flameboy Ιανουάριος 30, 2005 #521 Ιανουάριος 30, 2005 Μάγκες μόλις γύρισα σπίτι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμπειρία. Περιμένω την επόμενη εξόρμηση μας.
YDinopoulos Ιανουάριος 30, 2005 #523 Ιανουάριος 30, 2005 Αν κ δεν επαιξα, παριστανα τον πολεμικο ανταποκριτη με την ψηφιακη του αποπανω poster. ΠΟλυ ωραια ολα και φοβερο γελιο...
fanisk Ιανουάριος 30, 2005 #524 Ιανουάριος 30, 2005 Ειναι γ@ματο να εχεις δικο σου οπλο κ σφαιρες...πρεπει να εριξα 1000+...μοιρασα κ 200...ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
spc Ιανουάριος 30, 2005 #525 Ιανουάριος 30, 2005 Μετά από ένα γρήγορο (κάτι σαν τις τσόντες ας πούμε ) review του DVD του georgeadams από το προηγούμενο pb, θεωρώ ότι το πρώτο πεδίο ήταν σαφώς πιο όμορφο (δεν ξέρω τι παίζει από πρακτικής / gameplay άποψης) ΥΓ 1 Καταγγέλω την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του γνωστού admin ο οποίος με διαβεβαιώσε ρητώς για διενέργεια after μάσας την οποία δεν είδα ποτέ ΥΓ 2 @PGM: Σοφή επιλογή η τοποθέτηση του προαναφερόμενου γνωστού admin στο εμπρός κάθισμα του FIAT (σε άλλη περίπτωση δεν υπήρχε περίπτωση παρκαρίσματος στο συγκεκριμένο επικλινές σημείο)
greekfragma Ιανουάριος 30, 2005 #526 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:52] Μετά από ένα γρήγορο (κάτι σαν τις τσόντες ας πούμε ) review του DVD του georgeadams από το προηγούμενο pb, θεωρώ ότι το πρώτο πεδίο ήταν σαφώς πιο όμορφο (δεν ξέρω τι παίζει από πρακτικής / ga:rant:meplay άποψης) παλι καλα που συμφωνει και καποιος μαζι μου...........σε οποιον ειπα οτι το 1ο στους θρακομακεδονες ηταν καλυτερο απο το σημερινο μου εσυρε τα εξ αμαξης.......ειδικα ενας αντμιν που καθοταν στο μπροστα καθισμα οπως προειπε και ο φιλτατος spc......:whistling ρε τι λαστιχα και εμποδια.........το χωριο με τα σπιτακια ηταν ολα τα λεφτα.....ας ξαναπαμε περισσοτεροι την επομενη φορα να εχουμε ανοιχτη και την απεναντι μερια του ποταμιου και τα λεμε για το ποιο ειναι καλυτερο:rant:
esdee Ιανουάριος 30, 2005 #527 Ιανουάριος 30, 2005 /me ζηλευω ... μολις γυρισα περιμενω photo ααα ξεχασα να πω πως και εγω τον fragma θα βαραω οταν ερθω !
Shidokanjohn Ιανουάριος 30, 2005 #528 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma παλι καλα που συμφωνει και καποιος μαζι μου...........σε οποιον ειπα οτι το 1ο στους θρακομακεδονες ηταν καλυτερο απο το σημερινο μου εσυρε τα εξ αμαξης.......ειδικα ενας αντμιν που καθοταν στο μπροστα καθισμα οπως προειπε και ο φιλτατος spc......:whistling ρε τι λαστιχα και εμποδια.........το χωριο με τα σπιτακια ηταν ολα τα λεφτα.....ας ξαναπαμε περισσοτεροι την επομενη φορα να εχουμε ανοιχτη και την απεναντι μερια του ποταμιου και τα λεμε για το ποιο ειναι καλυτερο:rant: Mου γλιτωσες σημερα εσυ...........
Trooper Ιανουάριος 30, 2005 #529 Ιανουάριος 30, 2005 Συμφωνώ οτι το πρώτο ηταν πιο όμορφο σαν πεδίο. Αλλά εδώ εχει και 2-3 επιλογές να παίξεις και ηταν αρκετα πιο οργανωμένα τα πράγματα. Βεβαια στο πρώτο ήμασταν μονοι μας και καναμε κουμάντο ενω σήμερα γινότανε χαμός. Παντως εχει πολύ φάση, ελπίζω σύντομα το επόμενο.
