Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotosx

Καλά ναί απλά γενικά με το vouda έχουμε κατά καιρούς πληρώσει πολλές κα@#$ες και μας έχουν φύγει πολλά λεφτά και μετά τις παρατήσαμε, καθότι ο νόμος της κάυ$%ς λεεί οτι αμα καυ$%σεις μετά κάποια στιγμή θα ξεκαυ$%σεις....! Αρχίκα μάλλον θα πάρω καμιά μάσκα για να μην κολλήσω καμιά Σκουλαμέντρα και μετά βλέπω. Πάντως και με 200 ευρώ παίρνεις και ένα απλό οπλάκι, και μάσκα και μπουκάλα. Είδωμεν...:getlost:

Ρε Σωτο κ εγω θελω μασκα αμεσα για το επομενο event γιατι φορουσα εκεινη τη @#$%^ κ σιχαινομουν...

Σκουλαμεντρα? Χαχα ωραια λεξουλα!

Τα markers που παιζαμε κανουν 180 τελικη..

Ναι κ εγω εχω δωσει πολλα λεφτα λογω ενθουσιασμου...πχ το Kyosho V ONE RR Evolution 1200+ και καθεται....λογω σχολειου δεν εχω χρονο να το τρεξω...

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fANiS_K

Εγω θα παρω δικα μου...το Fenix 385 η Dye invision 102 και μπουκαλα-βαλβιδα 200, και ενα loader 90...καπου εκει το υπολογιζω...

Απο το να παιξω 10 φορες με εξοπλισμο του (_ι_) και ειδικα η μασκα, που πως δεν κολλησαμε τπτ παλι καλα να λεμε...

Πες οτι παιζεις 10 φορες...επι 50 να 500 που επαιρνες δικα σου κ το ευχαριστιοσουν καλυτερα...

Ετσι νομιζω...

το θεωρώ υπερβολή όλα αυτά αλλά εσύ ξέρεις...

έχω βρει πακέτο tippmann 98c + 20 oz co2 on/off + jt spectra proflex (p.kalh) + neck protector στα 275 σύνολο... πιστεύω πολύ καλά...

η αγορά του εξοπλισμού συμφέρει αν είναι να πηγαίνουμε... βέβαια ανάλογα την πίστα, αλλού κάνεις πιο γρήγορα απόσβεση και αλλού αργείς... γιατί πχ το splat που ανοίγει σε 2 βδομάδες, δίνει στα 37 500 σφαίρες http://www.splat.gr/greek/times/paketa.html

οπότε εκεί η διαφορά του έχεις όπλο με το να μην έχεις είναι τα 15 ευρώ της ενοικίασης... αλλού θα είναι 20-25 συν του ότι αλλού θα έχει αναξιόπιστο εξοπλισμό...

οπότε θεωρώ must μια μάσκα σε όποιον ασχοληθεί για να βλέπει αλλά και για λόγους υγιεινής, και από εκεί και πέρα όπλο θα πάρουν όχι μόνο όσοι το βλέπουν από οικονομικής άποψης, αλλά και όσοι θα χαίρονταν να είχαν ένα τέτοιο ρημάδι και να πηγαίνουν όπου και όποτε θέλουν χωρίς να βασίζονται στον κακοσυντηρημένο εξοπλισμό του καθενός... πχ προχτές είχαμε 2-3 προμπς με τα όπλα αλλά το κυρίως ήταν οι μάσκες...

επίσης, σίγουρα δε θα πηγαίνουμε κάθε σκ, αλλά πρώτον εγώ προσωπικά δε χόρτασα προχτές, και 2ον είναι πολλοί άλλοι που δεν ήρθαν και θέλουν...

Κωστα κ εγω σκεφτηκα οτι ισως ειναι υπερβολη..αλλα αν τελικα ασχοληθω??

Θα παρω δικα μου αν παρεις κ εσυ κ κανα δυο ακομα τουλαχιστον..θα εχουμε και τον Τζωρτζη κ τον Αλεξ...

Η μασκα ειναι σιγουρα must!

Ενα λινκ για να δουμε πακετα!!

Θελει συζητηση το θεμα γμτ..

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Κωστα κ εγω σκεφτηκα οτι ισως ειναι υπερβολη..αλλα αν τελικα ασχοληθω??

Θα παρω δικα μου αν παρεις κ εσυ κ κανα δυο ακομα τουλαχιστον..θα εχουμε και τον Τζωρτζη κ τον Αλεξ...

