DVD_GR Ιούλιος 16, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Sotos ειπα μην με αμφισβητεις ειμαι 9 χρονια στο βιντεο,εκτος απο 1-2 εξαιρεσεις επαγγελματικου τυπου,δεν υπαρχει εφαρμογη που χρησιμοποιουν οι rippers που να πηγαινει πιο γρηγορα σε $ντελ.και ΔΕΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ στο βιντεο η $ντελ αμαν,πιασε και κανε τεστ και μετα ελα παλι.ουτε το HT δινει τπτ 3-4 %καθαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούλιος 16, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Sotos ειπα μην με αμφισβητεις ειμαι 9 χρονια στο βιντεο,εκτος απο 1-2 εξαιρεσεις επαγγελματικου τυπου,δεν υπαρχει εφαρμογη που χρησιμοποιουν οι rippers που να πηγαινει πιο γρηγορα σε $ντελ.και ΔΕΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ στο βιντεο η $ντελ αμαν,πιασε και κανε τεστ και μετα ελα παλι.ουτε το HT δινει τπτ 3-4 %καθαρα.. Καλα ντε μην μας δειρεις :062: κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Ιούλιος 16, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Εγώ δοκίμασα να κάνω encoding το ίδιο αρχείο, με το ίδιο πρόγραμμα, στο ίδιο λειτουργικό (gentoo linux) και ο pentium-m σε laptop με 512Mb στο 1.5 GHz έκανε 17 λεπτά. Ο dual opteron στο 1.6 Ghz με 2 Gbytes έκανε κάτι λιγότερο από 16 λεπτά. Δεν νομίζω ότι είναι μεγάλη διαφορά. Εκτός και αν δεν έχω κάνει σωστό optimization στους opterons. Θα δοκιμάσω να κάνω compilation τον dpencoder με icc να δούμε τι χρόνους θα δώσει ο Pentium-m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 16, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Μάλλον δεν "βλέπει" την δεύτερη cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Ιούλιος 16, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Μάλλον δεν "βλέπει" την δεύτερη cpu.Όχι δεν την βλέπει. Είναι single-threaded το πρόγραμμα. Η δεύτερη σηκώνει το background φορτίο του λειτουργικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Ιούλιος 16, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 sotiri εχουν γινει απο τη στιγμη που βγηκαν οι επεξεργαστες μετρησεις απο πολλα overclocking sites εδω και καιρο,ειναι πιο αργος ο centrino και σε ορισμενα σημεια ΤΡΑΓΙΚΑ πιο αργος απο τον a64,μονο αντοχη μπαταριας ειχε που τωρα με τον turion ειναι το ιδιο αν οχι καλυτερος ο turion.για acer ψαξε το λιγο και θα δεις αν ειναι καλα ή οχι, το πιο μαπα λαπτοπ και το πιο μαπα σερβις,το ιδιο θα σου πουν ολοι, δυστυχως δεν ειχα λεφτα να παρω καλυτερο.. για τι τσιπάκια μιλάς? εγώ μιλάω για dothan πάντως δες εδώ για το τραγικό του θέματος. πάντως ο επεξεργαστής του laptop (dothan @ 1733) είναι πιο γρήγορος απ' τον athlon xp-m@2200 μου. Σε superpi1M dothan@2000-> 38 + athlonxp-m@2500 -> 40. Όσο για το video, δεν το χω μετρήσει αλλά έχω την εντύπωση ότι στο shnink το laptop συμπιέζει πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Ιούλιος 16, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 ωραια τα beches αλλα μιλαω για προγραμματα κωδικοποιησης βιντεο που χρησιμοποιουν οι βιντεαδες,οχι για 3dmark ουτε για spi που ειναι καλα αλλα απο παλια σε μη sse ktlp optimized προγραμματα εβλεπες τι γινοταν πραγματικα....σημερα εχει κλεισει λιγο η ψαλιδα στο Mpeg-2 και ξανανοιγει με τον x2.απο κει και περα ο dothan ΕΙΝΑΙ πιο σιγουρα γρηγορος απο τον xp-m σιγουρα κατα μεσο ορο.