ison Ιανουάριος 31, 2005 #562 Ιανουάριος 31, 2005 Ολα καλα ρε παιδια αλλα ποιοι ειναι οι terrorist και ποιοι oi counter? αυτο ακομα δεν το καταλαβα:P:P Παντως εχω αρχισει να ψηνομαι να ερθω και εγω. Μια ερωτηση μονο λογω ασχετοσυνης...τις παραλλαγες σας τις δινουν εκει? Αν οχι δεν πειραζει, θα ερθω με την μαχιμη ....απο τον στρατο(εχουν πεσει υπνοι στην σκοπια μ αυτη) Επισης ποσοι παιξατε αυτη την βδομαδα τελικα? απο λεφτα ποσο παει το μαλλι? Και το τελευταιο ...επιτρεπονται hand granades ή οχι?
Shidokanjohn Ιανουάριος 31, 2005 #563 Ιανουάριος 31, 2005 Να ζητησω συγγνωμη απο τον αγαπητο μου αντμιν για την πιπιλια στο λαιμο του αλλα εγινε καταλαθος
sotosx Ιανουάριος 31, 2005 #564 Ιανουάριος 31, 2005 Και γω να ζητήσω συγγνώμη απο τα πλευρά μου που τα έβαλα σε τέτοια δοκιμασία περνόντας μπροστά απο το πεδίο βολής του Rootx. Πρέπει να "μαντάρω" και την μπλόυζα που έκανε τρύπα απο τη σφαίρα ....:giveup: :giveup: :giveup:
RootX Ιανουάριος 31, 2005 #565 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από sotosx Και γω να ζητήσω συγγνώμη απο τα πλευρά μου που τα έβαλα σε τέτοια δοκιμασία περνόντας μπροστά απο το πεδίο βολής του Rootx. Πρέπει να "μαντάρω" και την μπλόυζα που έκανε τρύπα απο τη σφαίρα ....:giveup: :giveup: :giveup: :sorry: :o :sorry:
Ilias83 Ιανουάριος 31, 2005 #566 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas Μάλλον έκανα πιο πολλές όμως... και σε σένα βγήκα μόνο στα 4 από τα 8 και στα 2 με τη σημαία τη βρήκα εγώ κ σας σκίσαμε Τι λέει αυτός ρε παιδιά; Ρε παίδες όταν έφυγα (στα 4 παιχνίδια) κερδίζαμε 3-1. Καλά έφυγα και χάσατε; [Κλαψ]Ατιμόθηκαν τα ροζ στριγκάκια;[/Κλαψ] Πόσο τελείωσε;
RootX Ιανουάριος 31, 2005 #568 Ιανουάριος 31, 2005 Χαχα, κερδίσαμε μεν, αλλά δεν είχαμε πάρει γραμμή ότι τα 3 κομμάντα(οι 3 τυπάδες) έπαιζαν μαζί τους....Και στα 2 που χάσαμε, ήταν 12 vs 8.
YDinopoulos Ιανουάριος 31, 2005 #569 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Χαχα, κερδίσαμε μεν, αλλά δεν είχαμε πάρει γραμμή ότι τα 3 κομμάντα(οι 3 τυπάδες) έπαιζαν μαζί τους.... με σουπερ-ντουπερ εξοπλισμο.....
Ilias83 Ιανουάριος 31, 2005 #570 Ιανουάριος 31, 2005 Αλήθεια παίδες πόσα φράγκα μας έφυγαν;Εγώ έδωσα 45. Κάντε έναν υπολογισμό να δούμε τι έβγαλε ο τύπος...Πάντως για την επόμενη φορά με βλέπω να αγοράζω και εγώ δικό μου εξοπλισμό...Αλλιώς δεν πολυσυμφέρει...
sotosx Ιανουάριος 31, 2005 #571 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 09:30] :sorry: :o :sorry: Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα....Don't worry:)
Sobig64 Ιανουάριος 31, 2005 #572 Ιανουάριος 31, 2005 Να ζητησω και εγω με την σειρα μου συγνωμη στον RootX για την μελανια στο μπουτι....