Η μασκα ειναι σιγουρα must!

Ενα λινκ για να δουμε πακετα!!

Θελει συζητηση το θεμα γμτ..

κοίτα θεωρώ δεδομένη μια καλή μάσκα... άρα 70... συνεπώς από το πακέτο που σκέφτομαι είναι άλλα 200 για όπλο-μπουκάλα... έστω και 10 φορές να πάμε, και τις 10 στο φτηνό σπλατ, γλυτώνω 150 ευρώ και μου μένει εξοπλισμός που άνετα πουλιέται 170-180... άρα είναι value η αγορά με αυτό το σκεπτικό... αλλά με τίποτα (για μένα) πιο ακριβού όπλου...

κοίτα... λες ότι να πάρεις τα καλά μπας και ασχοληθείς πολύ στο μέλλον. Γνώμη μου είναι πάρε κάτι φτηνότερα γιατί αν έχεις να δώσεις τώρα τα 600+ για αυτά που αναφέρεις, που και δεν είσαι και σίγουρος αν θα ασχοληθείς. τότε θα τα έχεις και σε 6 μήνες +40 ευρώ πες που θα χάσεις αν πουλήσεις τον entry level εξοπλισμό...

άρα δε χάνεις πολλά έτσι. πολλά θα χάσεις αν πάρεις τα ακριβά και δεν πηγαίνεις...

χωρις να εχω ψαξει πολυ πια ειναι η διαφορα ηλεκτρονικων και απλων οπλων?

Αρχική απάντηση από esdee

τα ηλεκτρονικά clockαρονται..... :D

απλος τα ηλεκτονικα εχουν καποια modes στο πως ριχνουν αλλα και σχετικα ποιο γριγορα σε μπιλιες ανα δευτερολεπτο

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ με το βιντεο τι εγινε τελικα ποτε θα το δουμε

σφιγκουν timmings (χρονος μεταξυ δυο βολων?)

μου αρεσουν... τυλιξε δυο twinmos :hehe:

αντί η σκανδάλη να είναι μηχανική, ενεργοποιείται ηλεκτρονικά... αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σου δώσει modes για μονή βολή, 3x με ένα πάτημα, 6χ, ή και full auto...

αρκεί βέβαια να μπορείς και να το τροφοδοτήσεις με τόσες μπάλες γιατί πχ τα ακριβά ηλεκτρονικά πετάνε και 15/sec

Αρχική απάντηση από spc

Δώσε ένα Hint για το ποιος είναι.....

Να τον δώσω έτσι στεγνα?!?

Μη μου ζητάς να κάνω κάτι τέτοιο.

post-616-1416071589,4972_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 13:23]

:p :p

Αρχική απάντηση από Shaman

έτσι έτσι....

(τον υποψιαζόμουνα.....πολύ μούτρο ο τύπος :D )

Αρχική απάντηση από SLN

Shaman the photochopper!!!!!

Ψήνεσαι για ψηφιακό lifting??20 χρόνια νεώτερο θα σε κάνω!!

:daisy:

Αρχική απάντηση από Shaman

Ψήνεσαι για ψηφιακό lifting??20 χρόνια νεώτερο θα σε κάνω!!

:daisy:

ΟΟΟΟΟΧΙ!

Η γοητεία του είναι η ηλικία!

Εχω μια παιδικη φωτο σκαναρισμενη οταν ημουν μπεμπης. Αμα θελετε θα την ποσταρω το βραδακι απο το σπιτι. Για να παρετε μια ιδεα ποσο γλυκουλης ημουνα μικρος....

Αρχική απάντηση από SLN

Εχω μια παιδικη φωτο σκαναρισμενη οταν ημουν μπεμπης. Αμα θελετε θα την ποσταρω το βραδακι απο το σπιτι. Για να παρετε μια ιδεα ποσο γλυκουλης ημουνα μικρος....

Please do!

Αρχική απάντηση από SLN

μα και τώρα, μια χαρά σε βρίσκω (δεν λέω κάτι παραπάνω γιατί θα ζηλέψει ο Root... :kiss: )

Αρχική απάντηση από Voudas

να ξεκινήσω λίστα για Κυριακή???

ήδη είναι

Voudas

Esdee

FanisK

Shido + 4 φίλοι

Για Κυριακή είμαι μέσα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.