Qlim4X Ιανουάριος 22, 2005 #261 Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από chill-out Αυτος πουστρωνει το κρεββατι ξερεις πως τον λενε ???? Εεε...λοιπον τετοιους δεν τους βγαζουμε φοτο :tomato: γιατι τι εκανα εγω??? τωρα θα βγεις και απο πανο επιδι σε ιδα με κατι να με σκοπευεις και σου εριξα εγω φτεω και γιατι δεν φοραγες κατι διαφορετικο να σε ξεχοριζο αφου εχω αχροματοψια και τα βλεπω ολα σε παραλαγης χρωματα
fanisk Ιανουάριος 23, 2005 #262 Ιανουάριος 23, 2005 ΠΟΝΑΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :P :P :P Ηταν ολα υπεροχα χθες...το πεδιο...ο χαβαλες...ο ρουτακος Η καλη μερα αρχισε απο το πρωι...οταν βρεθηκα με τον Σολωνα σε ενα taxi με προορισμο το ποταμι Φτανουμε στη Renault....βρισκουμε τον RootX:p Περιμενωντας βρισκουμε και τους στρατοκ@υλους της παρεας, Voudas, αδερφος Vouda, SotosX:D Βλεπουμε και τον Μαστροντιτζεη και τον Βασιλη...και τον Σιντο...και φυγαμε για τη μαχη:devil: Φτανωντας εκει, και περιμενωντας τους ιδιοκτητες της πιστας αρχιζουν τα γελια... Ερχονται οι Δημητρηδες, μας δειχνουν τους μαρκαδορους, τη πιστα, μας ζαλισαν με τις κωλομασκες..και ειμασταν ετοιμοι!!! Εφαγα μια στη μασκα, στο αριστερο ματι Ποιος μου την εριξε????? Απο τα καλυτερα ηταν οταν εγω και ο Τζωρτζης ειμασταν στον λοφο, και θελαμε να καθαρισουμε τον Vouda, και τον SotoX...ωραια φαση!! Πολυ αιμα χυθηκε και στον τελευταιο γυρο, που εγω μεσα σε ενα θαμνο, πανω στον λοφο ηθελα να καθαρισω καποιον μεσα στις καλαμιες στον βαλτο...ποιος ηταν????? Αποσταση 4-5 μετρα, αλλα με τις κωλομασκες δεν εβλεπες τπτ...+ οτι ηταν μεσα στη μπιχλα κ σιχαινομουν Στα Τζουμερκα μετα ριξαμε πολυ γελιο, αγωνα για να καταφερουμε να φαμε μια φετα ψωμι... Ο ρουτακος ισα που τσιμπησε....κραταει τη φορμα του μαλλον!! Ο Dj Alex ειναι πολυ λολ παιδι... Ο Βουδας εχει παιδικη λολ φατσουλα.. Ο SotosX ειχε γελιο.. Τον αδερφο του Βουδα νομιζω πως τον εχω ξαναδει!! Γενικα ολοι ηταν υπεροχοι! λολ λολ λολ Μετα χαιρετηθηκαμε κ περιμενα τους γονεις μου(πηγαμε Βαρκιζα να δουμε το νεο σπιτι...)... Την επομενη φορα θα ερθω με ΔΙΚΗ μου μασκα κ ισως ενα Fenix:devil: Voudaκο παρε κ εσυ να γουσταρουμε:flower: Ποναω ρεεεεεεεεεεεεεεεε :D :D
YDinopoulos Ιανουάριος 23, 2005 #263 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KΟ Βουδας εχει παιδικη λολ φατσουλα.. ΚΑΡΑ LOL !!!!!
spc Ιανουάριος 23, 2005 #264 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas η επόμενη φορά θα είναι ΠΟΛΥ σύντομα... Πιστεύω πάντως ότι Κυριακή πιθανόν να βολέψει περισσότερους...
GoriLLakoS Ιανουάριος 23, 2005 #265 Ιανουάριος 23, 2005 Παντως κ εγω τον βουδα τον περιμενα ποιο αγριοφατσα ....αλλα τελικα ηταν πολυ babyface........no offence vouda....!χε!χε!Θα τον δει κ η γυναικα με την μελανια 15χ15cm στην κοιλια του κ θα νομιζει οτι του εκανε πιπιλια κανενας ιποποταμος....
GoriLLakoS Ιανουάριος 23, 2005 #266 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από spc Πιστεύω πάντως ότι Κυριακή πιθανόν να βολέψει περισσότερους... Ασ'τα ασ'τα εσυ...ολο τον frootx κοροιδευεις αλλα μου φαινεται οτι εσυ τρως περισσοτερο τωρα που σας εχω δει κ τους 2........χε!χε!Εσυ θες κυριακη για να μεινεις νυστικος ολο το σαβββατο κ μετα που θα παμε ταβερνα κ τα πληρωνουμε ολοι μαζι να πεσεις με την μουρη στο φαι....
spc Ιανουάριος 23, 2005 #267 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης κ θα νομιζει οτι του εκανε πιπιλια κανενας ιποποταμος.... Βασίλη, είπαμε: Σταματάμε να πειράζουμε τον admin γιατί προχθές μας ''την είπε'' (ότι το χοντραίνουμε....)
fanisk Ιανουάριος 23, 2005 #268 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos ΚΑΡΑ LOL !!!!! Ναι!! Τον ειχα δει σε μια φωτο και ηταν καπως αγριος...αλλα εχει μια φατσουλα πολυ λολ babyface!!Vouda εισαι μια χαρααααααα...σου περασε η μελανια??Τι ειπε η γυναικα οταν την ειδε??Γιαννακη κριμα που δεν ηρθες!!Ροοτ εχω προβλημα με τις αμυγδαλες μου κ δεν μπορω να μιλησω....εσυ φταις με κολλησες!!
