Jump to content

Τhe Lab PAINTBALL??? (5th time) 23/2/08

voudas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είμαι πολύ περήφανος με την ιδεούλα μου:hehe: :hehe: :hehe:

Κανονίζουμε για κανένα ομαδικό paintball? υπάρχουν εντός Αττικής κάμποσα, αν κάποιος έχει εμπειρία λέει που είναι καλά κλπ...

όλο λέω να κανονίσω να πάω αλλά δε βρίσκω άτομα...

κανένα AMD vs INTEL δε θα με χάλαγε!!!:T::boxed:

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Δεν ειναι κακο...

Αλλα τωρα δεν εχω χρονο δυστυχως.

Παντως ειναι λιγακι ακριβα. Καπου 30 το ατομο.

ενική τιμή εισόδου για μία μέρα: 8 Ευρώ.

Ισχύει για όσους όλους, ακόμη και όσους έχουν ολοκληρωμένο δικό τους εξοπλισμό δηλαδή δικιά τους μάσκα και μαρκαδόρο. Μπορείτε να παίξετε σε όλες τις πίστες του Club.

Ενοικίαση εξοπλισμου : 6 Ευρώ

Περιλαμβάνει μαρκαδόρο και τάπα,μάσκα ,ζώνη με γεμιστήρες και προστατευτικό περιλαίμιο.

100 Μπίλιες : 5 Eυρώ

Ειδικά πακέτα-προσφορές

All Day:30 Ευρώ,περιλαμβάνει ενοικίαση εξοπλισμού και 400 μπίλιες. Αρκετές για μια μέρα συνεχών eliminations!

Paintball Master : 38 Ευρώ,περιλαμβάνει ενοικίαση εξοπλισμού και 600 μπίλιες. Για όσους διαθέτουν πλουραλισμό στο παιχνίδι τους!

Insane Mode: 55 Ευρώ,περιλαμβάνει ενοικίαση εξοπλισμού και 1000 μπίλιες. Για όσους θέλουν να κυριαρχήσουν πραγματικά στο παιχνίδι της ημέρας!

Αρχική απάντηση από Voudas

Είμαι πολύ περήφανος με την ιδεούλα μου:hehe: :hehe: :hehe:

Κανονίζουμε για κανένα ομαδικό paintball? υπάρχουν εντός Αττικής κάμποσα, αν κάποιος έχει εμπειρία λέει που είναι καλά κλπ...

όλο λέω να κανονίσω να πάω (δεν έχω πάει ποτέ) αλλά δε βρίσκω άτομα...

κανένα AMD vs INTEL δε θα με χάλαγε!!!:T::boxed:

Μετα απο κατι προτασεις για φαγητο που εχεις κατα καιρους αυτη η ιδεα ειναι οτι καλυτερο εχεις πει εδω και καιρο :p :p :p

Μεσα εννοειτε (αν και θα παω και την κυριακη μαλλον χεχε)

Για να υπαρχει συμμετοχη παρακαλω....:)

οπότε Γιάννη αφού εσύ πας για ενημέρωσέ μας για κόστος, πόσα άτομα min/max πρέπει να είμαστε, πιθανλές τοποθεσίες κλπ...

(# PAINTBALL

# ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - GREEK PAINTBALL 43Ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Κερατέα, 6977598616.

# GREEK PAINTBALL PARKS ΑΘΗΝΩΝ Νέα Πέραμος, Μεγάλο Πεύκο, 2296035827, 6974912680.

# KENTAYROS PAINTBALL CLUB, 6932/223240.

# THE COMMAND WORLD OF PAINTBALL Διόνυσος Κερατέας, 6937128736.

# ΠΑΡΝΗΘΑ PAINTBALL CLUB Βαρυμπόμπη, 6932261467, 2108074235.)

07:30 - 13:30 & 17:00 - 21:30

Η βασική χρέωση / άτομο, για παίκτες χωρίς εξοπλισμό, είναι 36,00 για 4 ώρες και περιλαμβάνει:

* Χρήση πεδίου και εγκαταστάσεων

* Paintball marker Tippmann 98 Custom

* Hopper με 200 χρωμόσφαιρες

* 1 pot με 140 χρωμόσφαιρες (σύνολο 340 paintballs)

* Μάσκα V-Force Armor

* Φιάλη CO2

* Δωρεάν CO2

* Εμφάνιση παίκτη Champion

* Εξάρτηση 3 pots για μεταφορά επιπλέον χρωμόσφαιρων

* Δωρεάν 1 μικρό νερό ή 1 χυμό

* Ασφάλιση αστικής ευθύνης

* Κριτές

* Ενημέρωση για τα σενάρια, τους κανονισμούς και τους κανόνες ασφαλείας του παιχνιδιού και του Camp

* Προαιρετικά παρέχονται chest protectors (θώρακες)

Φυσικά και είμαι μέσα!!!

Εξοπλισμό έχω :cool: εμπειρία έχω λαό :tomato::jump: αν θέλετε φέρνω κανονίζω και πεδίο με καλές τιμές (αλλά θα είναι στα μέγαρα!..πρώην mission ρεαλιτι έδρα).:clap: :clap:

Εντός (μέσα) και εγώ!

Αρχική απάντηση από RootX

Μέσα, βασική προυπόθεση να έρθει και ο spc(αντίπαλος, βεβαίως βεβαίως) :rofl:

Κοίτα αχαριστία ΡΕ (που λέει και ο SLN) παιδί μου. Να προσπαθείς να κτίσεις με κόπο μία φιλία στηριζόμενη στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση και να εισπράτεις μίσος και μόνο μίσος! :hehe:

Αλλά θα σας κανονίσω εγώ: Αντί προστατευτικά θα φέρω μαζί μου μερικές NF4 SLI και θα δω τότε ποιος θα τολμάει να με σημαδεύσει!

Αν δε, δεν είχα δώσει χθες και τον 2,5αρη δίσκο του Βούδα στον PGM, θα τον χρησιμοποιούσα ως extra γεμιστήρι για να είμαι safe και από αυτόν!

:rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από Samael

Χαχαχα!!Μεσα κ γω!

Να δω τον Root κ τον Spc να κυνηγιουντε κ ας πεθανω!! :hehe:

μην ξεχνάς έχω και το πλεονέκτημα του ότι θα έχω πιο ΜΕΓΑΛΟ στόχο από ότι αυτός

(αν δε χτυπήσει και μερικά profi πριν έρθει, δεν έχει ελπίδα)

:hehe:

Αρχική απάντηση από spc

μην ξεχνάς έχω και το πλεονέκτημα του ότι θα έχω μιο ΜΕΓΑΛΟ στόνο από ότι αυτός

(αν δε χτυπήσει και μερικά profi πριν έρθει, δεν έχει ελπίδα)

:hehe:

Χαχαχ!!Προβλεπω πολυ γελιο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.