voudas Ιανουάριος 23, 2005 Author #281 Ιανουάριος 23, 2005 λοιπόν παιδιά, καταρχήν να πω ότι τα περί baby face είναι συκοφαντίες... είμαι κακός και άγριος και να μην πάρει πρέφα τίποτα η γυναίκα και μας καβαλήσει... γμτ αφήνω κ μαλλί λόγω στρατού που θα πάω κ με μικραίνει όσο για τα χτυπήματα, αναγκάστηκα να ενδώσω σε ολονύκτιο πιπίλιμα (!!) για να αποδείξω την διαφορετικότητα των σημαδιών από paintball σε σχέση με τις πιπιλιές! χμμμ κυριακή θετε? αυτή την κυριακή θετε? θετε θετε?
Shaman Ιανουάριος 23, 2005 #282 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KΓια θαμνους λεμε...για φερμουαρ λεμε....θα μας παρεξηγησουν οι επισκεπτες στο τελος!! Μπα. Δεν θα έχετε πρόβλημα.
voudas Ιανουάριος 23, 2005 Author #283 Ιανουάριος 23, 2005 όσο για τα όπλα που λες Φάνη, μιλάω ήδη με 2 ιδιοκτήτες μαγαζιών για αγορά, αν κάποιος ψήνεται κ θέλει να μπει σε ομαδική, ας μου στείλει πμ για ίνφο...
SLN Ιανουάριος 23, 2005 #284 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 01:01] γμτ αφήνω κ μαλλί λόγω στρατού που θα πάω κ με μικραίνει Ρε παιδια σορρυ αλλα αυτη την ατακα την εχετε ξανακουσει ποτε?!?!!?!?!?!?!??! Ολοι κοβουνε τα μαλλια λογω στρατου.... Χαρηκα πολυ που γνωρισα τον Βασιλη...
voudas Ιανουάριος 23, 2005 Author #285 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ρε παιδια σορρυ αλλα αυτη την ατακα την εχετε ξανακουσει ποτε?!?!!?!?!?!?!??!Ολοι κοβουνε τα μαλλια λογω στρατου....Χαρηκα πολυ που γνωρισα τον Βασιλη... το προβλεπόμενο είναι 2-4cm, εγώ είχα 0!!!
SLN Ιανουάριος 23, 2005 #286 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 01:08] Μπα. Δεν θα έχετε πρόβλημα. Αντε πουλα καμμια GF2 MX στον αδερφο σου για 60 ευρω και μετα ξαναελα σαν επισκεπτης....
SLN Ιανουάριος 23, 2005 #287 Ιανουάριος 23, 2005 Επισης επειδη αναφερθηκε κατι στο "Πειτε οτι θελετε" θελω να ξεκαθαρισω οτι η συναντηση με τον Φανη ηταν καθαρα τυπικη και στα πλαισια της εξυπηρετησης για να παμε στο σημειο συναντησης!! Δεν ξερω πως βρεθηκαν ολα αυτα τα γλυφιτζουρια και οι σοκολατες στην τσεπη του αλλα δεν του τις εδωσα εγω και ουτε του ειπα να ερθει σπιτι μου να του δειξω το "phase change" μου (αυτο θα το χρησιμοποιησω για τον Βασιλη)!! Αυτη ειναι η αληθεια κυριε δικαστα...
spc Ιανουάριος 23, 2005 #288 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από SLNLOOOLΥΓ Αυτή η φωτό είναι πραγματικά απίστευτη..... Τόσο την βλέπω και τόσο δεν την πιστεύω....Πως καταντά έτσι ο άνθρωπος....
Shaman Ιανουάριος 24, 2005 #289 Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από spc LOOOLΥΓ Αυτή η φωτό είναι πραγματικά απίστευτη..... Τόσο την βλέπω και τόσο δεν την πιστεύω....Πως καταντά έτσι ο άνθρωπος.... Δεν είδες τις άλλες με τον SLN στο Paintball???
Shaman Ιανουάριος 24, 2005 #290 Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Αντε πουλα καμμια GF2 MX στον αδερφο σου για 60 ευρω και μετα ξαναελα σαν επισκεπτης.... Ήταν 9000Pro και του την έδωσα 30 ευρώ. Δεν αισχύνεσαι να ψεύδεσαι και να συκοφαντείς στην ηλικία σου??
sotosx Ιανουάριος 24, 2005 #291 Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 01:01] λοιπόν παιδιά, καταρχήν να πω ότι τα περί baby face είναι συκοφαντίες... είμαι κακός και άγριος και να μην πάρει πρέφα τίποτα η γυναίκα και μας καβαλήσει... γμτ αφήνω κ μαλλί λόγω στρατού που θα πάω κ με μικραίνει όσο για τα χτυπήματα, αναγκάστηκα να ενδώσω σε ολονύκτιο πιπίλιμα (!!) για να αποδείξω την διαφορετικότητα των σημαδιών από paintball σε σχέση με τις πιπιλιές! χμμμ κυριακή θετε? αυτή την κυριακή θετε? θετε θετε? Πάντως voudako η γυναίκα σου ζήτησε να δει και τα δικά μου σημάδια ( ναι αυτά στην "ανω κοιλιακη χωρα δεξιαν του υπογαστριου", απο τον greekfragma :rant: ) για να σιγουρευτεί οτι όντως πήγαμε για paintball! Δηλαδή δε μας έχουν ικανούς να πήγαμε με την ίδια γκόμενα, και να μας πιπίλισε αυτη???
