RaNd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 Εχω την Chaintech Zenith 7njs με εναν Amd 2600+.Eνω ετρεχε 2-3 μερες στα 2300 απο 2000, ειπα να βαλω FSB στα 205 να δω...Τελικα δεν bootarei, κανω reset το BIOS, μπαινω να αλλαξω τις ρυθμισεις και πηρα τα @@ μου....Oτι αλλαγη και να εκανα δεν την επιανε, και στο panel που δειχνει τα error codes εδειχνε κατι ασχετα (C0, F7 κλπ) μετα το save...Aλλες φορες παλι μετα το save εδειχνε να ψαχνει δισκετα!!Με τα πολλα του περνω νεο BIOS, τα ιδια, παιρναω παλι BIOS και κανωbootblock programm, παλι τα ιδια....Μετα απο καθε αλλαγη στο BIOS κολαγε, εκανα reset to PC και μεταφτου κ απο την αρχη.Α! Σε καθε boot, εκτος aπο το γνωστο "Bios bla bla defaults loaded" ειδα και διαφορα αλλα...πχ, No keyboard found, bios checksum error, και κανα 2 ακομα ασχετα... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: ΥΓ. Μεχρι τις 6 μαζευω λυσεις, μεχρι τις 7 δοκιμαζω 7,15 παω για μητρικη...help me... Ειναι κριμα να ξαναστηνω το pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Χωρις να εχω καμια σχεση με την μητρικη σου..δοκιμασες να κανεις clear CMOS?Με το jumper (αν εχει)ή τη μπαταρια για 1 λεπτο περιπου(κοιτα και στο manual να δεις τι λεει γι'αυτο).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Και τα 2 τα εκανα... και για πολλα λεπτα.... και χωρις ρευμα για μιση ωρα αφου πατησα το Powerμε κλειστο pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.