YDinopoulos Ιανουάριος 30, 2005 #530 Ιανουάριος 30, 2005 Για την γλυκια Αννουλα δεν βλεπω αναφορες.....lol
greekfragma Ιανουάριος 30, 2005 #531 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 18:45] Για την γλυκια Αννουλα δεν βλεπω αναφορες.....lol τον georgeadams περιμενουμε με το υλικο που τραβηξες.......για να σε δουμε τι καμεραμαν εισαι.....
Trooper Ιανουάριος 30, 2005 #532 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Για την γλυκια Αννουλα δεν βλεπω αναφορες.....lol τη "γλυκιά" που την έιδες ? :tomato: :tongue: :jump1:
PGM Ιανουάριος 30, 2005 #535 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 18:54] τη "γλυκιά" που την έιδες ? :tomato: :tongue: :jump1: Συμφωνω με τον Troop....τι γλυκια ρε η βλ@#μμενη.... Ο τροπος και η συμπεριφορα της ηταν περα για περα αντιεπαγγελματικος....Ευτυχως ομως ο χαβελες σκιασε αυτη την την ΄κακη΄εικονα. Η πρωτη μου γνωριμια με το paintball ηατν αρκετα θετικη ωστοσο δεν μπορω να μπω οτι με κερδισε τοσο , οσο για να πηγαινω καθε κυριακη....Απλα χαιρομαι που δοκιμασα και κατι διαφορετικο.....Περριτο να πω οτι νιωθω λες και περασε απο πανω μου φορτηγο.Πονανε ολα μου τα κοκαλακια.... . Georgeadams, περιμενουμε το βιντεακι. Ελπιζω να καταφερεις να το 'ανεβασεις' ωστε να δουνε τα παιδια τι χασανε.
fanisk Ιανουάριος 30, 2005 #536 Ιανουάριος 30, 2005 Παιδες το προηγουμενο Σαββατο ειχε καλυτερο πεδιο κατα τη γνωμη μου...πιο ενδιαφερον!!Το σημερινο αν κ καλυτερα οργανωμενο, τα πεδια του ηταν λιγακι...Οποτε αφου εχουμε εξοπλισμο, καλυτερα να πηγαινουμε σε αυτο που πηγαμε την προηγουμενη φορα!Η Αννουλα στο sex πρεπει να την βρισκει με μαστιγια, αλυσιδες κλπ μαλλον...χαχαχα...Πραγματι το ειδε πολυ πατριωτικα κ γινοταν εκνευριστικη...Με αυτη κ με ολα τα παιδια που ηταν κριτες σημερα, μιλαμε στο pbzone...ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!!!!!
YDinopoulos Ιανουάριος 30, 2005 #537 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Συμφωνω με τον Troop....τι γλυκια ρε η βλ@#μμενη.... Ειρωνικα τα λεω ρε! Αυτη πρεπει να παιρνει μερος σε S&M ανωμαλιες με τους εραστες ντυμενους στα χακι....
fanisk Ιανουάριος 30, 2005 #538 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ειρωνικα τα λεω ρε! Αυτη πρεπει να παιρνει μερος σε S&M ανωμαλιες με τους εραστες ντυμενους στα χακι.... Χαχαχαχ S&M?? λοοοοοοοοοολ!!Στο pbzone γραφει με το nickname "bad girl"!
Ilias83 Ιανουάριος 30, 2005 #539 Ιανουάριος 30, 2005 Εγώ τώρα γύρησα στο σπίτι...Και θέλω να κοιμηθώ...Έχω μια μελανιά στο χέρι...Παίδες για ακόμα μια φορά sorry που σας την έκανα νωρίς, αλλά έπρεπε να φύγω...Πρώτη μου φορά και εμένα και αυτό που έχω να πω ήταν οτι πονάει...Πολύ καλή εμπειρία, μέσα και για την επόμενη φορά, για να καταφέρω να σας γνωρίσω και καλύτερα...Ότι βιντεάκι τραβήχτηκε το θέλω για να ξέρω τι έχασα...Μετά πήγατε για μάσα;Εκεί πρέπει να έγινε κανονικός πόλεμος...Τον ΥDinopoulos τον έκοψα για καλό πολεμιστή...Υ.Γ.: Η Αννούλα με τις 18Balls το δεπτερόλεπτο???Την είχε δει πολύ άγρια η γκόμενα...
fanisk Ιανουάριος 30, 2005 #540 Ιανουάριος 30, 2005 Σιγα μην εριχνε και 18bps...δεν τα εφτανε το tipman με το καρα-απλο loader...Εκτος κ αν ειχε κρυμενο κανα cocker, angel, dye κλπ...Ναι την ειχε δει λες κ ειμασταν στα κομαντα...Εχω 2 μελανιες στο μπουτι, μια στο χερι, μια στον ωμο...ακομα μετραω!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.