Jump to content

master ή slave

ktm640

Recommended Posts

Καλημερα παλι. :)

Ενας δισκος εξωτερικος, ide σε usb2 τι πρεπει να ειναι? Master ή slave?

Τωρα ειναι slave αλλα ενω φαινεται παντου device manager και λοιπα, στο my computer δεν τον δειχνει.

Τι μπορω να κανω?

ναι εχει partiotions τα οποια τα δειχνει στο disk manager αλλα οχι στο my computer.

BOINGGGGGG, δαιμονισμενο ειναι?????? Να φερω παπα?

Τι να κανω? Εντωμεταξυ, εχω χασει το jumper και δεν μπορω να το αλλαξω :)

ναι εχει partiotions τα οποια τα δειχνει στο disk manager αλλα οχι στο my computer.

Αν τα δείχνει, δες τί driveletters έχει κάνει assign σ' αυτά. Και μετά προσπάθησε από το Start --> Run.. να μπείς σ' αυτά....

Π.χ. Αν σου τα δείχνει σαν R:, τότε πήγαινε στο Run και γράψε r:\ και πάτα το Enter.

Οσο για ενα jumper πηγαινε σε κανα καταστημα πκηροφορικης και ολο καποια καμμενη μητρικη θα εχουν να παρεις κανενα

Κανένα κιλό εννοείς.... Εμείς τα είχαμε σε μεγάλο πλεόνασμα τα jumpers.... Τόσο που στο τέλος τα πετάγαμε.

Καλημερα.

Παιδια δεν τον βλεπει στο my computer. Δεν μπορει να μου δωσει γραμμα.

Ενω στο disk management τον βλεπει, βλεπει και τα partitions, αλλα δεν με αφηνει να κανω delete.

Ημαρτον με τον κ.....δισκο.

Οταν βαζω το usb βλεπει οτι μια συσκευη mass storage device μπηκε αλλα μετα τιποτα.

Ειναι master τελικα. Toν δοκιμασα με τα παντα αλλα τιποτα, οποτε τον αφησα master.

Ti να κανω?

Καλημερα.

Λοιπον εγινε το εξης απιθανο.

Εβλεπε τα partitions αλλα δεν με αφηνε να αλλαξω γραμμα. Μονο delete partition με αφηνε να κανω.

Λοιπον εσβησα τα παρτιτιον και εφτιαξα καινουργιο. Αμεσως το ειδε.

Το λεω αυτο για να βοηθησω και εγω. Εβαλα ενα τυχαιο γραμμα και τον ειδε μια χαρα.

Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια. PC technology rules. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.