Jump to content



Αγορά μνήμης ocz


superduke

Recommended Posts

Σκέπτομαι να αγοράσω 2 μνήμες των 512mb της ocz αλλά δεν ξέρω ποια απο όλες τις εκδόσεις μου ταιριάζει.Πρώτα από όλα θα τις βάλω σε σύστημα με abit av8 3rd-eye και athlon 64 3000+ venice core για δυνατό overclocking.Ποια έκδοση έχει τη καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης?Ελπίζω να μην περνάει τα 200 ευρώ!

Link to comment
Share on other sites

Το καλυτερο που μπορεις να ελπιζεις ειναι κανα Hynix B ή D chips. Τα tccd ειναι λιγο επιφοβα για να "δωσουν" σε via. Τα UTT/BH τα ξεχναμε εξ'ορισμου... Δεν ξερω αν παιρνει booster η AV8...

Tα hynix ειναι ισως η μοναδικη σου επιλογη για "φτηνα" τσιπακια... Θα τα βρεις σε ocz gold 3700 rev3/ocz gold 4000 rev 2/ adata vitesta 4000

Link to comment
Share on other sites

γερό overclocking με το AV8 ?....μην VIAσώ :D

Δυστυχώς το chipset / mobo που έχεις μόνο για αυτό τον σκοπό δεν είναι.

9*266 @ 1.4 τα πάντα stable και 9*280 @1.425 3dmark stable και 9*300 1.50 log in στα win άσχημα είναι?PCI/AGP locks 100% ok,δεν δοκίμασα πολλά volts παραπάνω μιας και ήθελα να είμαι με default ρεύμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.