Elpis1442169068 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2005 Πριν πειτε να διαβασω αλλα thread να πω οτι εχω διαβασει οσα υπαρχουν εδω και σε αλλα forum αλλα δυστυχως εχω καποιες αποριες...Πρωτα απο ολα παιζω παιχνιδια (αρκετα) αλλα σερφαρω και πολυ στο ιντερνετ γιαυτο ζηταω μια οθονη (δεν εχω προβλημα με την τιμη αρκει να ειναι καλη και να μου κρατησει 2-3 χρονια χωρις να θελει αλλαγμα για κατι καλυτερο) που να ειναι πολλη καλη στα παιχνιδια αλλα και καλη και οσο το δινατον πιο ξεκουραστη οταν σερφαρω (με την crt που εχω πονοκαιφαλιαζω μετα απο 1 ωρα...)..Επειδη δεν ξερω πολλα απο πανελς και γενικα απο οθονες με αποτελεσμα να μην ξερω τι κανει τι.. (Αν μπορουσε καποιος να εξηγησει πιο ειναι το καλυτερο Κοντράστ , Φωτεινότητα κ.τ.λ.π) Ειμαι αναμεσα σε : LG 19' LCD L1980QFUJITSU-SIEMENS SCENICVIEW P19-2 (το κακο ειναι οτι πρεπει να την παρω απο εξω και δεν ξερω τι πρεπει να κανω)edit: κατι που ξαχασα στην οθονη θα βλεπω πολλα πολλα dvd και θα ειναι για λιγο καιρο στη "θεση" της τηλεορασης .. αρα καλη σε video Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Ρίξε μία ματιά εδώ να πάρεις μια ιδέα για το κάθε panel.Γενικά το TN έχει χαμηλό response time, αλλά μικρές γωνίες θέασης (για μένα αρκετά ενοχλητικό) λιγότερα χρώματα από τα άλλα panels και στην αναπαραγωγή DVD παρουσιάζουν κάποιο "pixel-ιασμα".Τα VA panels έχουν καλύτερα χρώματα, μεγάλες γωνίες θέασης, αλλά και μεγάλο response time. Κάτι που με τις τελευταίες εξελίξεις στα VA panels (S-PVA, Premium MVA) έχει αλλάξει.Για το S-IPS δεν ξέρω και πολλά πράγματα, έχει όμως και αυτό μεγάλο response time. Οι τιμές όμως μεταξύ διαφορετικών panels δεν είναι συγκρίσιμες. Γενικά οι οθόνες με S-IPS προτείνονται για μία all around χρήση.Όσο αφορά την FUJITSU-SIEMENS P19-2 καθώς και την C19-4, μπορείς να περιμένεις καμιά βδομάδα και θα δεις αναλυτικό review από εμένα για την P19 και από τον Circular για την C19. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Ιούλιος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Εμενα το προβλημα μου με την FUJITSU-SIEMENS P19-2 ειναι οτι θελει πιστωτικες καρτες και οτι ειναι απο εξωτερικο αρα αν εχει προβλημα αντε να την στειλεις πισω (και ειναι και χαλια απο εμφανιση) .....Γενικα για αυτα που ζηταω καλυτερα την P19-2 ή L1980Q ή καποια αλλη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Εμενα το προβλημα μου με την FUJITSU-SIEMENS P19-2 ειναι οτι θελει πιστωτικες καρτες και οτι ειναι απο εξωτερικο αρα αν εχει προβλημα αντε να την στειλεις πισω (και ειναι και χαλια απο εμφανιση) .....Γενικα για αυτα που ζηταω καλυτερα την P19-2 ή L1980Q ή καποια αλλη ?Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του καταστηματος. Λίγα ξέρω που δέχονται πιστωτική.Σε περίπτωση προβλήματος, την εγγύηση καλύπτει η Ελληνική Αντιπροσωπεία και δεν στέλνεις σε καμία περίπτωση την οθόνη στο εξωτερικό.Η Fujitsu καλύπτει ΟΛΑ αυτά που θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Ιούλιος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του καταστηματος. Λίγα ξέρω που δέχονται πιστωτική.Σε περίπτωση προβλήματος, την εγγύηση καλύπτει η Ελληνική Αντιπροσωπεία και δεν στέλνεις σε καμία περίπτωση την οθόνη στο εξωτερικό.Η Fujitsu καλύπτει ΟΛΑ αυτά που θέλεις.χμμμ! δεν το ηξερα αυτο που λες νομιζα οτι ειναι με πιστωτικη και οτι αν εχει καποιο προβλημα πρεπει να την στειλεις με πισω απο εκει που την πηρες!