Jump to content

Leadtek ή Αopen 6600GT AGP; Όντως επείγον

Recommended Posts

Παιδιά μετά από αυτά: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=6246&highlight=%F6%E1%ED%F4%DC%F3%EC%E1%F4%E1

Έχω φτάσει στην 8η ΑΤΙ στον (ουσιαστικά) 4ο διαφορετικό υπολογιστή. Η τελευταία είναι η μόνη που δεν ψόφησε όπως οι άλλες. Λειτουργεί αλλά ξεσκίζεται στα άρτιφακτς ότι ψύξη και να της βάλω. Ήδη πήρα RMA από overclockers.co.uk και αύριο τη στέλνω. To κατάστημα δέχθηκε να μου αντικαταστήσει την κάρτα με κάτι αντίστοιχο. Η κάρτα ήταν powercolor all in wonder 9800 pro και την είχα πάρει 149,5 λίρες.

Είναι επείγον γιατί πρέπει να τους πω σήμερα

Βοηθήστε με μεταξύ των παρακάτω με άθροισμα (vga+tv tuner) μέχρι 149,5:

Leadtek 6600GT AGP 123

Aopen 6600GT AGP 117

His IceQ 9800pro 82

Και από tv tuners είμαι ανάμεσα σε αυτά:

MSI usb2 38

Leadtek Winfast TV2000 XP RM (Inc. Remote Control) 22

Leadtek Winfast TV2000 XP Expert (Inc. Remote Control) 32

Compro VideoMate DVB-U2200 Digital USB External TV Tuner Box 58

Hauppauge WinTV-USB2 Adapter 61

Leadtek WinFast TV USB2.0 External TV Boχ 61

Μετά από τόσες αδικοχαμένες ΑΤΙ τρέμω να την ξαναεμπιστευτώ αλλά από την άλλη με ενδιαφέρει πολύ να μη βουίζει η κάρτα και η His έχει silencer από τη μάνα της άρα δεν χρειάζεται να την πειράξω. Επίσης αν πάρω αυτή μπορώ να διαλέξω όποιο tvtuner θέλω ενώ αν πάρω μία από τις δύο 6600GT περιορίζομαι και δεν ξέρω και τι λένε από θόρυβο οι συγκεκριμένες. Επίσης το tvtuner θα με διευκόλνε πολύ αν ήταν εξωτερικό για να το πηγαινοφέρνω. Για τη leadtek έχω διαβάσει καλά λόγια αλλά αποκλείεται να συγκρίνεται με την IceQ σe θέμα ησυχίας

Τι προτείνετε και γιατί;

Εγώ προτείνω από 6600 GT την Leadtek 6600GT AGP για λόγους ποιότητας κατασκευής και OCing

και από TV Tuner την Leadtek Winfast TV2000 XP Expert (Inc. Remote Control) για λόγους ποιότητας tuner (αλλά θέλει καλό σήμα) και κατασκευής.

Δυστυχώς όμως ο συγκεκριμένος συνδυασμός υπερβαίνει τα 150 και οι Άγγλοι είναι πολύ δύσκολοι σε διαπραγματεύσεις, αποκλείεται να δεχθούν να μου χαρίσουν έστω και αυτές τις 5 λίρες και δε γίνεται να πληρώσω επιπλέον τη διαφορά γιατί η φόρμα πληρωμών τους δεν το προβλέπει. Η RM έχει μεγάλες διαφορές;

Αφήστε που με τρώει ο κ***ς μου να πάρω τη His λόγω του μαμίσιου silencer. Αλλά φοβάμαι μην την ξαναπατήσω ρε ****το. Για την Aopen ξέρετε τίποτα;

Αναλόγως αν διαλέξω Leadtek, Aopen ή His μένουν 26, 32 και 67

Αυτή δεν την πρόσεξα. Είναι φθηνότερη κι από την 6600GT! Περίεργο δεν είναι; Λες να πάρω αυτή; Αλλά σαν 6800 πρέπει να κάνει σαν τραίνο ε; Σε default ρολόγια είναι καλύτερη από 6600GT έτσι;

Ανεπιφύλακτα χτύπα την. Κι εγώ αυτή έχω, της έχω ανοίξει και όλα τα pipelines και vertex shaders και πάει σαν GT (βλ. καλή ποιότητα κατασκευής και μαμήσιο OverVoltage)

Και πάρε από το ελληνικό εμπόριο ένα TV Tuner.

Αυτή δεν την πρόσεξα. Είναι φθηνότερη κι από την 6600GT! Περίεργο δεν είναι; Λες να πάρω αυτή; Αλλά σαν 6800 πρέπει να κάνει σαν τραίνο ε; Σε default ρολόγια είναι καλύτερη από 6600GT έτσι;
Δεν είναι περίεργο, γιατί είναι SALE... Ξεπούλημα δηλαδή. Αν προσέξεις δεν έχουν εκεί μέσα 6600... ;)

Αυτοί λεφτά πίσω δεν επιστρέφουν οπότε πρέπει να πάρω από εκεί πράγματα μέχρι 149,5. Και όσο για pipelines που ανοίγουν και overclocking έχω καεί τόσο που φυσάω και το γιαούρτι οπότε αυτά δε με δελεάζουν. Για τον επόμενο ένα χρόνο θα σκέφτομαι μόνο default

Από επιδόσεις είναι μακράν η καλύτερη επιλογή και μου επιτρέπει να πάρω και το expert tv tuner. Αυτή θα πάρω τελείωσε. Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ φασαριώζικη γιατί για το πισί στο οποίο θα μπει, έχω φτύσει αίμα για να μην ακούγεται.

Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορώ να πάρω και το εξωτερικό usb tv tuner της msi. Θα έχω σημαντικά μειονεκτήματα σε σχέση με expert;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.