Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

κριμα ρε παρη......και σε περιμεναμε αθηνα..........νεξτ ταημ......θα ψησω βαλ και λοιπους να κατεβειτε πακετο καμαρια......:jump1:

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Οκ εγω ειμαι μεσα! Πλεον το μονο που με κραταει μακρια σας ειναι το...πρωινο ξυπνημα!! Ακου 10 το πρωι.... Πακετο...

Να κανω ενα μικρο πολλλλλλ?? Ποσοι απο αυτους που θα ερθουν 100% θα ειναι ... κερκιδα?? Να εχω και καποιον να πω μια κουβεντα δηλαδη...

Μην καθομαι 10-12 το πρωι με την ψ... στο στομα απο το κρυο στα δαση της Κηφισιας να βλεπω paintball...

Χωρίς τον Πάρη (γμτ) είμαστε 15... τα όπλα είναι 15 οπότε δεν χωράει άλλος, αλλά καλό ήταν να έβρισκε κάποιος που θα έρθει από φίλο για να έρθει κ ο SLN να είμαστε 16. ΕΠίσησ όσοι έρθουν για κερκίδα ίσως είναι λογικό να μην έρθουν από τις 10 μιας και θα παίζουμε κάμποσες ώρες...

Voudas

Djd

Rootx

shido

georgeadams

sotosx

mischeif

vasilis

FanisK

Titos

Chill-out

D.J.AleXXX_gr

Trooper

Samael

Ydinopoulos

Αρχική απάντηση από Voudas

θα παίζουμε κάμποσες ώρες...

Kαλα....εγω θα σας ριχνω κ ας με εχετε σκοτωσει.....:p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Kαλα....εγω θα σας ριχνω κ ας με εχετε σκοτωσει.....:p

δεν το κατάλαβα αλλά αν υποθέσω ότι εννοείς ότι θα βγεις νωρίς, δεν είναι έτσι μιας κ υπάρχουν διάφοροι τρόποι παιχνιδιού κ διάφοροι κανόνες ως προς τί γίνεται όταν την φας... ή φεύγεις μέχρι να τελειώσει ο "γύρος" (τώρα θα το κάνει quote ο spc κ θα πει ότι θα τελειώσει γρήγορα γιατί θα τον φάει ο root:P) και να νικήσει μια ομάδα (και μετά πάλι όλοι μέσα) είτε υπάρχει ποινή εξόδου για 10 πχ λεπτά στον παίχτη...

επίσης φέρτε ρούχα να αλλάξετε μετά (παρόλλο που λογικά θα μαζ δωθούν παραλλαγές ή κάτι άλλο) διότι φαντάζομαι δε θα θέλετε να λερώσετε τα αυτοκίνητά σας ή αυτών που θα σας μεταφέρουν... άνετα ρούχα από μέσα 2-3 στρώματα για το κρύο και την απορρόφηση των χτυπημάτων... και αν βρείτε και βαμβακερά λεπτά γάντια...

Αρχική απάντηση από Voudas

(τώρα θα το κάνει quote ο spc κ θα πει ότι θα τελειώσει γρήγορα γιατί θα τον φάει ο root:P) και να νικήσει μια ομάδα (και μετά πάλι όλοι μέσα) είτε υπάρχει ποινή εξόδου για 10 πχ λεπτά στον παίχτη...

Πιστός στο - quote - ραντεβού μου και δεδομένης της αδυναμίας μου να παρεβρεθώ αύριο πρωί, δίνω ευχή και κατάρα σε όλους τους συμμετέχοντες να προστατεύσουν πάση θυσία τον φίλο Root για τους κάτωθι λόγους:

1. Το μικρούλι μου έχει τις αμυγδαλές του απ ότι έμαθα.

2. 10 am είναι πολύ νωρίς και δεν ξέρω αν θα σας έχει έρθει φαγωμένο

3. (και σημαντικότερο): Αφού δεν μπορώ να τον πυροβολήσω εγώ δεν πρέπει να μπορεί κανένας!

:D

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 09:57]

Μην καθομαι 10-12 το πρωι με την ψ... στο στομα...

Χμ... Χανω ενδιαφερουσες φασεις ρε γμτ...

Παντως ειστε τυχεροι που δε σκαει μυτη ο Unstoppable, με τοση εμπειρια στο UT σας εχει κανονικα

(+ οτι δε θα μπορειτε να τον πετυχετε ουτε απο το μισο μετρο...)

Αρχική απάντηση από Chosen

(+ οτι δε θα μπορειτε να τον πετυχετε ουτε απο το μισο μετρο...)

Γιατιιιιιιιι?Εχει ικανοτητα stealth???Επαιζε κ πολυ commandos???:p

Μπα, πως να το πω... δεν έχει επιφάνεια ... :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

Φαντάσου δηλ. τον Root......E, καμία σχέση!

:hmm: :hmm:

Αρχική απάντηση από spc

Φαντάσου δηλ. τον Root......E, καμία σχέση!

:hehe: :hehe: :hehe:

O Δαβιδ κ ο Γολιαθ?????:p

Eεεεπ θα κανω αναφορα στον διαχειριστη (Αρτεμης Ματσας jr) και θα σας μπαναρει ολους ο τουμπανος-mod!!! Μην παρεκτρεπεστε!!

Εεεε βασικα επειδη με βαλατε σε σκεψεις... Δηλαδη οσοι σκασουνε 10 το πρωι θα παιξουνε ολοι αρα θα το δαγκωσω μονος μου (απο το κρυο ρε Πετρο-σορρυ αν σε "εξιταρα" χωρις λογο). Δεν θα παιζει κανας για παρεα να δαγκωνουμε ο ενας του αλλουνου (απο το κρυο ρε Πετρο). Ταπα ειναι οτι θα με φορτωσει ο Γιαννης στην καροτσα για τζαμπε μεταφορα οποτε δεν λεει να μην εκμεταλλευτω το δωρεαν τρανσπορτεησιον.

Δεν παίζει να κάνουμε αλλαγές? πχ, αν τα σετ διαρκούν 40λεπτα, δεν μπορεί να κάνουμε αλλαγή στο 40λεπτο και να βγω εγώ πχ και να μπει ο SLN ?

τον χώρο δεν το ξέρω να πω κατά πόσο θα έχετε και ορατότητα του τί συμβαίνει καθώς δεν πάμε για speedball που παίζεται σε κλειστό χώρο σαν 2 5x5 γήπεδα. Θα παίξουμε στο "δάσος"...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...

σλν.........θα σ αφησω να δαγκωσεις λιγο και απο το δικο μου.....μαλλον θα ερθω απο το πρωι κερκιδα..................:hug:

παιδια παιζει να εχω και αυτοκινητο.........το βραδυ θα ξερω σιγουρα........θα ξεκινησω απο κεντρο κοντα στο μπουρναζι και θα ανεβω εθνικη........οποιον βολευει η διαδρομη μου το λεει.....

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:57]

να βγω εγώ πχ να πεταχτώ να τισμπήσω κάτι και να μπει ο SLN?

Δεν παίζει να κάνουμε αλλαγές? πχ, αν τα σετ διαρκούν 40λεπτα, δεν μπορεί να κάνουμε αλλαγή στο 40λεπτο και να βγω εγώ πχ και να μπει ο SLN ?

φαντάζομαι πως ναι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.