Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Κωστα απλα ρωτησα για επιβεβαιωση...κακο ειναι? λολ

Τον ρωτησα αλλα ειπε, πως θα παιξουν μονο teams στα μπαλονια, να δουν πως κυλαει το πεδιο λενε...σαν test ενα πραγμα...

Εγω ειμαι μεσα και ΙΣΩΣ και ο Dj AleXXX...

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Sorry παιδιά μ@λακιστήκανε οι 2 που θα έρθουν μαζί μου και κανόνησαν ενώ είχαμε ήδη πει για Paintball...

Οπότε παιδιά χίλια συγγνώμη αλλά δεν θα μπορέσω να έρθω...

Βγάλε 3 από το λογαριασμό: Μένουν 26 άτομα: Καλά είναι...

Κυριακή 20/2

voudas +4

Mischeif

fanisk

georgeadams+3

shido +1

trooper +2

Titos+4+1 κοπέλα (όχι ελεύθερη)!!!

Farmas:P +6

Παιδιά όπως θα είδατε στη σελίδα είναι 36 με 340 σφαίρες (όχι 200) και δίνει σε όλους μακρυμάνικη μπλούζα η οποία θα χωρίζει τις ομάδες... οπότε όλοι να βάλετε από κάτω κάτι που δεν σας νοιάζει να λερώσετε. πουλάει και κούτες 2000 σφαίρες με 55 ευρώ οπότε θα συνενοηθούμε για ομαδική ανά γκρουπάκια όσοι γουστάρουν για να έχουμε με μισή τιμή...

Χμμ, βλέπω πως "η τελική αναμέτρηση" μεταξύ rootx & spc δεν θα γίνει ΟΥΤΕ αυτή τη φορά, μιας και δεν έχει δηλώσει κανείς τους συμμετοχή... :(

Αρχική απάντηση από georgeadams

Χμμ, βλέπω πως "η τελική αναμέτρηση" μεταξύ rootx & spc δεν θα γίνει ΟΥΤΕ αυτή τη φορά, μιας και δεν έχει δηλώσει κανείς τους συμμετοχή... :(

εγώ περιμένω τον root για να αποφανθώ (και αυτός μπορεί να περιμένει εμένα βέβαια ....:D)

30 ατομα?? Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!

ΥΓ:θα παιξω μονο αν ερθει ο Σωκρατης, κ οι 2 φιλοι του Vouda! λοοοολ

Αρχική απάντηση από Voudas

Κυριακή 20/2

voudas +4

Mischeif

fanisk

georgeadams+3

shido +1

trooper +2

Titos+4+1 κοπέλα (όχι ελεύθερη)!!!

Farmas:P +6

Παιδιά όπως θα είδατε στη σελίδα είναι 36 με 340 σφαίρες (όχι 200) και δίνει σε όλους μακρυμάνικη μπλούζα η οποία θα χωρίζει τις ομάδες... οπότε όλοι να βάλετε από κάτω κάτι που δεν σας νοιάζει να λερώσετε. πουλάει και κούτες 2000 σφαίρες με 55 ευρώ οπότε θα συνενοηθούμε για ομαδική ανά γκρουπάκια όσοι γουστάρουν για να έχουμε με μισή τιμή...

Ισχυει για αυριο?Πειτε μου να αρχισω να γεμιζω τα pods!!

Τι ωρα?Σε ποιο μερος θα συναντηθουμε?Τι ωρα να ειμαστε στο σημειο συναντησης?

Θα παμε για φαγητο μετα?

Ποιο καλο παιδι θελει να με παραλαβει,για να παμε με το αμαξι του, απο οποιο σταθμο μετρο/ηλεκτρικο τον βολευει??

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 13:29]

Ισχυει για αυριο?

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ???

Τι ωρα?Σε ποιο μερος θα συναντηθουμε?Τι ωρα να ειμαστε στο σημειο συναντησης?

το πεδίο είναι ΕΚΕΙ http://www.dexonpaintball.gr/html/instructions.php

εγώ και όσοι θέλουν θα είμαστε 9.20 στη renault στο ποτάμι για να πάμε κομβόι... αλλιώς όποιος θέλει να έρθει μόνος, στις 10.00 εκεί...

Θα παμε για φαγητο μετα?

φαντάζομαι όσοι πεινάνε και θέλουν θα φάνε...

H ΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ...

υριακή 20/2

voudas +3

Mischeif

fanisk

georgeadams+3

shido +2

trooper +2

Titos

Farmas +6

τελικα θα εχω και γω ροδες.........καβατζωσα το οικογενειακο.......χοοχοχοοχοχο.........ατομα θα ξερω κατα 8 το πρωι αμα μπορω να παρω......δεν ξερω τι παιζει με τους συμφοιτητες μου ακομα

Ψιλομάπα το Dexon, δε μου αρεσε σχεδόν καθόλου. Με εκνεύρισε και ο τύπος που το είχε. Ντε και σώνει ρε παιδί μου να παίξουμε με τις μπάλες του. Ηταν και αρκετά ακριβό. 7 ευρώ συμμετοχή + 7 ευρώ το pod με 140 μπάλες, ειναι πολλά τα 14 ευρώ μινιμουμ για καποιον που έχει εξοπλισμό δικό του. Στο αλλο ειχα δώσει 5 και ηταν ολα μια χαρά. Τελος πάντων, ελπίζω την επόμενη φορά να πάμε σε άλλο...:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.