μηπως ξερεις καποιο σιτε που να την εχει (επισης αν μπορεις να κανεις τεστ για καμμενα πιξελ) και ποσο ειναι τα μεταφορικα?edit: σε μαυρο χρωμα που ειναι πολυ πιο ομορφη παιζει να την βρω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill1442169106 Ιούλιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Γυρω στα 30 euro μεταφορικα απο τα περισσοτερα site.Η P19-2 ειναι σιγουρα μια πολυ καλη all arround οθονη σε καλη τιμη (απο εξωτερικο).Την εχω εδω και κανα μηνα και ειμαι γενικα ευχαριστημενος απο αυτην.Δες και σχετικη παρουσιαση μου εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17033Πρεπει να σημειωσω πως η γνωμη μου για την οθονη και τα παιχνιδια εχει βελτιωθει πολυ απο τοτε που εγραψα την παρουσιαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Από Γερμανία δες τιμές εδώ. To Mindfactory πάντως είναι δοκιμασμένο και χρεώνει τον έλεγχο για καμμένα pixel 20€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icarus Ιούλιος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Με την Fujitsu-Siemens P19-2 είχα ένα "κόλλημα" κι εγώ. Αλλά δυστυχώς απογοητεύτητα λίγο και προβληματίστηκα αρκετά, αφότου διάβασα αυτό. Ρίξε μια ματιά αν θέλεις, μιας και αναφέρεις ότι παίζεις και games.Παρόλα αυτά την θεωρώ πιο καλή οθόνη από την LG 1980Q. Ιδιαίτερα για all around χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Ιούλιος 19, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Από Γερμανία δες τιμές εδώ. To Mindfactory πάντως είναι δοκιμασμένο και χρεώνει τον έλεγχο για καμμένα pixel 20€.Oμως στο Mindfactory δεν λεει πουθενα οτι ειναι μαυρη.. ακομα μπορει να ζητησω τεστ για καμενα πιξελ και να μου στειλουν με καμμενα οπως του Mill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill1442169106 Ιούλιος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Μην απογοητευεσαι τοσο ευκολα και μη κρινεις απο ενα review...Να σου πω την γνωμη μου,λενε χοντρες βλακειες σε κεινο το review!Μια χαρα ειναι και για games και fps παρακαλω.Για τις ταινιες δε το συζητω...κορυφη.Χρωματα,γωνιες αριστα.Και σαυτη τη τιμη...Χλωμο να βρεις κατι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill1442169106 Ιούλιος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Πιο καλη απλα απο την LG1980Q?Mπαχαχαχαχα!Η μερα με τη νυχτα φιλε μου.Χαιρομαι γιατι η 1980Q ηταν αναμεσα στις επιλογες μου στην αρχη,και την απεφυγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Ιούλιος 19, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Πιο καλη απλα απο την LG1980Q?Mπαχαχαχαχα!Η μερα με τη νυχτα φιλε μου.Χαιρομαι γιατι η 1980Q ηταν αναμεσα στις επιλογες μου στην αρχη,και την απεφυγα. αυτο με ενθαρυνει να την παρω.. αλλα θα παρω το μαυρο χρωμα μιας και πιο ομορφη! αλλα δεν ξερψ πιες ειναι οι διαφορες .. κατι διαβασα για αλλα δεν καταλαβα και πολλα.. Ευτυχως η οθονη θα ειναι δωρακι απο τη μαμα (και φτηνα της βγηκε ) και μου μενουν λεφτα για amd64!! edit: επισης με τα λιγα γερμανικα που ξερω ειδα οτι αυτη: http://www.mindfactory.de/cgi-bin/MindStore.storefront/DE/Product/7767881?pid=geizhals ειναι η μαυρη και κανει 444 ενω αυτη: http://www.mindfactory.de/cgi-bin/MindStore.storefront/DE/Product/7767881?pid=geizhals ειναι η γκρι και κανει 477 δηλαδη 33 ολοκληρα ευρω απλα γιατι εχουν αλλο χρωμα ? κατι αλλο πρεπει να παιζει ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 αυτο με ενθαρυνει να την παρω.. αλλα θα παρω το μαυρο χρωμα μιας και πιο ομορφη! αλλα δεν ξερψ πιες ειναι οι διαφορες .. κατι διαβασα για αλλα δεν καταλαβα και πολλα..Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ μπεζ και μαύρης. Το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα του πλαστικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Ιούλιος 19, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 και γιατι αυτη η μεγαλη διαφορα στη τιμη (μπας και κανω κανενα λαθος) ??κατι ακομα υπαρχει η πιθανοτητα να εχει καποιο προβλημα η οθονη λογω ελλατοματικης παρτιδας για παραδειγμα επειδη ολοι εδω εχουν παρει μπεζ και ειναι οκ αρα η μπεζ παρτιδα ειναι οκ.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icarus Ιούλιος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Μην απογοητευεσαι τοσο ευκολα και μη κρινεις απο ενα review...Να σου πω την γνωμη μου,λενε χοντρες βλακειες σε κεινο το review!Μια χαρα ειναι και για games και fps παρακαλω.Για τις ταινιες δε το συζητω...κορυφη.Χρωματα,γωνιες αριστα.Και σαυτη τη τιμη...Χλωμο να βρεις κατι καλυτερο.Εγώ μαζί σου είμαι. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να αγνοήσω κι ένα review του "behardware".Πιο καλη απλα απο την LG1980Q?Mπαχαχαχαχα!Η μερα με τη νυχτα φιλε μου.Χαιρομαι γιατι η 1980Q ηταν αναμεσα στις επιλογες μου στην αρχη,και την απεφυγα.Επίσης δεν αντιλέγω. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω την ίδια, αλλά όταν είδα το αδερφάκι της την 1780, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Απεναντίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 και γιατι αυτη η μεγαλη διαφορα στη τιμη (μπας και κανω κανενα λαθος) ??κατι ακομα υπαρχει η πιθανοτητα να εχει καποιο προβλημα η οθονη λογω ελλατοματικης παρτιδας για παραδειγμα επειδη ολοι εδω εχουν παρει μπεζ και ειναι οκ αρα η μπεζ παρτιδα ειναι οκ.. ?Η διαφορά τιμής μεταξύ των 2 χρωμάτων, είναι απλά κόλπο του marketing. Οι οθόνες είναι ολόιδιες. Επίσης δεν αντιλέγω. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω την ίδια, αλλά όταν είδα το αδερφάκι της την 1780, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Απεναντίας...Ένα παιδί που έχει δει και τις δύο σε συγγενικά του πρόσωπα, μου είπε ότι η διαφορά είναι πολύ εμφανής και ότι η Fujitsu είναι πολύ ανώτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Ιούλιος 22, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 ποτε περιπου θα κανεις το review ? αν ειναι να παριμενω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 ποτε περιπου θα κανεις το review ? αν ειναι να παριμενω..Την περίμενα αυτήν την βδομάδα και δυστυχώς δεν ήρθε. Φαντάζομαι φταίει το ότι είναι καλοκαίρι και οι άδειες των υπαλλήλων των ΕΛΤΑ. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην βδομάδα που έρχεται θα την έχω σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Ιούλιος 22, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 ωραια! θα περιμενω review και μετα βλεπουμε.. αλλα 90% θα παρω αυτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill1442169106 Ιούλιος 23, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Icarus αρχηγε μου εγω κρινω εν μερη απο το panel και μετα απο τα ματακια μου.Ενα TN panel δε μπορει να φτασει φυσικα ενα S-PVA και αυτο το βλεπω με τα ματακια μου καθημερινως ωπου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος (και για τα παιχνιδια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.