Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Voudas

FanisK

Shido + 4 φίλοι

Spc

xylokastro

ydinopoulos

RootX

DJD

Setos

Sotosx

georgeadams

chillout

trooper

cherryman

Titos

Flameboy

(δεν έχουμε περιορισμό)

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Το παλικάρι μου ζήτησε κάποια προκαταβολή 10 ευρώ ανά άτομο. Το θέμα είναι με πολλούς δεν έχω προσωπική επαφή ούτε είναι εύκολο να βρεθώ με 20 άτομα, οπότε ίσως αναγκαστώ να τα βάλω από την τσέπη μου...

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

200 ευρα προκαταβολη !!!! μακαρι να ημουν και εγω αθηνα να γινοντουσαν 210 !!!

ρε σεις με 20 ατομα paintball τυφλα να εχει το Βattlefield !!!!! μεχρι και clan φτιαχνετε

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 14:13]

Ton farma δεν τον βλεπω στην λιστα...Θα με φοβηθηκε το ματι του μαλλον:hehe: :hehe:

την πεμπτη θα ξερω.........εμαθα οτι ψηνεσαι να παρεις και εξοπλισμο......αει ρε ασχετε που μου το παιζεις και προφεσιοναλ...........:p

θα σου δειξω εγω.....θα δεις τι θα παθεις.....:tomato:

ελπιζω να μπορεσω......εν τω μεταξυ δεν παιζει φραγκο εδω και 2 μηνες και σκεφτομαι πως θα την βγαλω.........ο συριος φταιει για ολα.......αυτον να βαρατε αμα δεν ερθω.αναλογα με τα οικονομικα θα ερθω απλα να δω και θα τσιμπησω μια μασκουλα ααπο την ομαδικη αλλιως...........κλαφτα κουμπαρε:nerd:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 19:50]

Ασε τις δικαιολογιες....Πες οτι με φοβασαι ! :p:rofl:

:cool: μη με δινεις ετσι στεγνα ρε γιαννη......ειπα και γω μπας και την σκαπουλαρω αναιμακτα........:p

πολυ γουσταρω να ξαναρθω αλλα πραγματικα πριν την πεμπτη δεν θα ξερω.ψηνομαι για εξοπλισμο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα........και βλεπω μονο cash επιλογη........θα δειξει......α ρε βουδα με τις ιδεες σου...........στην καταστροφη μας οδηγεις.........:tongue: :daisy:

vouda, η τιμή ποια ειναι οταν θα έχουμε δικό μας εξοπλισμό ? Στο site δε το ειδα , που το λεει ?

george ενα dvdaki και για μένα πλζ!!! :)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Το πιο "απλο" πακετο ειναι στα 69 και κατι...

Δεν αναφερόμουν στο πόσο κοστίζει ενα πακέτο εξοπλισμού, αλλα στο πόσο θα πληρώσουμε στην πίστα εαν έχουμε δικό μας εξοπλισμό. Πχ στην προηγούμενη η συμμετοχή ηταν 6 ευρώ.

Γαμ*το παλι εκτος θα μεινω μαλλον. Εκτος του οτι αυτη τη φορα δεν θα μπορω να ερθω με τα ποδια εχουν πεσει και αφραγκιες τελευταια (βλ αγορα tft). Τεσπα θα δουμε ισως και να τα καταφερω.

Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 23:20]

greekfragma, έλα τουλάχιστον να κάνεις τον πολέμικό ανταποκριτή (cameraman) :)

νο προμπλεμο :cool:

Αρχική απάντηση από Trooper

Δεν αναφερόμουν στο πόσο κοστίζει ενα πακέτο εξοπλισμού, αλλα στο πόσο θα πληρώσουμε στην πίστα εαν έχουμε δικό μας εξοπλισμό. Πχ στην προηγούμενη η συμμετοχή ηταν 6 ευρώ.

με δικά μας ρούχα και 150 σφαίρες είναι 20 ευρώ. και 5 ευρώ η έξτρα 100άδα σφαίρες...

με δικά τους ρούχα (κάποια φόρμα από πάνω πάλι ολόσωμη) και 200 σφαίρες, 30 ευρώ. πάλι 5/100 έξτρα μπίλιες...

όποιος έρθει με εξοπλισμό πληρώνει 5 ευρώ συμμετοχή και 3/100 έξτρα μπίλιες...

http://www.greekpaintball.com/Webs/pricesgr.html

Αρχική απάντηση από Trooper

6 ήταν αλλά 10 ήθελαν...ξεφτίλες....μου τη σπάει να το παίζουν έξυπνοι και να προσπαθούν να μας πιάσουν τον κwλο....

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Χεχε αν δεν αλλαξει κατι, τη Κυριακη θα σας ριχνω στους (_ι_) με ενα Piranha Evo...

εννοείς αν δεν ξαναλλάξεις άποψη για μάρκα?:p:P

Αρχική απάντηση από Voudas

εννοείς αν δεν ξαναλλάξεις άποψη για μάρκα?:p:P

Αχ αυτα τα κουσουρια μου...αναποφασιστος και βιαστικος!! λοοοολ

Μαλλον αποφασισα για το Evo...θα τσουξουν (_Ι_) τη Κυριακη!!!

Kαι γιατι δεν επικοινωνει καποιος με αυτους να μας βγαλουν ενα πακετο για Χ ατομα με 100-120 ευρο ???

Να μας κανουν μια προσφορα.

Αν το εχει γραψει αλλος πιο πανω δεν το διαβασα. sorry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.