Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Δηλαδη....

Κυριακη 02/02/2005 και ωρα 9:30 στην RENAULT στο ποταμι.....

Όποιος ειναι μεταξυ Γλυφαδας-Ν.Κοσμου μπορω να τον παρω, οχι ομως πιο μακρια !

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από flameboy [Σήμερα, στις 17:23]

Μήπως μπορεί κάποιος να φορτωθεί και εμένα γιατί δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο; :unsure:

Που μένεις / που σε βολεύει για συνάντηση?

Αρχική απάντηση από georgeadams

Που μένεις / που σε βολεύει για συνάντηση?

Καπου Βαρκιζα νομιζω μενει!!

Εχω 2250 pballs!! Αν θελει καποιος, μπορω να του δωσω σε νορμαλ τιμη αγορας και οχι το διπλασιο των πεδιων..πχ τις 2000(κουτα) τις πουλανε 100 ενω κανουν καπου 60....

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 18:38]

Καπου Βαρκιζα νομιζω μενει!!

Εχω 2250 pballs!! Αν θελει καποιος, μπορω να του δωσω σε νορμαλ τιμη αγορας και οχι το διπλασιο των πεδιων..πχ τις 2000(κουτα) τις πουλανε 100 ενω κανουν καπου 60....

Φερτες μαζι σου τις μπαλιτσες γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα χρειαστουν οποτε περνουν απο σενα ...;)

Αρχική απάντηση από PGM

Φερτες μαζι σου τις μπαλιτσες γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα χρειαστουν οποτε περνουν απο σενα ...;)

Δεν μπορω να τις φερω ολες γιατι ειναι πολυ βαρυ το κουτι κ ειναι κ λιγακι ευθραυστες!!

Απλα πειτε μου ποσοι θελετε(να τα κανουμε σε 200αρες??) ωστε να ξερω ποσες θα φερω μαζι..

Επισης λεω κανενα 1000 να μεινει για μενα...ο αχορταγος!!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Δεν μπορω να τις φερω ολες γιατι ειναι πολυ βαρυ το κουτι κ ειναι κ λιγακι ευθραυστες!!

Ωχ.....πολυχρωμο HRV εχετε δει ποτε? Αν ναι...ενδεχεται να το δειτε και αυτο! :cry:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ωχ.....πολυχρωμο HRV εχετε δει ποτε? Αν ναι...ενδεχεται να το δειτε και αυτο! :cry:

Χεχε για αυτο λεω!! Θελεις πουα HRV με ανοιχτο πρασινο??

στη ρενώ που θα έρθω θα παίξει και άλλη μια κούτα... αν είναι θα τις μοιράσουμε εκεί για να μη γίνει πολύ φασαρία στο γήπεδο...

2000 μπάλες, αγορασμένες 60 μαζί με τα μεταφορικά, τις χώρισα μόλις τώρα σε 5x200 + 2x500.

έχουν προτεραιότητα συγκεκριμένα άτομα που έχω ήδη μιλήσει μαζί τους... όσοι έχουν εξοπλισμό ας μην ανησυχούν για τις μπίλιες καθώς σε αυτούς το πεδίο τις δίνει με ίδια τιμή (3/100), οπότε Fanisk είναι υπερβολή να κρατήσεις τις 1000

Χεχε προβλέπω τζερτζελέ καλό αυτη τη φορά. Μπορουμε να βάλουμε και στοιχηματάκι αν θελετε :p Θα εχω και εγω μαζί μου μπίλιες, σε περτικαλί χρωματάκι :hehe:

Η τιμή που δίνει τις μπίλιες πάντως το πεδίο ειναι πολύ καλή.

Πολλες μπιλιες βλεπω ρε παιδες.....εχετε κανεναν αχτι και εφοδιαστηκατε απο πριν ? Ξερω για τον Root και Spc αλλα με αυτα που βλεπω και ποσταρετε υποψιαζομαι και αλλες κρυφες 'κοντρες'

Χαλαρωστε ρεεεεεεεεεεεε........ :D

θα γίνει του ουράνιου τόξου το κάγκελο... :hehe:

Voudas

FanisK

Shido + 4 φίλοι

Spc

ydinopoulos

RootX

DJD

Setos

Sotosx

georgeadams

trooper + friend

cherryman

Titos + friend

Flameboy

pgm + bro

Αρχική απάντηση από chill-out

Εγω δεν ειμαι σιγουρος τελικα.

Παρασκευη απογευμα 8α ξερω.

δεν ερχομαι τελικα

:bye: :bye:

Όπα όπα παιδιά τώρα μόλις το είδα...

Για πότε λέτε;

Είμαι και εγώ μέσα...

Αλλά μιας και βαριέμαι να διαβάσω 25 σελίδες θέμα για μια συνάντηση κάποιος να τα ξαναπεί λίγο...

Κυριακή 2/2 που λέει ο Dinopoulos δεν υπάρχει...

2/2 είναι Τετάρτη και είναι η μοναδική μέρα που δεν μπορώ απόγευμα μιας και γράφω το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής μου...

Κάποιος λίγο να γράψει λεπτομέριες...

Πού;

Πότε;

Τι να φέρω μαζί μου, γιατί εμπειρία με paintball δεν έχω (πλην μιας βολής στην πρεμέρα του Kill Bill που ήταν ευστοχότατη και κέρδισα ένα πορτοφόλι βραχιόλι)

όπου βολέψει.. θα δεις λαό...

Voudas

FanisK

Shido + 4 φίλοι

Spc

ydinopoulos

RootX

DJD

Setos

Sotosx

georgeadams

trooper + friend

cherryman

Titos + friend

Flameboy

pgm + bro

ilias83

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 23:03]

όπου βολέψει.. θα δεις λαό...

Voudas

FanisK

Shido + 4 φίλοι

Spc

ydinopoulos

RootX

DJD

Setos

Sotosx

georgeadams

trooper + friend

cherryman

Titos + friend

Flameboy

pgm + bro

ilias83

ελεγα να διαβασω............αλλα το μαθημα ειναι παλουκι.........καιιιιιιιιιιιιι γινεται να λειψω με τετοιο χαμο?????:jump:

δινοπουλε και γω σ αγαπαω:daisy:

κανα μεταφορικο ρε παιδια?????ο σαμαελ μας την εκανε:cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.