Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Αμα παω στον Φανη...χωραω κ εγω???

Αχουυυυ....θα ειμαστε τα 2 μας διπλα-διπλα??

λολ πολυ λολ

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fANiS_K

Αχουυυυ....θα ειμαστε τα 2 μας διπλα-διπλα??

λολ πολυ λολ

τα μικρά στο πίσω κάθισμα παρακαλώ :p

Α! να θυμηθείτε να πάρετε και αυτά τα ειδικά καθισματάκια για τα μωρά που βάζουν στα αυτοκίνητα! :p

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

(πάντα φιλικά φίλτατοι Bill και Φάνη :daisy: )

εμεις οι υπολοιποι που δεν προλαβουμε για συμμετοχη να μας εχετε στανταρ μεσα για το τραπεζι με τα κοψιδια προσφορα των νικητων του αγωνα.........:tongue:

απαγορευονται τα σκοπιμα φιλικα πυρα για να γλιτωσετε την λυπητερη:tongue:

Αρχική απάντηση από spc

τα μικρά στο πίσω κάθισμα παρακαλώ :p

Α! να θυμηθείτε να πάρετε και αυτά τα ειδικά καθισματάκια για τα μωρά που βάζουν στα αυτοκίνητα! :p

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

(πάντα φιλικά φίλτατοι Bill και Φάνη :daisy: )

:p :p :p :p :D :D :D:hehe: :hehe: :hehe:

Αφου ξερεις ποσο σε εκτιμω κ δεν παρεξηγιεμαι...

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΛΕΣ "ΦΑΝΗ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ "BILL":fight: :fight: :fight: :fight: :fight:

Παιδες μια παρατηρηση(?) αν δεν κανω λαθος δηλωσαμε ποιοι μπορουμε 100%...αλλα για παραδειγμα ο xylokastro αν δεν ερθει(τα λεγαμε στο MSN, και μου ειπε πως υπαρχει περιπτωση να μην ερθει...), καποιος αλλος θα χασει το παιχνιδι...οποτε καλο θα ηταν μεχρι αυριο να κανουμε μια σουμα με οσους ειναι 100% σιγουροι πως θα ερθουν!!

Τι λετε?????

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Παιδες μια παρατηρηση(?) αν δεν κανω λαθος δηλωσαμε ποιοι μπορουμε 100%...αλλα για παραδειγμα ο xylokastro αν δεν ερθει(τα λεγαμε στο MSN, και μου ειπε πως υπαρχει περιπτωση να μην ερθει...), καποιος αλλος θα χασει το παιχνιδι...οποτε καλο θα ηταν μεχρι αυριο να κανουμε μια σουμα με οσους ειναι 100% σιγουροι πως θα ερθουν!!

Τι λετε?????

μα έχω τέτοια λίστα και ο ξυλόκαστρο δεν είναι μέσα...

Voudas

Djd

Rootx

shido

georgeadams

sotosx

mischeif

vasilis

FanisK

Titos

Chill-out

D.J.AleXXX_gr

PGM

Trooper

Vagouridis

Samael

σήμερα έπαιρνα τηλ το παλικάρι της πίστας και δεν τον έβρισκα... ελπίζω να του μιλήσω αύριο...

Αρχική απάντηση από Voudas

ερώτηση, είναι κάποιος στη λίστα κάτω από 15??? root εσύ??:p:P

Τυχερός είμαι, παρασκευή βράδυ μπαίνω στα 16 :rofl:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 23:19]

Τυχερός είμαι, παρασκευή βράδυ μπαίνω στα 16 :rofl:

16 τι......................κακιες:devil:

κοιταχτε να βγαλετε καλες 8αδες ωστε να πεσει τρελο γελιο.........ολοι οι υπολοιποι θα ειμαστε με ψηφιακες στις κερκιδες για τα ντοκουμεντα:whistling

Ρε καλοπαιδα... Πες οτι σπαει ο διαολος το ποδαρι του και ερχομαι, υπαρχει καμμια διευκολυνση μεταφορικου περιεχομενου. Ευκαιρει να με φορτωσει κανεις στην καροτσα να με παει?

Να βαλω αγγελια "Ζητειται θεση σε αυτοκινητο για paintball" pm me??

Εγω παντως μεχρι στιγμης, εγω 4 θεσεις κενες.....Γλυφαδα μενω, οποτε οποιος θελει ας το πει.

Κωστα βαλε στους 100% σιγουρους.......

Αρχική απάντηση από SLN

Ρε καλοπαιδα... Πες οτι σπαει ο διαολος το ποδαρι του και ερχομαι, υπαρχει καμμια διευκολυνση μεταφορικου περιεχομενου. Ευκαιρει να με φορτωσει κανεις στην καροτσα να με παει?

Να βαλω αγγελια "Ζητειται θεση σε αυτοκινητο για paintball" pm me??

Eλα εσυ κ θα τα βρουμε... ;)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εγω παντως μεχρι στιγμης, εγω 4 θεσεις κενες.....Γλυφαδα μενω, οποτε οποιος θελει ας το πει.

Κωστα βαλε στους 100% σιγουρους.......

παιζει να με παρεις απο κηφιασια γιατι δεν εχω μεταφορικο εκτος απο ταξι???

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Κανενα προβλημα, αρκει καπου ευκολα, γιατι δεν εχω πατησει ποτε Β.Π. (οχι οτι εχω κομπλεξ κ τετοια,ε !)

λοιπον κηφισια αν ξερεις εκει που ειναι τα μακντοναλτς στιν γονια.και θα σε παω μετα εγω στο παιδιο γιατι εχω παει παμπολες φορες;)

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

λοιπον κηφισια αν ξερεις εκει που ειναι τα μακντοναλτς στιν γονια.και θα σε παω μετα εγω στο παιδιο γιατι εχω παει παμπολες φορες;)

Δεν εχω πατησει ποτε ειπα βρε.

(Εχεις MSN ??? Aν ναι, κανε με Add...YDinopoulos@Hotmail.com )

λοιπόν, υπάρχουν 15 διαθέσιμα όπλα για το σάββατο τελικά...

Voudas

Djd

Rootx

shido

georgeadams

sotosx

mischeif

vasilis

FanisK

Titos

Chill-out

D.J.AleXXX_gr

Trooper

Vagouridis

Samael

Ydinopoulos

είμαστε 16... ψάχνωνα βρω κάποιον να φέρει όπλο από φίλο κλπ για να μην υπάρξει πρόβλημα... για άλλον πέρα από αυτούς που αναφέρονται, αν δεν έχει όπλο λογικά δε γίνεται...

παρακαλώαν κάποιος έχει υποψίες ότι δεν μπορεί μην κρατάει θέση από άλλον που μπορεί σίγουρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.