Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

ρε αθλιε ξεχασες πως ποσταρουνε??????εμ βεβαια.....ολη μερα με ενα ντρεμελ στα χερια..........παρκινσον στα χερια με το πληκτρολογιο:hehe:

εμπα μσν ρε.........

ΠΑΙΔΕΣ ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΤΟΠΙΚ

θα προσπαθησω ναψησω και τον κοπριταρο να ερθει

Fragma που μένεις;

’δειο τουτου θα έχω...

Κοπρίτη έλα θα γίνει πανικός...

Ελλαδιστάν μένεις εσύ κοντά είμαστε - Εγώ μένω στον κόσμο μου...

Παιδες οποιος θελει pballs να μου πει μεχρι το απογευμα(και ποσες θελει..) ωστε να κατσω να μετρησω...

Μη μου πειτε φερτες ολες αυριο γιατι αυτο δεν γινεται...εκτος του βαρους ειναι κ λιγακι ευθραυστες...

Μεχρι το απογευμα να ξερω!

Αρχική απάντηση από Ilias83 [Χθες, στις 23:34]

Fragma που μένεις;

’δειο τουτου θα έχω...

Κοπρίτη έλα θα γίνει πανικός...

Ελλαδιστάν μένεις εσύ κοντά είμαστε - Εγώ μένω στον κόσμο μου...

sepolia city.........ειμαι 5 λεπτα απο τη διασταυρωση του κηφισου με την πλατεια μπουρναζιου(γεφυρα ροσινιόλ).εχει ενα γυαλινο κτιριο της ΔΕΗ στη μια γωνια.θα παω σημερα απο τον κοπριταρο.......που θα μυο παει θα τον ψησω............το πολυ πολυ θα τον απειλησω με κανα ντρεμελ-σεγα-κολλητηρι-τροχο:hehe:

ηλια εαν ερχεσαι απο πειραια μερια θα πρεπει να πιασεις δεξια λωριδα(οσο πιο δεξια γινεται μολις περασεις τα ΚΤΕΛ και την γεφυρα της λενορμαν με τον κηφισο.....ειναι η επομενη εξοδος προς αθηνα.για περισσοτερες πληροφοριες 6974951874.:magic:

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 12:46]

δείτε κι αυτό ναπάρετε γεύση που θα πάμε την επόμενη φορά http://www.pbzone.net/gallery/showimg.php?file=/Videos/Miscellaneous/paintball%20spot.mpg

NICEEEEEEEEEEEEEEEE:D

α ρε ΒΟΥΔΑ.......ηθελα να ξερα που πας και τα ξετρυπωνεις κατι τεοια.......αλλα το χω καταλαβει απο καιρο.......θες να μας καταστρεψεις οικονομικα και να μας χαλασεις την αυτοσυγκεντρωση απο το οβερκλοκιν ωστε να εισαι πρωτος στις ΤΟΡ 30 κλπ κλπ list.........:whistling

ατιμουτσικοοοοοοοοοο:tongue: :jump1: :tongue:

Αρχική απάντηση από greekfragma

sepolia city.........ειμαι 5 λεπτα απο τη διασταυρωση του κηφισου με την πλατεια μπουρναζιου(γεφυρα ροσινιόλ).εχει ενα γυαλινο κτιριο της ΔΕΗ στη μια γωνια.θα παω σημερα απο τον κοπριταρο.......που θα μυο παει θα τον ψησω............το πολυ πολυ θα τον απειλησω με κανα ντρεμελ-σεγα-κολλητηρι-τροχο:hehe:

ηλια εαν ερχεσαι απο πειραια μερια θα πρεπει να πιασεις δεξια λωριδα(οσο πιο δεξια γινεται μολις περασεις τα ΚΤΕΛ και την γεφυρα της λενορμαν με τον κηφισο.....ειναι η επομενη εξοδος προς αθηνα.για περισσοτερες πληροφοριες 6974951874.:magic:

Μ'αρέσει που μου εξηγείς...

Την Περιοχή την ξέρω πιο καλά και από "Τα έγγραφά μου"...

Έμενα Περιστέρι μέχρι πέρσι...

Τώρα είμαι Μεταμόρφωση...

Δεν είχα δει το Δυτικές-Συνοικίες στην περιοχή...

Sorry, αλλά δεν θα μπορέσω (είναι κύκλος μεγάλος)

Κοίτα να βρείς κάποιον άλλο τρόπο να έρθεις (με κάποιον που περνάει από εκεί - ρώτα τον fANiS_K πως θα έρθει που μένετε και κοντά...) (αν δεν βρεις τίποτα άλλο πες μου πάντως)

παιδιά μιλήστε με τον Φάνη για μπιλιες γιατί τις έξτρα 200 το πεδίο θα τις δώσει 10. ενώ ο φάνης 6. μπορεί να εξυπηρετήσει 5-6 άτομα.

Αρχική απάντηση από greekfragma

για περισσοτερες πληροφοριες 6974951874.:magic:

για πιτσες ισχυει ο ιδιος αριθμος ? :p :P :p

Αρχική απάντηση από chill-out

για περισσοτερες πληροφοριες 6974951874

Παιρνω για υδραυλικο και δεν απανταει ...........:OT: ....

ΤΙ?!?! δεν απανταει? οταν το σηκωσει ξεκινα να χωνεις! δεν ειναι πραγματα αυτα! ΑΙΣΧΟΣ :hehe:

Αρχική απάντηση από Voudas

παιδιά μιλήστε με τον Φάνη για μπιλιες γιατί τις έξτρα 200 το πεδίο θα τις δώσει 10. ενώ ο φάνης 6. μπορεί να εξυπηρετήσει 5-6 άτομα.

Επειδη ειναι αδυνατον αυριο να κουβαλαω το κουτι μεχρι το νεο κοσμο σε σακβουαγιαζ επειδη και βαρυ ειναι κ θα μαμηθουν οι μπιλιες, οποιος θελει να μου πει γρηγορα αν θελει μπιλιες με 6/200 δλδ οσο τις αγορασα...

Αυριο θα φερω μπιλιες αλλα δεν ξερω ποσες...για αυτο πειτε τωρα οσοι θετε....

final (?) list update...

Voudas+ 4

FanisK

Shido + 4 φίλοι

Spc?

ydinopoulos

RootX

DJD

Setos

Sotosx

georgeadams

trooper + friend

cherryman

Titos + friend

Flameboy

pgm + bro

ilias83

27 μαζί με spc που είναι με ?. και δεν έχω καταλάβει για τον Ydinopoulo αν θα παίξει... όπως και αν έχει ως 28 μπορούμε...

Αντε Guys καλα να περασουμε αυριο!!! Α και μην βαλετε στοχο μονο τους μικρους, Ριχνετε και σε κανενα μεγαλο που να χει και καλο οπλο. Ονοματα δεν λεμε απλα θα σας βοηθησω λιγο. Το ονομα αρχιζει απο Vou και τελειωνει σε das. Den bohuhsa poly:P :p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.