΥΡΑ!

oπότε θα σε φτιάξω μετονομάζοντας το θρεντ σε "Συγκέντρωση για group lineage στα Μέγαρα" και θα έρθει ΣΙΓΟΥΡΑ!

Eπ, μέσα :D:D:D

Αρχική απάντηση από Voudas [Χθες, στις 20:36]

καλή ιδέα αλλά μην το ποστάρεις καλύτερα γιατί μπορεί να μας καταλάβει....(αν και βέβαια δεν νομίζω ότι παρακολουθεί thread εκτός lineage....)

edit: με διέψευσε ο άτιμος άντρας.....:p

Αρχική απάντηση από spc

καλή ιδέα αλλά μην το ποστάρεις καλύτερα γιατί μπορεί να μας καταλάβει....(αν και βέβαια δεν νομίζω ότι παρακολουθεί thread εκτός lineage....

Κακιότατε, και όμως :p

ως τώρα:

Voudas +2

Fanis_k

Tzwrtzis

Trooper

Spc

Rootx

αν είναι βάλε ένα ερωτηματικό σε μένα για να μην εκτεθώ πάλι....:o

Αρχική απάντηση από spc

αν είναι βάλε ένα ερωτηματικό σε μένα για να μην εκτεθώ πάλι....:o

nope... θα έρθεις:p

και εγώ με ερωτηματικό αν είναι για Μέγαρα κ έχω στήσει το lan στο τουτού (να κάνουμε κ κανα ομαδικο oc :p) δεν είναι σίγουρο..αλλά μου δίνω ενα ποσοστό 67,8% να έρθω ( σας έχω κ όλας οπότε κομπλέ :p ) ... δεν είδα..μπορώ να φέρω δικό μου όπλο? (έχω μια καραμπίνα του παππού..) .. επίσης γυναίκα μπορεί να μπεί?αν ναι, να μπει το ερωτηματικό για 1 γυναίκα επίσης..

nope... θα έρθεις:p

με το ζόρι παντρειά;

τουλάχιστον ενημερώστε με για την νύφη ή τουλάχιστον κρυφοgay-γαμπρό :whistling (τι κάνει ο άνθρωπος για την εξουσία....)

:p

θα έρθουν κάμποσοι με δικό τους όπλο...

γυναίκα αν θέλει φυσικά και μπορεί...

απλά αν γίνεται μη γεμίσουμε ερωτηματικά και κλείσουμε πχ για 20 και πάμε τελικά 10...

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

οκ θα δώσω ποσοστό 100% την πέμπτη προλαβαίνω?

και για σένα ή μόνο για τη Γυναίκα?

Voudas +2

Titos

FanisK

Rootx

Spc?

Pc-Corner + 1 ?

Trooper

Tzwrtzis

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!!

λοιπόν, μίλησε ο Τζώρτζης με τα παιδιά στα Μέγαρα. Κόστος για όσους έχουν δικό τους εξοπλισμό είναι 5 ευρώ και για όποιον νοικιάσει είναι 15 ευρώ. Πολύ καλά δηλαδή. Συν ότι μπάλες καταναλώσουν (5 ευρώ οι 100 αλλά συμφέρει να πάρουμε ομαδικά κούτες από εκεί και θα βγει περίπου στα μισά)

θα πρέπει να τους πούμε άμεσα όμως γιάυτό πείτε συμμετοχές!

έχει πολύ τρεχάλα?

όσο θες τρέχεις... μπορείς να παίξεις σνιπεράς και να κάθεσαι, ή να στήνεις ενέδρες... αλλά έτσι κι αλλιώς όχι δεν έχει τρέξιμο... αδρεναλίνη όμως ΝΑΙ! είναι πολύ καλή εμπειρία...

έχει πολύ τρεχάλα?

Στο rec οχι αν θες τρεχεις...στο speed η ερωτηση θα ηταν "εχει απλο περπατημα???":D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.