λογικα θα υστερει στην fpu.αλλα μην δοκιμαζετε κωδικοποιησεις στο laptop,δεν βγαινουν σωστα αποτελεσματα.@darth δοκιμαζω εδω κ 8 χρονια encodings αν εχεις χρονο αρχισε να ψαχνεις απο τα παλια και πηγαινε προς τα νεα προγραμματα να δεις τις τεραστιες διαφορες.επισης για κωδικοποιηση στο linux δεν εχω εμπειρια μιας και τα προγραμματα που υπαρχουν στα windows (ή μαλλον το προγραμμα) ειναι κατι χιλιαδες χρονια μπροστα απο οτι υπαρχει στο linux και σε συνδυασμο με avisynth κωδικοποιω με ταχυτητες της ταξης των 60και πανω frames σε παραθυρια που ειναι απιστευτο για ενα barton 2500+@2150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 16, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Ρε συ dvdgr δώσε μας λίγο από αυτό που πίνεις ρε παιδί μου. Φτιάξε μία ωραία λίστα με προγράμματα που χρησιμοποιούν καλύτερα τους άθλονές μας για το encoding. Βόηθα λίγο ντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Ιούλιος 17, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 κ@darth δοκιμαζω εδω κ 8 χρονια encodings αν εχεις χρονο αρχισε να ψαχνεις απο τα παλια και πηγαινε προς τα νεα προγραμματα να δεις τις τεραστιες διαφορες.επισης για κωδικοποιηση στο linux δεν εχω εμπειρια μιας και τα προγραμματα που υπαρχουν στα windows (ή μαλλον το προγραμμα) ειναι κατι χιλιαδες χρονια μπροστα απο οτι υπαρχει στο linux και σε συνδυασμο με avisynth κωδικοποιω με ταχυτητες της ταξης των 60και πανω frames σε παραθυρια που ειναι απιστευτο για ενα barton 2500+@2150Αφού δεν έχεις εμπειρία από linux, πως γνωρίζεις ότι αυτό που έχεις στα windows είναι καλύτερο από αυτά που υπάρχουν στο linux; :017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 17, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Νταρθκαταλαβαίνω τι εννοείς αλλά ίσως έχει το σκεφτικό ότι αν κάτι χρησιμοποιείται από 1000 και κάτι άλλο από 20 και βρίσκονται και τα 2 σε διαρκή εξέλιξη τότε μάλλον το πρώτο θα έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο ολοκληρωμένο και γρήγορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Ιούλιος 17, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Κατάλαβα. Άν είναι έτσι δεν γνωρίζει. Εικάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 17, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Καλά ας μην το καταδικάζουμε εν τη απουσία του ίσως να έχει και αποδείξεις. Σιγουρα από το περιβάλλον θα κέρδιζε σε λίνουξ αλλά είσαι τόσο σίγουρος ότι θα κέρδιζε και από συγκεκριμένα προγράμματα? Αν ναι μην ντρέπεσαι, δώσε μας μερικά λινκς από την τεράστια βιβλιοθήκη σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Ιούλιος 17, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Ποιά απουσία του; Θα μπει αύριο και θα απαντήσει. Εγώ δεν το γνωρίζω το ζήτημα και αποφεύγω τις εικασίες. Ίσως όντως το πρόγραμμα που λέει να είναι το πιο γρήγορο. Θα μας το πει σίγουρα όταν θα έχει κάνει τις δοκιμές του.Το πόσοι χρησιμοποιύν ένα πρόγραμμα δεν είναι ένδειξη ποιότητας. Δοκίμασε konversation και mirc και πες μου ποιό είναι καλύτερο; Firefox και IE. Intel και AMD. Και πάει λέγοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Ιούλιος 17, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 ναι, η αλήθεια είναι ότι θέλω κι εγώ να ακούσω αυτά τα προγράμματα των "βιντεάδων". μου χει δημιουργηθεί η απορία. πάντως τα bench είναι ενδεικτικά και εξαρτώνται από το τί είναι το καθένα. π.