fanisk Φεβρουάριος 20, 2005 #661 Φεβρουάριος 20, 2005 Κωστα κ εμενα καπου 17+ μου ειπε κ εμεινα λιγακι..Οκ λεω αλλα μου λες κ τη χρεωση ξεχωριστα...ευχαριστω...7 συμμετοχη, 7 το pod, χχχ το gatorade(δεν θυμαμαι), 0,50 το νερο...οκ λεω!Δεν περιμενα να χρεωνουν το pod γιατι νομιζα πως ειναι μαζι με τη συμμετοχη...Δεν σε αφησαν να παιξεις με δικες σου pballs?Εγω με αυτες που μοιρασα, πρεπει να εριξα σημερα 1250+...(8 pods συνολο*150 κ καποιες μου μοιρασα..)Εχασες το speedball ομως που ηταν ολα τα !!Συριε απο πεδιο/οργανωση κλπ εμενα προσωπικα μου αρεσε...κ ειχε εγκαταστασεις ομορφες...κ τουαλετες κανονικες(αν κ δεν τις ειδαμε νομιζω...) αλλα ηταν κανονικα εντος του κτισματος...οχι σε παραγκες!Επισης ακουστηκαν σχολια τυπου "Χωρις spc δεν παιζω", "Χωρις τον RootX δεν εχει νοημα το παιχνιδι", "Αν δεν ερθουν στο επομενο δεν ξαναπαμε..."Κανονιστε εεεεε!!!
Trooper Φεβρουάριος 20, 2005 #662 Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Κωστα κ εμενα καπου 17+ μου ειπε κ εμεινα λιγακι..Οκ λεω αλλα μου λες κ τη χρεωση ξεχωριστα...ευχαριστω...7 συμμετοχη, 7 το pod, χχχ το gatorade(δεν θυμαμαι), 0,50 το νερο...οκ λεω!Δεν περιμενα να χρεωνουν το pod γιατι νομιζα πως ειναι μαζι με τη συμμετοχη...Δεν σε αφησαν να παιξεις με δικες σου pballs?Εχασες το speedball ομως που ηταν ολα τα !!Συριε απο πεδιο/οργανωση κλπ εμενα προσωπικα μου αρεσε...κ ειχε εγκαταστασεις ομορφες...κ τουαλετες κανονικες(αν κ δεν τις ειδαμε νομιζω...) αλλα ηταν κανονικα εντος του κτισματος...οχι σε παραγκες! Κοιτα, επαιξα με δικές μου, αλλα οταν τον ρώτησα μου είπε οτι απαγορεύεται. Επίσης πλήρωσα 3 ευρώ για την ομαδική κούτα, αν και του είπα οτι δεν την πήραμε όλοι. Τελος πάντων, θα συμφωνήσω οτι ηταν το πιο οργανωμένο και καθαρό, αλλα τα πεδία δε μου άρεσαν... Speedball θα δοκιμάσω την επομενη φορά !
fanisk Φεβρουάριος 20, 2005 #663 Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Κοιτα, επαιξα με δικές μου, αλλα οταν τον ρώτησα μου είπε οτι απαγορεύεται. Επίσης πλήρωσα 3 ευρώ για την ομαδική κούτα, αν και του είπα οτι δεν την πήραμε όλοι. Τελος πάντων, θα συμφωνήσω οτι ηταν το πιο οργανωμένο και καθαρό, αλλα τα πεδία δε μου άρεσαν... Speedball θα δοκιμάσω την επομενη φορά ! Ωπ το ξεχασα!! Κ εγω πληρωσα για την κουτα(αλλα ειχα παρει ενα pod μπιλιες.)
