DevilCry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2005 Πήρα την απόφαση να αλλάξω fan στην thermalright xp-120 που έχω.Έτσι πήρα τον YS-TECH FD121238HS που βρίσκετε στην φώτο Εδώ.Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα.Στα βύσματα για τροφοδοσία του fan δεν υπάρχει το βύσμα που μπαίνει στην υποδοχή-cpu στο M/b....Υπάρχουν μόνο τα 2 βύσματα τροφοδοσίας 12v.Υπάρχει κανένα adaptor-ακι για να προστεθεί,το άλλο βύσμα,ή τελικά πήρα λάθος ανεμηστήρα???... :011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Ιούλιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Aν εννοεις οτι εχει τα κλασσικα 4πινα μολεεξ που τροφοδοτουν cd/dvd drives κλπ. τοτε ναι υπαρχει ανταπτορακι που απο 4πινο το κανει 3πινο. Μπες στο site του πλαισιου. Εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Ιούλιος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Mακάρι ....διότι μου έχει φάει το κεφάλι!!!!Ελικόπτερο είναι!!πάω να ψάξω...Edit :::Πήγα και βρήκα adaptor-ακι,πάω σπίτι ικανοποιημένος αλλά τελικά την πάτησα πάλι.Η "έξοδος" του είναι "αρσενική".Ενώ εγώ ήθελα "θηλυκή".Τα m/b έχουν αρσενική είσοδο για ανεμιστήρα cpu.Και οι ανεμηστήρες το αντίστροφο...Για να σας δώσω να καταλάβετε δεν μπορεί να διαβάσει το m/b τι στροφές του ανεμιστήρα,με αποτέλεσμα να δουλεύει Full!!..Πράγμα πολύ δύσκολο να συμβιβαστείς,ειδικά με αυτόν τον ανεμιστήρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιούλιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Αυτό που ζητάς είναι το τελευταίο από αυτά που έχει εδώ.http://www.checkmate.gr/products.php?cid=27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Ιούλιος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Μπράβο,αυτό θέλω. :023: Ελπίζω να μπορεί να διαβάζει τις στροφές του ανεμιστήρα ώστε να εκμεταλευτώ το fan control του m/b μου..Ευχαριστώ :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούλιος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 εφοσον το ανεμηστηρι εχει υποδοχη για molex και οχι για μητρικη (δηλαδη εχει 2 καλωδια και οχι 3) δε θα μπορεις να βλεπεις τις στροφες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Ιούλιος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 κατάλαβα... :085: Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Παντως αν θες μπορεις να συνδεσεις και μια αντιστασουλα 50-75Ω και να χαμηλωσεις ετσι τις στροφες αλλιως με καποιο πανελακι... Αν πας στη λυση της αντιστασης προσεξε τα watt γιατι αν παρεις μια απλη αντισταση θα την καψει μαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Ή απλά βάλτο ανάποδα σε μολεξ. Αντί να παίρνει 12 από το κίτρινο να παίρνει 7 από το κόκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.