Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από chill-out

SCHOOL BUS εδω ...ξεκιναω απο πετρουπολη οποιος θελει ας μου πει.

Μετρο βολευει Περιστερι η Πλ.Αττικης.....

Ανθουπολη εδω!! Μια κατηφορα δρομος εισαι μακρια...

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Εγω θα ειμαι παρασκευη ξημερωματα αθηνα.Οποτε σαβατο πρωι θα ειμαι ετοιμος.Μετα χαλαρα πρεπει να παιξει φραπα και φαγητο μην $*(#&^#$ .

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Εγω θα ειμαι παρασκευη ξημερωματα αθηνα.Οποτε σαβατο πρωι θα ειμαι ετοιμος.Μετα χαλαρα πρεπει να παιξει φραπα και φαγητο μην $*(#&^#$ .

Kαλος να μας ερθεις λοιπον Νονε :D

Εννοητε φραπα κ μασα μετα ;)

μεσα και εγω!!!!!!μπορω να ερθω απο το Ξυλοκαστρο ΧΑΛΑΡΑ , samael , και εγω θελω να βλεπω τον rootx και το spc να κυνηγιουνται!!!!

Αρχική απάντηση από xylokastro

samael , και εγω θελω να βλεπω τον rootx και το spc να κυνηγιουνται!!!!

Aν κ τους βλεπω σε κανενα δεντρο απο κατω να στρωνουν πικ-νικ..... :hehe: :hehe:

ΜΑΜΩ την ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ......................μακαρι να μπορεσω......πεμπτη παρασκευη θα ξερω........αν δεν προλαβω θα ερθω σιγουρα για τα κοψιδια.:hehe:

Voudas

Djd

Rootx

shido

georgeadams

sotosx

mischeif

vasilis

FanisK

Titos

Chill-out

D.J.AleXXX_gr

PGM

Trooper

Vagouridis

Samael

Spc (?)

Tzwrtzis (?)

Παιδιά χωρίς τα 2 ερωτηματικά είμαστε ήδη 16... έχω κλείσει για 16... θα ξαναμιλήσω με το παλικάρι αύριο και σας ξαναλέω τί γίνεται...

sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση από την πλευρά μου (απογογοητέυεται και το κοινό της μονομαχίας μου με τον Root :D ) αλλά είναι ζόρικα τα πράγματα το Σάββατο το πρωί....

προσπαθώ να ξεκαθαρίσω μέχρι το βράδυ....

ρε παιδιά έχω δώσει 5-6 λινκς που έχουν ΠΛΗΘΟΣ INFO... όλα αναφέρονται... ούτε εγώ έχω ξαναπάει οπότε δεν έχω εμπειρία...

παρόλλο που θα μας δώσουν απότι είδα φόρμα, καλό είναι να φοράτε άνετα ρούχα που δε σας νοιάζει να λερώσετε... αθλητικά παλιά παπούτσια ή μποτάκια... επίσης όσο πιο πολλά στρώματα ρούχων τόσο λιγότερος πόνος... λολ

ερώτηση, είναι κάποιος στη λίστα κάτω από 15??? root εσύ??:p:P

Πωωωω...θα ηθελα να ερθω με τα Shox αλλα φοβαμαι πως θα λερωθουν...και ειναι σπαστικο να περπατας με μποτακια!!

Εγω ειμαι κλεισμενα 16...

Αρχική απάντηση από chill-out

fanis_k..............οκ !! Θα μιλησουμε στο τηλ.

Μπορω αλλους 2.

Αμα παω στον Φανη...χωραω κ εγω???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.