Jump to content



Nvidia or ATi


Sanatos

Recommended Posts

Εγω παιδιά νομίζω πως ATi είναι οι καλύτερες το λέω γιατί εχω παίξει σε x800pro Half Life 2 :068: και Doom 3 και έχασα την μπάλα τωρα να ακούσω την γνώμη σας :110:

Αν μας ελεγες οτι εχεις παιξει και σε 6800 τα ιδια παιχνιδια και παλι προτιμουσες την ΑΤΙ θα ηταν ολα καλυτερα...

Ετσι "ξερα", δεν υπαρχει συγκριση. Η ΑΤΙ εχει καλυτερη ποιοτητα απεικονισης σε καποιες περιπτωσεις ενω η nvidia ειναι ξεκαθαρα μπροστα με ενα πιο εξελιγμενο πυρηνα τεχνολογικα (μιλαω για την 6800, καθως για την 7800 δεν εχει νοημα να την συγκρινουμε πριν ερθει το r520)

Link to comment
Share on other sites

εγω προτεινω ATiκαποιο Χ8?? μοντελο,αν παρω παραδειγμα απο την 9800pro ακομα δεν πιστευουν τα ματια μου το πως παιζω τα παιχνιδια εδω και 6 μηνες που την εχω.

@Sanatos ενδεικτικα για το Half-Life 2 που ειπες,το τρεχω 1024*768 ολα στο HIGH-Reflect All-6x antialising-16x anisotroping με min FPS τα 45 (στις πιο δυσκολες σκηνες) και max FPS 190(πχ σε τουνελ μεσα),σε μεσο ορο παιζει 65FPS-120FPS

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εγώ λέω Nvidia γιατί έχει δυνατότητες που βελτιώνουν πολύ την ποιότητα της εικόνας και την ταχύτητα όπως τα shader model 3, το HDR Lighting efects και τα ultra shadows, που χρησημοποιούνται σε ολοένα και περισσότερους τίτλους (splinter cell 3, Farcry, doom3, riddick κ.α.)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Ati Rulez!! X800XT

κατσε να βγουν οι νεες και να δουμε και τι θα γινει με το crossfire...καθολου ενθαρρυντικα αποτελεσματα...η νεα η DFI crossfire 220 ευρω ρε ....ελεοςμε 800 ευρω φτιαχνεις συστημα με 2χ6600 και παιζεις οτι θες....

Link to comment
Share on other sites

Εγώ επι πολύ καιρο είμαι οπαδός της ΑΤΙ και θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα ΑΤΙ.

Έχουν πολύ καλύτερη εικόνα σε 2D και καλύτερη ευκρίνεια. Παρόλο που έχω την απλή PCI δεν έχει τόσο μεγάλη μείωση στα FPS με σχέση στην AGP.

Αν έχεις λεφτά για καμία Χ800 Χ850 οπός αναφέρεις από την αρχή ακόμα καλύτερα!(Ανεξάρτητα αν είναι AGP η PCI-E)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.