Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Αν τυχον ειμαι Αθενς το Σ/Κ παιζει να ερθω. :) Απο οτι βλεπω ειναι και στου διαολου τη μανα απο το Παγκρατι, οποτε θα δειξει... Κανενα γηπεδο πισω απο την... ομονοια δεν υπαρχει???

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Κανενα γηπεδο πισω απο την... ομονοια δεν υπαρχει???

υπήρχε ένα πάνω στην πλατεία αλλά το κλείσανε γιατί βαριόντουσαν να καθαρίζουν τον Δρομέα μετά από κάθε παιχνίδι :p

Δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό όμως, και κάτι αλλοδαποί μαζεύονται και παίζουνε τα βράδια.

Υπάρχει βέβαια κάποιος ανεξέλεγκτος πλουραλισμός στον οπλισμό.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό όμως, και κάτι αλλοδαποί μαζεύονται και παίζουνε τα βράδια.

Υπάρχει βέβαια κάποιος ανεξέλεγκτος πλουραλισμός στον οπλισμό.

κορυφαίο!

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ανοίγει σε 2 βδομάδες ένα πολύ ωραίο στην κηφισιά;) καινούριο οπότε θα είναι jet;)

στο θέμα μας...

ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/1 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΔΩ: http://www.paintballhellas.com/Topothesia.html

θα επικοινωνήσουμε και απευθείας μεταξύ μας όσοι γνωριζόμαστε για το πώς θα πάμε... αν κάποιος έχει πρόβλημα ας το γράξει εδώ μήπως εξυπηρετηθεί από άλλα αυτοκίνητα...

θα στείλω και πμ σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή για να σιγουρέψουμε τα άτομα...

ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ 16 ΑΤΟΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΕΘΕΙ... ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ 16ΑΔΑ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΤΥΧΩΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩς ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ..

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΦΩΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Εεεεεεεεει παιδια....εμενα ποιος μπορει να με παρει με το αμαξι του αν δεν ειναι προβλημα αμα ειναι μακρια απο την αθηνα μιας κ δεν οδηγω.....:(:o :o

λοοοοολ....με διαφορα κλασματων με περασες...!χε!χε!

Απο τιμη πως παει ο εξοπλισμος???

Κ ΞΑΝΑΔΗΛΩΝΩ ΜΕΣΑ....!χε!χε!:D

vouda και εγω μεσα μιας και μενο σχετικα κοντα.!!! !!! !!!

εχω ενα προβλημα ομως. αν μπορει καποιος να με παρει απο κηφισια με αμαξι και να παμε παρεα γιατι δεν εχω μεσο εκτοας αν ερθω με ταριφα:o

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ποιο καλο παιδακι μπορει να με παραλαβει απο οποιο μετρο τον βολευει και να παμε μαζι??

ελα μεχρι την κηφισια αν μπορεις και μετα να μας παραλαβει καποιος απο εκει αν μπορει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.