Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc

μιας και είδα ότι σε στενοχώρησα με το προηγούμενό μου ποστ, να σε ρωτήσω κάτι;

ζυγός αριθμός??????

δεν ξέρεις να μετράς ή δεν έχεις δει από κοντά τον Root (ή μήπως νομίζεις ότι 2-3 μέρες αμυγδαλές είχαν κάποιο σοβαρό αποτέλεσμα); :hehe:

ΈΛΕΟΣ, το χόντρυνες τώρα :rofl:

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 19:54]

ΈΛΕΟΣ, το χόντρυνες τώρα :rofl:

το χόντρυνα;

λες ε;

χίλια συγνώμη, δεν ήθελα να ξεπεράσω τα όρια (παρασύρθηκα από τις απαιτήσεις του κοινού - βασικά ήμουν έτοιμος να την κάνω αλλά ο Βούδας με φώναξε για encore :D )

Τζωρτζη αν το ARMOTECH σου ειναι "αχρηστο" αυριο, μπορω να το χρησιμοποιησω εγω...να μη χανει και την φορμα του!!!

Αυριο εγω και ο YDInopoulos στις 9 το πρωι στο μετρο του Ν.Κοσμου...παιρνουμε απο Κηφισσια τον DJ ALEXXX και ερχομαστε!!

Τζωρτζη παρε με στην ομαδα σου! Χαχαχαχ!!!

Αρχική απάντηση από Voudas

οπότε η λίστα είναι:

Voudas

Djd

Rootx

shido

georgeadams

sotosx

vasilis

FanisK

Titos

Chill-out

D.J.AleXXX_gr

Trooper

Samael

SLN

Τζώρτζης

Τάσος(Τζώρζτης bro με ερωτηματικό..)

14+2 με δικά τους όπλα... (θα μας θερίσει το fenix??). ζυγός αριθμός, μια χαρά...

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Τζωρτζη αν το ARMOTECH σου ειναι "αχρηστο" αυριο, μπορω να το χρησιμοποιησω εγω...να μη χανει και την φορμα του!!!

Αυριο εγω και ο YDInopoulos στις 9 το πρωι στο μετρο του Ν.Κοσμου...παιρνουμε απο Κηφισσια τον DJ ALEXXX και ερχομαστε!!

Τζωρτζη παρε με στην ομαδα σου! Χαχαχαχ!!!

:p:P:P

Θα στο προσεχω βρε!!

Αυριο θελω να ειμαι με τη δικη σου ομαδα...καλυτερα να μου ριχνουν οι n00bs παρα οι pro's...

Οι αρχαριοι ισως να μη με πετυχουν!!

λολ λολ λολ...

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 17:51]

Ο νεος ειναι ωραιος και με γρηγοροτερα αντανακλαστικα...

Ok παιδια. Εγω ειμαι μεσα για 50-50 με τον fragma. Δεν ειναι και εποχες για αλογιστα εξοδα...

Με 15 ευρακια...ειναι οτι πρεπει. Τα υπολοιπα 85 θα μας τα φαει ο Bill... :whistling

και ο παλιος ειναι αλλιως με καλυτερα μυαλα....εγω ειμαι οκ τελικα για αυριο στις 9:30 ρενο..........θα ερθω με τον σαμαελ.

αγαπητε σολωνα σαν μικροτερος σου παραδιδω το βαπτισμα του πυρος για αυριο και θα παιξω 2ος..........λοιπον παιδακια πιστευω να γινει χαμος αυριο..........:jump1: :snap: :jump1:

και μετα οι χαμενοι κερνανε φαγοποτι:drool: :beer: :drool:

Οκ ...δλδ εγω δεν εχω να παρω κανενα...οποτε κανονιζω μονος μου.....!

ΣΩΣΤΑ ?......εκτος αν ειναι να παρω καποιον και δεν το ξερω. :)

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 22:31]

Αυριο δε θα μπορέσω να ακολουθήσω στο φαγοπότι... Ελπίζω να μη με τιμωρήσετε για αυτό... :D:p

κλαιν μαην.............θα αναλαβω εγω παρεα με ρουτακο:innocent:

:hehe:

Παιζει να ερθω και εγω καμια βολτα αν ξυπνησω. Προβλημα με τη μεταφορα δεν υπαρχει... θα ερθω με τα ποδια αμα ειναι. :cool: (χωρις πλακα)

Αρχική απάντηση από tasosmos [Σήμερα, στις 23:41]

Παιζει να ερθω και εγω καμια βολτα αν ξυπνησω. Προβλημα με τη μεταφορα δεν υπαρχει... θα ερθω με τα ποδια αμα ειναι. :cool: (χωρις πλακα)

οποτε εχεις να μας προτεινεις και καλες ταβερνες εκει κοντα:drool:

αν και ξερω μια ξυλινη που εχει και μεγαλο μπαλκονι με θεα την παρνηθα.........Παρασκευας νομιζω λεγεται:confused:

Αρχική απάντηση από greekfragma

οποτε εχεις να μας προτεινεις και καλες ταβερνες εκει κοντα:drool:

αν και ξερω μια ξυλινη που εχει και μεγαλο μπαλκονι με θεα την παρνηθα.........Παρασκευας νομιζω λεγεται:confused:

καντίνα μου μυρίζει αυτό το όνομα :D

μονο καντινα δεν ειναι..........αν το λεω σωστα το ονομα ειναι απο τις πιο καλες ταβερνες στην παρνηθα αλλα τσιμπαει λιγο η λυπητερη................θα ρωτησω να ειμαστε σιγουροι τι παιζει.....

Αρχική απάντηση από greekfragma

μονο καντινα δεν ειναι..........αν το λεω σωστα το ονομα ειναι απο τις πιο καλες ταβερνες στην παρνηθα αλλα τσιμπαει λιγο η λυπητερη................θα ρωτησω να ειμαστε σιγουροι τι παιζει.....

Α νόμιζα πως εννοούσες τη καντίνα που υπάρχει πριν τα διόδια και ο τυπάς λέγεται παρασκευάς:confused::blink: :whistling :D

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 00:35]

πάντως φέρτε κανα νεράκι, δεν παίζει καντίνα στο πεδίο...

παιζει ομως κατι αλλο............ή ειμαστε καταδρομεις ή δεν ειμαστε:fight:

post-596-1416071576,4603_thumb.jpg

Εκει θα παιξουμε?????:p

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ VGA ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΤΕ...ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΓΙ ΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....!ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.