Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Ολα καλα ρε παιδια αλλα ποιοι ειναι οι terrorist και ποιοι oi counter?

αυτο ακομα δεν το καταλαβα:p:P:P

Παντως εχω αρχισει να ψηνομαι να ερθω και εγω.

Μια ερωτηση μονο λογω ασχετοσυνης...τις παραλλαγες σας τις δινουν εκει?

Αν οχι δεν πειραζει, θα ερθω με την μαχιμη ....απο τον στρατο(εχουν πεσει υπνοι στην σκοπια μ αυτη)

Επισης ποσοι παιξατε αυτη την βδομαδα τελικα?

απο λεφτα ποσο παει το μαλλι?

Και το τελευταιο ...επιτρεπονται hand granades ή οχι?

Και γω να ζητήσω συγγνώμη απο τα πλευρά μου που τα έβαλα σε τέτοια δοκιμασία περνόντας μπροστά απο το πεδίο βολής του Rootx. Πρέπει να "μαντάρω" και την μπλόυζα που έκανε τρύπα απο τη σφαίρα ....:giveup: :giveup: :giveup:

Αρχική απάντηση από sotosx

Και γω να ζητήσω συγγνώμη απο τα πλευρά μου που τα έβαλα σε τέτοια δοκιμασία περνόντας μπροστά απο το πεδίο βολής του Rootx. Πρέπει να "μαντάρω" και την μπλόυζα που έκανε τρύπα απο τη σφαίρα ....:giveup: :giveup: :giveup:

:sorry: :o :o :sorry:

Αρχική απάντηση από Voudas

Μάλλον έκανα πιο πολλές όμως... και σε σένα:p

βγήκα μόνο στα 4 από τα 8 και στα 2 με τη σημαία τη βρήκα εγώ κ σας σκίσαμε:p

Τι λέει αυτός ρε παιδιά;

Ρε παίδες όταν έφυγα (στα 4 παιχνίδια) κερδίζαμε 3-1.

Καλά έφυγα και χάσατε;

[Κλαψ]Ατιμόθηκαν τα ροζ στριγκάκια;[/Κλαψ]

Πόσο τελείωσε;

Χαχα, κερδίσαμε μεν, αλλά δεν είχαμε πάρει γραμμή ότι τα 3 κομμάντα(οι 3 τυπάδες) έπαιζαν μαζί τους....

Και στα 2 που χάσαμε, ήταν 12 vs 8.

Αρχική απάντηση από RootX

Χαχα, κερδίσαμε μεν, αλλά δεν είχαμε πάρει γραμμή ότι τα 3 κομμάντα(οι 3 τυπάδες) έπαιζαν μαζί τους....

με σουπερ-ντουπερ εξοπλισμο.....

Αλήθεια παίδες πόσα φράγκα μας έφυγαν;

Εγώ έδωσα 45. Κάντε έναν υπολογισμό να δούμε τι έβγαλε ο τύπος...

Πάντως για την επόμενη φορά με βλέπω να αγοράζω και εγώ δικό μου εξοπλισμό...

Αλλιώς δεν πολυσυμφέρει...

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 09:30]

:sorry: :o :o :sorry:

Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα....Don't worry:)

Να ζητησω και εγω με την σειρα μου συγνωμη στον RootX

για την μελανια στο μπουτι.... :unsure:

Αρχική απάντηση από ison

Ολα καλα ρε παιδια αλλα ποιοι ειναι οι terrorist και ποιοι oi counter?

αυτο ακομα δεν το καταλαβα:p:P:P

Παντως εχω αρχισει να ψηνομαι να ερθω και εγω.

Μια ερωτηση μονο λογω ασχετοσυνης...τις παραλλαγες σας τις δινουν εκει?

Αν οχι δεν πειραζει, θα ερθω με την μαχιμη ....απο τον στρατο(εχουν πεσει υπνοι στην σκοπια μ αυτη)

Επισης ποσοι παιξατε αυτη την βδομαδα τελικα?

απο λεφτα ποσο παει το μαλλι?

Και το τελευταιο ...επιτρεπονται hand granades ή οχι?

Αν θες παιρνεις παραλλαγη απο αυτους με 5....δλδ εγω που τα ειχα ολα εκτος φορμας, πληρωσα 10...

Αλλιως ερχεσαι με δικη σου φορμα, οπως ο RootX, κατα προτιμηση σε εντονο χρωματακι για να σε βρισκουμε μεσα στους θαμνους!!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Αλλιως ερχεσαι με δικη σου φορμα, οπως ο RootX

δεν ήθελα να θίξω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά (δεδομένου ότι με άφησε και νηστικό) είναι προφανές γιατί ο RootX ήρθε με τα δικά του ρούχα...... :p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:02]

δεν ήθελα να θίξω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά (δεδομένου ότι με άφησε και νηστικό) είναι προφανές γιατί ο RootX ήρθε με τα δικά του ρούχα...... :p

νισαφι πια................ο αμοιρος αντμιν που επεσε στα διχτυα σου θα φταρνιζεται συνεχεια..... :hehe:

σοου μερσι εσπισακο..........τον ειδα λιγο χλωμο στο πεηντμπολ και στεναχωρεθηκα:cry:

:lock:

Καλά, αν ποτέ αποφασίσουν οι κότες να φορέσουν χακί και να μπουν στο πεδίο, τα ξαναλέμε :rofl:

:hi:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:17]

Καλά, αν ποτέ αποφασίσουν οι κότες να φορέσουν χακί και να μπουν στο πεδίο, τα ξαναλέμε :rofl:

:bye: :dots: :bye:

μας την ειπε ρε..........ραν φορ γιορ λαηβζ

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:17]

Βρε άθλιε admin-κόκορα, έχεις συναίσθηση της κατάστασης στην οποία βρισκόσουν;

Με μία βρομερή τρικολόρε φόρμα (αλλά βέβαια, δεν μπορούσε να φοράει τα ίδια με τους άλλους έπρεπε να ξεχωρίζει! άσχετο φυσικά αν δεν βρήκε στολή στο νούμερό του) και κατάχλωμος.

Μιλάμε για πλήρη εξαθλίωση (αφού δεν είχε κουράγιο ούτε για φαί τι να λέμε τώρα.)!

:p

Βρε δεν πα να λες ότι θέλεις, αυτό που ξέρω (και γνωρίζουν όλοι βεβαίως-βεβαίως) είναι ότι λούφαξες για 2η φορά chicken.gif.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.