voudas Φεβρουάριος 21, 2005 Author #664 Φεβρουάριος 21, 2005 λοιπόν περί των χρημάτων... παίχτηκε ******* από το πεδίο όσο αφορά την κούτα διότι μοίρασε το κόστος της σε όλους ενώ δε χρησιμοποιήθηκε από όλους... εγώ και κάποιοι άλλοι τα βρήκαμε με τα παιδιά που τη χάλασαν αι πήραμε τα λεφτά. επίσης, η συμμετοχή ήταν 7 ευρώ μαζί με 200 σφαίρες (1 χόπερ)... αν σας το γέμισε ΚΑΚΩΣ χρησιμοποιήσατε και το +140 pod... αν χαλάγατε απλά τις δικές σας δεν θα υπήρχε πρόβλημα και δεν θα χρεωνόσασταν τα +7 του Pod... επίσης άσχετα του τί είπε ο τύπος, εγώ έδωσα σε 4-5 άτομα στο διάλειμμα κάμποσες μπίλιες (δική μου κούτα, όχι του πεδίου) και δεν έδωσε κανείς σημασία/δεν πήρε χαμπάρι). δηλαδή εγώ πλήρωσα 7 συμμετοχή + το gatorade που ήπια (κάνω και διαφήμιση στο χορηγό μου). επίσης εμένα αρχικά μου είχε χρεώσει και το pod αλλά του είπα ότι τα 200 του χόπερ δεν τα είχα πάρει και μου το έσβησε... σαν γενικές εγκαταστάσεις ήταν το πιο οργανωμένο σαν πεδίο ήταν αυτό με τη περισσότερη δουλειά, πολλά εμπόδια, ξύλινα, χτιστός λαβύρινθος, δίχτυ, ξύλινο σπιτάκι, σκάμμα, λάστιχα και 3 παρατημένα αυτοκίνητα..! το θέμα είναι ότι σαν γενικότερη δομή με τόσα καλύμματα έκανε κοιλιά σε κάποιες φάσεις όπου κανείς δε βάραγε πουθενά... μόνο αυτό με χάλασε... το σπιντ καλό αλλά χαλάς πολλές σφαίρες και ΠΟΝΑΕΙ μιας και είσαι αρκετά ακάλυπτος και τρως πολλές...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 21, 2005 #665 Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Ψιλομάπα το Dexon, δε μου αρεσε σχεδόν καθόλου. Με εκνεύρισε και ο τύπος που το είχε. Ντε και σώνει ρε παιδί μου να παίξουμε με τις μπάλες του. Ηταν και αρκετά ακριβό. 7 ευρώ συμμετοχή + 7 ευρώ το pod με 140 μπάλες, ειναι πολλά τα 14 ευρώ μινιμουμ για καποιον που έχει εξοπλισμό δικό του. Στο αλλο ειχα δώσει 5 και ηταν ολα μια χαρά. Τελος πάντων, ελπίζω την επόμενη φορά να πάμε σε άλλο... Επρεπε να με δεις οταν ηρθε να μου πει που να παρκαρω... O Voudas ηταν εκει κοντα....ξαφνικα ειπε βαλτο οπως θες... Οργανωση πολυ καλη,πιστες μετριες και ακριβος...
fanisk Φεβρουάριος 21, 2005 #666 Φεβρουάριος 21, 2005 Looool Shido σε ειδα με τον GAdams οταν σου ελεγε να παρκαρεις.....επρεπε να του πεις κατι!!Κωστα εγω ειχα δικες μου σε ολους τους γυρους εκτος απο μια φορα που χρησιμοποιησα το pod...αλλα hoper ειχα δικες μου! Αρα κακως πληρωσα για το pod...
voudas Φεβρουάριος 21, 2005 Author #667 Φεβρουάριος 21, 2005 ναι κακώς... trooper εσένα σου έδωσε ένα χόπερ? γιατί ο τύπος μου είπε πως σε κάποιους έδωσε... ο μόνος που μένει είσαι εσύ... ούτε στον φάνη ούτε σε μένα ούτε στον αδεφό μου είχε γεμίσει φρι το χόπερ...
