Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από chill-out

Θελω να αναφερω οτι ενα ημουν ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ.....με ολα τα σεα μου και τα μεα μου (μασκα-θωρακα-και καμερα) ο DJ ALEX.....μου εριξε.

Μηπως πρεπει να γινει BAN....ετσι για παραδειγματισμο

ψεματα!!! εγω δεν εκανα ποτε κατι τετιο θα το διτε και στιν καμερα ειμαι αθωος

εγω ποτε δεν εριξα ουτε μια μπιλια σε κανεναν και πλιροσα τα λιγοτερα;)

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

:T:

Παιδιά, περάσαμε τέλεια, χάσατε όσοι δεν ήρθατε...

Ρίξαμε πολύ γέλιο, λασπωθήκαμε, συρθήκαμε, χρωματιστήκαμε :p :P κάναμε τις μελανιές μας, και γενικά ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Θα το ξανακάνουμε σίγουρα.

SPC ότι και να λες δεν ήσουν εκεί να θαυμάσεις ταλέντο :rofl:

παντος ηταν τελεια!!!

εχουμε πολυ καλους admins σκισανε και οι 2 ασχετο αν τουσ τρογαμε καθε φορα

χιχιχιχι

πολυ comando o ροοτ σε ενα μπανκερ κριμενοσ και τον βαραγαμε 5 και αφτος τον χαβα του να μας ριχνι

Σορρυ που δεν ηρθα να σας θαυμασω αλλα ξυπνησα... αργαμιση και εφυγα κατευθειαν για πειραια(μολις τωρα γυρισα). Παντως την επομενη φορα θα ειμαι εκει οπλισμενος αρκει να γινει κυριακη. Αμα δεν υπαρχει οπλο δεν υπαρχει προβλημα... θα φερω το αεροβολο. (μην ανησυχειτε δεν κανει μελανιες απλα ανοιγει τρυπες!) :devil:

Περασαμε πολύ καλα και γνωριστήκαμε και μερικοί μεταξύ μας :)

OK ηρθε η ώρα για μερικές φώτος (κανοντας κλικ πανω στα images ανοιγει το μεγαλο ~2MB):

pb-1.jpg

pb-2.jpg

Φάνη, Κώστα εαν θέλετε καντε edit να προσθέσετε ονόματα κλπ :p

Περάσαμε φοβερά, κάναμε σάλτους στα αγκάθια για να αποφύγουμε τα αντίπαλα πυρά και άλλα τέτοια ωραία. Την επόμενη φορά με δικές μας μπάλλες για να κάτσουμε κανένα 8ώρο :hehe:

Όσοι δεν ήρθατε χάσατε (και τα παϊδάκια).

Αρχική απάντηση από tasosmos

τελικα που πηγατε για μαμ?

σε μια ταβερνα ονοματι τζουμερκα πολυ καλη βρισκετε αναμεσα στην βαρυμπομπη και στουσ θρακομακεδονες

νταξει παιδες........το σκηνικο ηταν απιστευτο.ριξαμε το γελιο και δεν περιμενα οτι θα περναγαμε τοσο καλα.

αρκετα ακριβο χομπυ αλλα για μια φορα στο τοσο αξιζει...........

αν εχεις και τα γκαφρα για δικο σου εξοπλισμο και χρειαζεσαι μονο σφαιρες απο τα καλυτερα σκηνικα που εχω δει......α ρε τζωρτζη με τα κλοκαρισμενα σου...... :flag:

καταγγελω δημοσια των ρουτακο επειδη δεν μπορεσα ουτε μια φορα να τον πετυχω.....μας παραπλανησε με το ερπειν ενω ελεγε οτι θα κανει πικ νικ κατω απο ενα δεντρο(ξεχασα να φερω και τα προφιτερολια για να τον δελεασω) :hug:

επισης καταγγελω δημοσια και τον αγαπητο μεχρι σημερα Shido καθως ακολουθησε τακτικη (ρουφι-ρουφι και σπιουν-σπιουν) οταν σε ενα γυρο με σημαδευε στον πωπω(τελικα δεν μου ριξε) :tongue:

και ζηταω συγγνωμη δημοσια απο τον SwtosX καθως τον σκοτωσα με 2!!!!!σφαιρες σε μια στιγμη αδυναμιας του να κρατησει ισορροπια σε μια κατηφορια με λασπονερα.

(για τα πρακτικα η μια στο ποδι και η αλλη στην ανω κοιλιακη χωρα δεξιαν του υπογαστριου)

:red: :smoke: :red:

το κορυφαιο σκηνικο ηταν οταν σε συνεργασια με τον τρουπερ στριμωξαμε σε κατι θαμνους τον(georgeadams-swtosx-shidokanjohn.....δεν θυμαμαι με τις παλιομασκες) και πυροβολουσαμε ανελεητα.............οταν καποια στιγμη νομισαμε οτι τον χτυπησαμε εκεινος αρνηθηκε το χτυπημα λεγοντας οτι ειμαι οκ ακομα............η επομενη βολη του τρουπερ βρηκε τον ατυχο αντιπαλο στο αριστερο ματι και του εκανε μια πανεμορφη κιτρινη μουτσουνα απο το χρωμα:hehe::rofl::hehe:

απο την επομενη ειμαι και εγω μεσα! :) πορωθηκα! γεια σου ρε βουδα με τις ιδεες σου!

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

ρε ΤΡΟΟΡΕRAKO με την αρχοντομουτσουναρα μου δεν εχεις καμια:( :cry:

Αυτος πουστρωνει το κρεββατι ξερεις πως τον λενε ????

Εεε...λοιπον τετοιους δεν τους βγαζουμε φοτο :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από esdee

απο την επομενη ειμαι και εγω μεσα! :) πορωθηκα! γεια σου ρε βουδα με τις ιδεες σου!

η επόμενη φορά θα είναι ΠΟΛΥ σύντομα...;)

επίσης ψάχνοντας στα σμάιλις βρήκα τον tzwrtzi τη στιγμή που του έκανα headshot -->:tw:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.