fanisk Ιανουάριος 19, 2005 #141 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Αμα παω στον Φανη...χωραω κ εγω??? Αχουυυυ....θα ειμαστε τα 2 μας διπλα-διπλα??λολ πολυ λολ
spc Ιανουάριος 19, 2005 #142 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Αχουυυυ....θα ειμαστε τα 2 μας διπλα-διπλα?? λολ πολυ λολ τα μικρά στο πίσω κάθισμα παρακαλώ Α! να θυμηθείτε να πάρετε και αυτά τα ειδικά καθισματάκια για τα μωρά που βάζουν στα αυτοκίνητα! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: (πάντα φιλικά φίλτατοι Bill και Φάνη :daisy: )
YDinopoulos Ιανουάριος 19, 2005 #143 Ιανουάριος 19, 2005 Ισως να ερθω κ εγω. Θα ξερω στανταρντ σε λιγο..... Ρουχα δικα μας θα βαλουμε?
greekfragma Ιανουάριος 19, 2005 #144 Ιανουάριος 19, 2005 εμεις οι υπολοιποι που δεν προλαβουμε για συμμετοχη να μας εχετε στανταρ μεσα για το τραπεζι με τα κοψιδια προσφορα των νικητων του αγωνα.........:tongue: απαγορευονται τα σκοπιμα φιλικα πυρα για να γλιτωσετε την λυπητερη:tongue:
fanisk Ιανουάριος 19, 2005 #145 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc τα μικρά στο πίσω κάθισμα παρακαλώ Α! να θυμηθείτε να πάρετε και αυτά τα ειδικά καθισματάκια για τα μωρά που βάζουν στα αυτοκίνητα! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: (πάντα φιλικά φίλτατοι Bill και Φάνη :daisy: ) :p :p :D :hehe: Αφου ξερεις ποσο σε εκτιμω κ δεν παρεξηγιεμαι... ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΛΕΣ "ΦΑΝΗ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ "BILL":fight: :fight: :fight: :fight: :fight:
fanisk Ιανουάριος 19, 2005 #146 Ιανουάριος 19, 2005 Παιδες μια παρατηρηση(?) αν δεν κανω λαθος δηλωσαμε ποιοι μπορουμε 100%...αλλα για παραδειγμα ο xylokastro αν δεν ερθει(τα λεγαμε στο MSN, και μου ειπε πως υπαρχει περιπτωση να μην ερθει...), καποιος αλλος θα χασει το παιχνιδι...οποτε καλο θα ηταν μεχρι αυριο να κανουμε μια σουμα με οσους ειναι 100% σιγουροι πως θα ερθουν!!Τι λετε?????
voudas Ιανουάριος 19, 2005 Author #147 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Παιδες μια παρατηρηση(?) αν δεν κανω λαθος δηλωσαμε ποιοι μπορουμε 100%...αλλα για παραδειγμα ο xylokastro αν δεν ερθει(τα λεγαμε στο MSN, και μου ειπε πως υπαρχει περιπτωση να μην ερθει...), καποιος αλλος θα χασει το παιχνιδι...οποτε καλο θα ηταν μεχρι αυριο να κανουμε μια σουμα με οσους ειναι 100% σιγουροι πως θα ερθουν!!Τι λετε????? μα έχω τέτοια λίστα και ο ξυλόκαστρο δεν είναι μέσα...VoudasDjdRootxshidogeorgeadamssotosxmischeifvasilisFanisKTitosChill-outD.J.AleXXX_grPGMTrooperVagouridisSamaelσήμερα έπαιρνα τηλ το παλικάρι της πίστας και δεν τον έβρισκα... ελπίζω να του μιλήσω αύριο...
