Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από xylokastro

και εγω ειμαι μεσα σιγουρα!!!!!Συριε , φερε καμια dfi nf4 sli για ασπιδα και μετα θα δουμε αν θα μας πυροβολησουνε!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D :D

Καλα βαλε μου την μητρικη ασπιδα εσυ να δεις πως σημαδευω μεσα στο σοκετ

:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από spc

περιττό να πω ότι με είχε πιάσει με ταχυκαρδία μέχρι να δω το όνομά σου στην λίστα αλλά τώρα πήγε η καρδιά μου στη θέση σης :p

φρόντισε όμως να είναι και το κεφάλι σου στη θέση του, γιατί έχουν υπογραφεί πολλά συμβόλαια αυτές τις μέρες για headshot σε σένα...

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 15:28]

φρόντισε όμως να είναι και το κεφάλι σου στη θέση του, γιατί έχουν υπογραφεί πολλά συμβόλαια αυτές τις μέρες για headshot σε σένα...

:whistling :whistling

εγω θα βαραω τους intelαδες στα δαχτυλα να μην μπορουν να ακουμπησουν keyboard :hehe:

Κι εγώ μέσα για κυριακή.. αλλά να πάρουμε μπίλιες από πριν. Αν και μετά την πρώτη εμπειρία σίγουρα "μάθαμε" να κάνουμε οικονομία :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD

Αν και μετά την πρώτη εμπειρία σίγουρα "μάθαμε" να κάνουμε οικονομία :hehe:

No more shooting @ karagiozis' marriage :p:P:P

Αρχική απάντηση από DJD

αλλά να πάρουμε μπίλιες από πριν.

ναι θα κανονίσουμε για μια κούτα όσοι θέλουν μαζί, ώστε οι έξτρα σφαίρες να μας έρθουν πολύ φθηνότερα

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:27]

Χεχε, έχω και 2-3 τεχνικές ακόμα που δεν τις ξεδίπλωσα στο 1ο, γιατί έλειπες :hehe:

να σε δω να ''ξεδιπλώνεσαι'' κι ας πεθάνω :D

Αρχική απάντηση από Voudas

ναι θα κανονίσουμε για μια κούτα όσοι θέλουν μαζί, ώστε οι έξτρα σφαίρες να μας έρθουν πολύ φθηνότερα

Με φωναξατε?????

Hello Φάνη

Συγγνώμη για το μεσημέρι αλλα είχα ένα τηλεφώνημα από έξω σχετικά με μια εισαγωγή και άργησα Σχετικά με τα δικά σου όσο και του φίλου σου δα σου απαντήσω ή αργά το βράδυ ή αύριο (φεύγω για ένα ραντεβού στην Θεσσαλονίκη σε λίγο)

Για τις τιμές που με ρωτάς, είναι αυτό που σου είπα: Αφού είστε και παρέα, θα σου δίνω εγώ την τελική τιμή στο "πακέτο" που θέλεις, η οποία θα είναι χαμηλότερη από του e-store, άρα ερχόμαστε σε αυτό που με ρώτησες. Για οτιδήποτε άλλο στην διάθεση σου Φιλικά, Γιώργος

ΕΔΩ μπαινετε, διαλεγετε, μου κανετε μια λιστα με τα πραγματα κ κανονιζω εγω με τον Γιωργο και σας ενημερωνω...

Ψαξτε το site εχει καλες τιμες νομιζω και θα γινουν ακομα καλυτερες οσο περισσοτεροι κ οσα περισσοτερα προιοντα παρουμε...

ΥΓ:Εννοειται οτι δεν βγαζω τπτ απο την ολη ιστορια και δεν γνωριζω προσωπικα το καταστημα ωστε να εχω συμφερον...;)

Αρχική απάντηση από RootX

Είσαι ο κούτας ή ο σφαίρας? :rofl:

Λοοολ!! Μπορω να εχω μια κουτα μονος μου?????

Αρχική απάντηση από fANiS_K

ΕΔΩ μπαινετε, διαλεγετε, μου κανετε μια λιστα με τα πραγματα κ κανονιζω εγω με τον Γιωργο και σας ενημερωνω...

Ψαξτε το site εχει καλες τιμες νομιζω και θα γινουν ακομα καλυτερες οσο περισσοτεροι κ οσα περισσοτερα προιοντα παρουμε...

ΥΓ:Εννοειται οτι δεν βγαζω τπτ απο την ολη ιστορια και δεν γνωριζω προσωπικα το καταστημα ωστε να εχω συμφερον...;)

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΠΜ ΠΜ ΠΜ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!

ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

Επισης να κανονισουμε κ για μπαλες...

Aααααααχ και να έμενα Αθήνα!!!!!

Έχει τπτ παρόμοιο στην Καλαμάτα ή κάπου κοντά?????

Μπααααααααααααααααα:wassat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.