fanisk Ιανουάριος 31, 2005 #573 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ison Ολα καλα ρε παιδια αλλα ποιοι ειναι οι terrorist και ποιοι oi counter? αυτο ακομα δεν το καταλαβα:P:P Παντως εχω αρχισει να ψηνομαι να ερθω και εγω. Μια ερωτηση μονο λογω ασχετοσυνης...τις παραλλαγες σας τις δινουν εκει? Αν οχι δεν πειραζει, θα ερθω με την μαχιμη ....απο τον στρατο(εχουν πεσει υπνοι στην σκοπια μ αυτη) Επισης ποσοι παιξατε αυτη την βδομαδα τελικα? απο λεφτα ποσο παει το μαλλι? Και το τελευταιο ...επιτρεπονται hand granades ή οχι? Αν θες παιρνεις παραλλαγη απο αυτους με 5....δλδ εγω που τα ειχα ολα εκτος φορμας, πληρωσα 10... Αλλιως ερχεσαι με δικη σου φορμα, οπως ο RootX, κατα προτιμηση σε εντονο χρωματακι για να σε βρισκουμε μεσα στους θαμνους!!
spc Ιανουάριος 31, 2005 #574 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KΑλλιως ερχεσαι με δικη σου φορμα, οπως ο RootX δεν ήθελα να θίξω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά (δεδομένου ότι με άφησε και νηστικό) είναι προφανές γιατί ο RootX ήρθε με τα δικά του ρούχα......
greekfragma Ιανουάριος 31, 2005 #575 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:02] δεν ήθελα να θίξω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά (δεδομένου ότι με άφησε και νηστικό) είναι προφανές γιατί ο RootX ήρθε με τα δικά του ρούχα...... νισαφι πια................ο αμοιρος αντμιν που επεσε στα διχτυα σου θα φταρνιζεται συνεχεια..... σοου μερσι εσπισακο..........τον ειδα λιγο χλωμο στο πεηντμπολ και στεναχωρεθηκα:cry: :lock:
RootX Ιανουάριος 31, 2005 #576 Ιανουάριος 31, 2005 Καλά, αν ποτέ αποφασίσουν οι κότες να φορέσουν χακί και να μπουν στο πεδίο, τα ξαναλέμε :hi:
greekfragma Ιανουάριος 31, 2005 #577 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:17] Καλά, αν ποτέ αποφασίσουν οι κότες να φορέσουν χακί και να μπουν στο πεδίο, τα ξαναλέμε :hi: :bye: :bye: μας την ειπε ρε..........ραν φορ γιορ λαηβζ
spc Ιανουάριος 31, 2005 #578 Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:17] Καλά, αν ποτέ αποφασίσουν οι κότες να φορέσουν χακί και να μπουν στο πεδίο, τα ξαναλέμε :hi: Βρε άθλιε admin-κόκορα, έχεις συναίσθηση της κατάστασης στην οποία βρισκόσουν; Με μία βρομερή τρικολόρε φόρμα (αλλά βέβαια, δεν μπορούσε να φοράει τα ίδια με τους άλλους έπρεπε να ξεχωρίζει! άσχετο φυσικά αν δεν βρήκε στολή στο νούμερό του) και κατάχλωμος. Μιλάμε για πλήρη εξαθλίωση (αφού δεν είχε κουράγιο ούτε για φαί τι να λέμε τώρα.)!
greekfragma Ιανουάριος 31, 2005 #579 Ιανουάριος 31, 2005 προβλεπεται ο 3ος παγκοσμιος......:devil: θα κλαψουν μανουλες λεμεεεεεεε:jump1: :flag: :jump1:
RootX Ιανουάριος 31, 2005 #580 Ιανουάριος 31, 2005 Βρε δεν πα να λες ότι θέλεις, αυτό που ξέρω (και γνωρίζουν όλοι βεβαίως-βεβαίως) είναι ότι λούφαξες για 2η φορά .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.