RootX Ιανουάριος 19, 2005 #148 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Voudasερώτηση, είναι κάποιος στη λίστα κάτω από 15??? root εσύ??:P Τυχερός είμαι, παρασκευή βράδυ μπαίνω στα 16
greekfragma Ιανουάριος 19, 2005 #149 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 23:19] Τυχερός είμαι, παρασκευή βράδυ μπαίνω στα 16 16 τι......................κακιες:devil: κοιταχτε να βγαλετε καλες 8αδες ωστε να πεσει τρελο γελιο.........ολοι οι υπολοιποι θα ειμαστε με ψηφιακες στις κερκιδες για τα ντοκουμεντα:whistling
YDinopoulos Ιανουάριος 19, 2005 #150 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma....ψηφιακες ................ Και φωτογραφικες αλλα και βιντεοκαμερες.......:devil:
SLN Ιανουάριος 19, 2005 #151 Ιανουάριος 19, 2005 Ρε καλοπαιδα... Πες οτι σπαει ο διαολος το ποδαρι του και ερχομαι, υπαρχει καμμια διευκολυνση μεταφορικου περιεχομενου. Ευκαιρει να με φορτωσει κανεις στην καροτσα να με παει? Να βαλω αγγελια "Ζητειται θεση σε αυτοκινητο για paintball" pm me??
YDinopoulos Ιανουάριος 19, 2005 #152 Ιανουάριος 19, 2005 Εγω παντως μεχρι στιγμης, εγω 4 θεσεις κενες.....Γλυφαδα μενω, οποτε οποιος θελει ας το πει.Κωστα βαλε στους 100% σιγουρους.......
Samael Ιανουάριος 19, 2005 #153 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ρε καλοπαιδα... Πες οτι σπαει ο διαολος το ποδαρι του και ερχομαι, υπαρχει καμμια διευκολυνση μεταφορικου περιεχομενου. Ευκαιρει να με φορτωσει κανεις στην καροτσα να με παει? Να βαλω αγγελια "Ζητειται θεση σε αυτοκινητο για paintball" pm me?? Eλα εσυ κ θα τα βρουμε...
Qlim4X Ιανουάριος 19, 2005 #154 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εγω παντως μεχρι στιγμης, εγω 4 θεσεις κενες.....Γλυφαδα μενω, οποτε οποιος θελει ας το πει.Κωστα βαλε στους 100% σιγουρους....... παιζει να με παρεις απο κηφιασια γιατι δεν εχω μεταφορικο εκτος απο ταξι???
YDinopoulos Ιανουάριος 19, 2005 #155 Ιανουάριος 19, 2005 Κανενα προβλημα, αρκει καπου ευκολα, γιατι δεν εχω πατησει ποτε Β.Π. (οχι οτι εχω κομπλεξ κ τετοια,ε !)
Qlim4X Ιανουάριος 19, 2005 #156 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Κανενα προβλημα, αρκει καπου ευκολα, γιατι δεν εχω πατησει ποτε Β.Π. (οχι οτι εχω κομπλεξ κ τετοια,ε !) λοιπον κηφισια αν ξερεις εκει που ειναι τα μακντοναλτς στιν γονια.και θα σε παω μετα εγω στο παιδιο γιατι εχω παει παμπολες φορες
YDinopoulos Ιανουάριος 19, 2005 #157 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr λοιπον κηφισια αν ξερεις εκει που ειναι τα μακντοναλτς στιν γονια.και θα σε παω μετα εγω στο παιδιο γιατι εχω παει παμπολες φορες Δεν εχω πατησει ποτε ειπα βρε. (Εχεις MSN ??? Aν ναι, κανε με Add...YDinopoulos@Hotmail.com )
chill-out Ιανουάριος 19, 2005 #158 Ιανουάριος 19, 2005 get this just in case ......... yiannisf3@hotmail.com
voudas Ιανουάριος 20, 2005 Author #159 Ιανουάριος 20, 2005 λοιπόν, υπάρχουν 15 διαθέσιμα όπλα για το σάββατο τελικά...VoudasDjdRootxshidogeorgeadamssotosxmischeifvasilisFanisKTitosChill-outD.J.AleXXX_grTrooperVagouridisSamaelYdinopoulosείμαστε 16... ψάχνωνα βρω κάποιον να φέρει όπλο από φίλο κλπ για να μην υπάρξει πρόβλημα... για άλλον πέρα από αυτούς που αναφέρονται, αν δεν έχει όπλο λογικά δε γίνεται...παρακαλώαν κάποιος έχει υποψίες ότι δεν μπορεί μην κρατάει θέση από άλλον που μπορεί σίγουρα...
Vagouridis Ιανουάριος 20, 2005 #160 Ιανουάριος 20, 2005 Παιδια ακυρος εγω , εχουμε απογραφη στην εταιρεια....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.