χ. το 3dmark για games είναι μια πολύ καλή ένδειξη του τι γίνεται! επίσης δεν ασχολούμαι σε μεγάλο βαθμό με συμπίεση βίντεο οπότε δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει τόσο η απόδοση ΜΟΝΟ σε αυτόν τον τομέα. Τέλος, όταν λες να μην κάνουμε συμπίεση βίντεο στο laptop διότι δεν βγαίνουν σωστά αποτελέσματα, τι ακριβώς εννοείς?????? Έχει κάποιο πρόβλημα το laptop μου και δεν το ξέρω?? Memtest86 περνάει πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 17, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Σωτήρη ίσως να παίζουν περισσότερα bottlenecks, το fsb συνήθως είναι χαμηλότερο, ο σκληρός χάνει, η κάρτα γρφικών όπου συμμετέχει χάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Ιούλιος 17, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Δεν ισχύει σε όλα τα laptop αυτό. Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί όταν λέει δεν βγάζουν σωστά αποτελέσματα όμως, αυτό θες παράδειγμα? το δικό μου έχει fsb 533MHz ο dothan, μνήμες στα 166 MHz (λίγο αργές δλδ αλλά με συμπαθητικά timings) και δίσκο πάναργο. Η gpu όμως είναι pci-express, και όπως γράφει και το αυτοκολλητάκι: 4 times faster than traditional pci:D . Πάντως αν φορτώσει μια εφαρμογή (από το δίσκο δηλαδή) και χωράει και στη ram (δε διαβάζει από το δίσκο δηλαδή) τότε πετάει (πιο γρήγορο απ'το desktop μου) οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μη συμπιέζω τις ταινίες μου σ'αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Ιούλιος 17, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 κΑφού δεν έχεις εμπειρία από linux, πως γνωρίζεις ότι αυτό που έχεις στα windows είναι καλύτερο από αυτά που υπάρχουν στο linux; :017:μηπως ο κυκλος που ασχολουμουν τοσα χρονια τοσο πολυ,αποτελουταν απο χιλιαδες κοσμο που χρησιμοποιουσε και δοκιμαζε τα παντα,ειναι αναγκη εγω να το δοκιμασω????εγω εμπιστευομαι τους αλλους οταν ψαχνουμε κατι,και απο τη στιγμη το linux δοκιμαστηκε απο αλλους,εγω εκανα αλλου δοκιμες.τεσπα βαριεμαι να σας εξηγω ολη την ωρα απιστοι θωμαδες κουραστικο...www.doom9.org/forum,εκει εμαθα οτι εμαθα...καλο διαβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Ιούλιος 17, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Πολύ ωραία. Αφού δεν θέλεις να το δοκιμάσεις εσύ, μπορώ να το δοκιμάσω εγώ. Ποιό πρόγραμμα μου συστήνεις για τα windows; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Ιούλιος 17, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 εγω εμπιστευομαι τους αλλους οταν ψαχνουμε κατι,και απο τη στιγμη το linux δοκιμαστηκε απο αλλους,εγω εκανα αλλου δοκιμες. τεσπα βαριεμαι να σας εξηγω ολη την ωρα απιστοι θωμαδες κουραστικο... www.doom9.org/forum,εκει εμαθα οτι εμαθα...καλο διαβασμα. οκ, thanks που μοιράζεσαι τη γνώση σου πάντως αυτό με το laptop που λες είναι μπούρδα, τουλάχιστον όπως το εννοώ εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Ιούλιος 17, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 αστε με στην ησυχια μου παιδια,εχω τα προβληματα μου και καθομαι και ασχολουμαι να σας εξηγω και να με κοροιδευετε οκ εγω ειμαι ο ******ς παω πασο οτι θελετε.@darth cce ειναι το προγραμμα για τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.