GoriLLakoS Ιανουάριος 23, 2005 #269 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KΡοοτ εχω προβλημα με τις αμυγδαλες μου κ δεν μπορω να μιλησω....εσυ φταις με κολλησες!! Δεν κολανε οι αμυγδαλες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........αλλα αποτον ftoot κολλανε.....! τοτε που πηγες να τον πετυχεις κ τελικα σε τραβηξε πισω απο τον θαμνο μαζι του πρεπει να σε κολλησε.....σε φιλησε μηπως???
fanisk Ιανουάριος 23, 2005 #270 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Δεν κολανε οι αμυγδαλες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........αλλα αποτον ftoot κολλανε.....! τοτε που πηγες να τον πετυχεις κ τελικα σε τραβηξε πισω απο τον θαμνο μαζι του πρεπει να σε κολλησε.....σε φιλησε μηπως??? λολ λολ λολ...δεν μπορω να μιλησω, να βηξω, να φωναξω...πικρα μεγαλη!! Τωρα ζαχαρωνω το νεο μου Fenix...
Shidokanjohn Ιανουάριος 23, 2005 #271 Ιανουάριος 23, 2005 Εγω παντως ειδα κατι "υποπτες κινησεις" πισω απο ενα θαμνο Βασιλη τωρα που το λες....:)
Samael Ιανουάριος 23, 2005 #272 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Εγω παντως ειδα κατι "υποπτες κινησεις" πισω απο ενα θαμνο Βασιλη τωρα που το λες....:) Οντως...η αχλαδια κουνιθηκε σε μια φαση
fanisk Ιανουάριος 23, 2005 #273 Ιανουάριος 23, 2005 Εσενα σε ξεχασα...Ευχαριστω τον Samael που με μετεφερε στο πεδιο με το αμαξι του!!
fanisk Ιανουάριος 23, 2005 #274 Ιανουάριος 23, 2005 ΔΗΛΩΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT:devil: :devil: Θελω μια μασκα... 82 δολλαρια απο αμερικη 98 ευρω απο Αγγλια.. Τι λετε??Ειναι πανεμορφη...απο τις πιο ομορφες που εχω δει!!
SLN Ιανουάριος 23, 2005 #275 Ιανουάριος 23, 2005 Παιδια περασαμε παρα πολυ ωραια. Χαρηκα που γνωρισα και καποιους απο σας απο κοντα...Μερικους τους γνωρισα απο "πολυ κοντα" μια που με βοηθησαν και στην "ενδυση" που ειχα καποια προβληματα με τα φερμουαρ...Επισης να ευχαριστησω το FanisK που σταθηκε "αρωγος και συμπαραστατης" (...τι μορφωση θεε μου!) στην προσπαθεια μου να φτασω στην ρενο στο ποταμι, αλλα και τον Samael για την μεταφορα στο πεδιο μαχης.
fanisk Ιανουάριος 23, 2005 #277 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Παιδια περασαμε παρα πολυ ωραια. Χαρηκα που γνωρισα και καποιους απο σας απο κοντα...Μερικους τους γνωρισα απο "πολυ κοντα" μια που με βοηθησαν και στην "ενδυση" που ειχα καποια προβληματα με τα φερμουαρ...Επισης να ευχαριστησω το FanisK που σταθηκε "αρωγος και συμπαραστατης" (...τι μορφωση θεε μου!) στην προσπαθεια μου να φτασω στην ρενο στο ποταμι, αλλα και τον Samael για την μεταφορα στο πεδιο μαχης. Τιποτα Σολων-ακο...(το υποκοριστικο δηλωνει κ τη μικρη σου ηλικια!!)Για θαμνους λεμε...για φερμουαρ λεμε....θα μας παρεξηγησουν οι επισκεπτες στο τελος!!
xylokastro Ιανουάριος 23, 2005 #278 Ιανουάριος 23, 2005 θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GoriLLakoS Ιανουάριος 23, 2005 #279 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Παιδια περασαμε παρα πολυ ωραια. Χαρηκα που γνωρισα και καποιους απο σας απο κοντα...Μερικους τους γνωρισα απο "πολυ κοντα" μια που με βοηθησαν και στην "ενδυση" που ειχα καποια προβληματα με τα φερμουαρ... Επισης να ευχαριστησω το FanisK που σταθηκε "αρωγος και συμπαραστατης" (...τι μορφωση θεε μου!) στην προσπαθεια μου να φτασω στην ρενο στο ποταμι, αλλα και τον Samael για την μεταφορα στο πεδιο μαχης. καλα,καλα....εμενα δεν χαιρεσαι καθολου που με γνωρισες δηλαδη????
Samael Ιανουάριος 23, 2005 #280 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης καλα,καλα....εμενα δεν χαιρεσαι καθολου που με γνωρισες δηλαδη???? Εγω να πω την αληθεια Βασιλακη με το που σε ειδα ξεραθηκα στα γελια!!Τον τυπο που κανει την διαφημιση της ΤΙΜ τι τον εχεις?? Iδιοι βρε αδερφε...!!! Αν κ μετα με απογοητευσες που δε με εστηλες το "προσωπο" με μπλε δοντι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.