Jump to content

Αγορά μνήμης ocz

superduke

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέπτομαι να αγοράσω 2 μνήμες των 512mb της ocz αλλά δεν ξέρω ποια απο όλες τις εκδόσεις μου ταιριάζει.Πρώτα από όλα θα τις βάλω σε σύστημα με abit av8 3rd-eye και athlon 64 3000+ venice core για δυνατό overclocking.Ποια έκδοση έχει τη καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης?Ελπίζω να μην περνάει τα 200 ευρώ!

Το καλυτερο που μπορεις να ελπιζεις ειναι κανα Hynix B ή D chips. Τα tccd ειναι λιγο επιφοβα για να "δωσουν" σε via. Τα UTT/BH τα ξεχναμε εξ'ορισμου... Δεν ξερω αν παιρνει booster η AV8...

Tα hynix ειναι ισως η μοναδικη σου επιλογη για "φτηνα" τσιπακια... Θα τα βρεις σε ocz gold 3700 rev3/ocz gold 4000 rev 2/ adata vitesta 4000

γερό overclocking με το AV8 ?....μην VIAσώ :D

Δυστυχώς το chipset / mobo που έχεις μόνο για αυτό τον σκοπό δεν είναι.

9*266 @ 1.4 τα πάντα stable και 9*280 @1.425 3dmark stable και 9*300 1.50 log in στα win άσχημα είναι?PCI/AGP locks 100% ok,δεν δοκίμασα πολλά volts παραπάνω μιας και ήθελα να είμαι με default ρεύμα.

στο ocworkbench κάπου είχα διαβάσει ότι η AV8 παίρνει booster στο DIMM2,τα samsung τα συμπαθεί,αν κρίνω από τα TCCC μου.(ψάχνω φράγκα για TCCD πάντως)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.