fanisk Ιανουάριος 24, 2005 #293 Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas όσο για τα όπλα που λες Φάνη, μιλάω ήδη με 2 ιδιοκτήτες μαγαζιών για αγορά, αν κάποιος ψήνεται κ θέλει να μπει σε ομαδική, ας μου στείλει πμ για ίνφο... Κωστα περασες καλα με το πιπιλισμα εεε???Εγω ειμαι μεσα για Fenix!!Αρχική απάντηση από Voudas το προβλεπόμενο είναι 2-4cm, εγώ είχα 0!!! Αν δεν ειχες το quote θα νομιζε κανεις οτι μιλας για τσουτσουν@....λολ λολ λολΝαι Κυριακη ειμαι κ παλι μεσα!!Οποτε μπει νεα λιστα βαλτε με πρωτο πρωτο!!
chill-out Ιανουάριος 24, 2005 #294 Ιανουάριος 24, 2005 εεεεεε ......ΨΙΤ ...καθε Σ/Κ 50αρια ευρω ????.....
sotosx Ιανουάριος 24, 2005 #295 Ιανουάριος 24, 2005 Ναι ρε παίδες, δε λέω γα#$%^&ει το paintabllaki αλλά για να το χαρείς πρέπει να δώσεις όντως 50 ευρώ. Εγώ πήρα άλλες 100 σφαίρες δηλαδή σύνολο 37 ευρώ αλλά κι άλλες 500 δε θα με χάλαγαν!!! Λέτε να πάρουμε κανένα φτηνό οπλάκι ? Ο φίλτατος voudas όλο σε μπρίζες με βάζει :mad: ! Πάντως αν είναι να πηγαίνουμε κάθε Σ/Κ δε συμφέρει, τότε παίρνουμε δικό μας και ξεμπερδεύουμε...
RootX Ιανουάριος 24, 2005 #296 Ιανουάριος 24, 2005 Εντάξει, για κάθε ΣΚ δεν το βλέπω εφικτό να μαζευόμαστε πολλοί. Από την άλλη 2 φορές τον μήνα δεν με χαλάει καθόλου. Οπότε 1ο βήμα αγορά εξοπλισμού και από εκεί και πέρα τα έξοδα είναι μικρά
spc Ιανουάριος 24, 2005 #297 Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Shaman Δεν είδες τις άλλες με τον SLN στο Paintball??? Δώσε ένα Hint για το ποιος είναι.....
fanisk Ιανουάριος 24, 2005 #298 Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από sotosx Ναι ρε παίδες, δε λέω γα#$%^&ει το paintabllaki αλλά για να το χαρείς πρέπει να δώσεις όντως 50 ευρώ. Εγώ πήρα άλλες 100 σφαίρες δηλαδή σύνολο 37 ευρώ αλλά κι άλλες 500 δε θα με χάλαγαν!!! Λέτε να πάρουμε κανένα φτηνό οπλάκι ? Ο φίλτατος voudas όλο σε μπρίζες με βάζει :mad: ! Πάντως αν είναι να πηγαίνουμε κάθε Σ/Κ δε συμφέρει, τότε παίρνουμε δικό μας και ξεμπερδεύουμε... Εγω θα παρω δικα μου...το Fenix 385 η Dye invision 102 και μπουκαλα-βαλβιδα 200, και ενα loader 90...καπου εκει το υπολογιζω... Απο το να παιξω 10 φορες με εξοπλισμο του (_ι_) και ειδικα η μασκα, που πως δεν κολλησαμε τπτ παλι καλα να λεμε... Πες οτι παιζεις 10 φορες...επι 50 να 500 που επαιρνες δικα σου κ το ευχαριστιοσουν καλυτερα... Ετσι νομιζω...
sotosx Ιανουάριος 24, 2005 #299 Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 11:24] Εγω θα παρω δικα μου...το Fenix 385 η Dye invision 102 και μπουκαλα-βαλβιδα 200, και ενα loader 90...καπου εκει το υπολογιζω... Απο το να παιξω 10 φορες με εξοπλισμο του (_ι_) και ειδικα η μασκα, που πως δεν κολλησαμε τπτ παλι καλα να λεμε... Πες οτι παιζεις 10 φορες...επι 50 να 500 που επαιρνες δικα σου κ το ευχαριστιοσουν καλυτερα... Ετσι νομιζω... Καλά ναί απλά γενικά με το vouda έχουμε κατά καιρούς πληρώσει πολλές κα@#$ες και μας έχουν φύγει πολλά λεφτά και μετά τις παρατήσαμε, καθότι ο νόμος της κάυ$%ς λεεί οτι αμα καυ$%σεις μετά κάποια στιγμή θα ξεκαυ$%σεις....! Αρχίκα μάλλον θα πάρω καμιά μάσκα για να μην κολλήσω καμιά Σκουλαμέντρα και μετά βλέπω. Πάντως και με 200 ευρώ παίρνεις και ένα απλό οπλάκι, και μάσκα και μπουκάλα. Είδωμεν...
Trooper Ιανουάριος 24, 2005 #300 Ιανουάριος 24, 2005 Συμφωνώ και εγώ οτι η μάσκα τουλάχιστον ειναι must. Τωρα για τα οπλα κλπ, εξαρτάται πόσο "ζεστά" θα το πάρει κανενας. Δε χρειάζεται να δώσει κάποιος και 1000 ευρώ για οπλα. Με ενα απλό κανεις τη δουλειά σου πιστέυω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.