Trooper Φεβρουάριος 21, 2005 #668 Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas ναι κακώς... trooper εσένα σου έδωσε ένα χόπερ? γιατί ο τύπος μου είπε πως σε κάποιους έδωσε... ο μόνος που μένει είσαι εσύ... ούτε στον φάνη ούτε σε μένα ούτε στον αδεφό μου είχε γεμίσει φρι το χόπερ... Οχι δε μου έδωσε χοπερ. Το μονο που μου έδωσε ήταν ενα pοd με 140 μπίλιες που τις χρέωσε 7 ευρώ. Το χοπερ το γεμισα με δικές μου.
fanisk Φεβρουάριος 22, 2005 #669 Φεβρουάριος 22, 2005 Ανακοινωση Αποφασισα να πουλησω το Piranha Evo μου, ειναι στο κουτι του με ολα τα συνοδευτικα, σε αψογη κατασταση χωρις καμια γρατζουνια. Πολλοι το ειδατε απο κοντα Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ:flower: Ο λογος πωλησης ειναι οτι θελω ενα Dye Matrix DM4(λογω speedball) κ χρειαζομαι τα χρηματα
fanisk Φεβρουάριος 22, 2005 #671 Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas έχεις ξεφύγει...:flag: Το ξερω...:cry: Οποιος το θελει ας μου στειλει ενα πμ! Το βρηκα 750...οταν το καινουριο κανει 1400$!!
voudas Φεβρουάριος 22, 2005 Author #672 Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Οχι δε μου έδωσε χοπερ. Το μονο που μου έδωσε ήταν ενα pοd με 140 μπίλιες που τις χρέωσε 7 ευρώ. Το χοπερ το γεμισα με δικές μου. τότε σε έκλεψε 7 ευρώ και 60 σφαίρες
fanisk Φεβρουάριος 22, 2005 #673 Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas τότε σε έκλεψε 7 ευρώ και 60 σφαίρες Αρα κ εμενα...
voudas Μάρτιος 27, 2005 Author #674 Μάρτιος 27, 2005 λοιπόν επειδή σκουριάσαμε, κανονίζουμε πάλι για Κυριακή 3/4?για πεδίο (εφώσον το σπλατ δεν άνοιξε ακόμα) λέω είτε για Κερατέα (http://www.greekpaintball.com/) που πήγαμε τη 2η φορά, είτε για Μέγαρα που είναι λίγο πιο ακριβό αλλά είναι τελείως διαφορετικό (παλιά βάση, κανονικά κτίρια κλπ) http://www.gpaintballparks.gr/να αποφασίσουμε γρήγορα για το μέρος ώστε να κλείσουμε εγκαίρως...
fanisk Μάρτιος 27, 2005 #675 Μάρτιος 27, 2005 Επειδη το Σαββατο θα ειμαι ρεφ στο PBM 05 και τη Κυριακη ισως παω για speed training παλι ΔΕΞΟΝ....δεν ξερω ακομα!Μαλλον θα ερθω...πλιζ παιδες παμε Μεγαρα??Θα γινει χαμος εκει...τεραστια εκταση αλλα κτιρια εγκαταστασεις κλπ....
Τζώρτζης Μάρτιος 27, 2005 #676 Μάρτιος 27, 2005 Μέγαρα ψηφίζω (είναι άπαιχτα).Αναλόγως μπορούμε να κανονίσουμε καλές τιμές εκεί ας δούμε όμως πρώτα συμμετοχές. (μάλλον είμαι μέσα)
spc Μάρτιος 27, 2005 #677 Μάρτιος 27, 2005 Όντας έμπειρος πλέον παίκτης και εγώ και δεδομένου ότι δεν μου άρεσε καθόλου το πεδίο στην Κερατέα αλλά και από αυτά που ακούω από τους υπολοίπους για τα Μέγαρα, ψηφίζω Μεγατέα ε, συγνώμη Μέγαρα
voudas Μάρτιος 27, 2005 Author #678 Μάρτιος 27, 2005 κι εγώ μέγαρα προτιμώ... αν μπορείς και να κανονίσεις για τιμές, ακόμα καλύτερα... Αρχική απάντηση από spc Όντας έμπειρος πλέον παίκτης και εγώ και δεδομένου ότι δεν μου άρεσε καθόλου το πεδίο στην Κερατέα αλλά και από αυτά που ακούω από τους υπολοίπους για τα Μέγαρα, ψηφίζω Μεγατέα ε, συγνώμη Μέγαρα έλα εσύ και τους αλλάζουμε το όνομα σε ότι θες...
sotiris Μάρτιος 27, 2005 #679 Μάρτιος 27, 2005 μετά πηγαίνετε για φαί? αν είναι να έρθω στο φαί καμιά μέρα να βοηθήσω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.